ekkemu Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 da aceea e valea calului si acolo sant multe drumuri in dreapta si stanga foarte faine Aha, buuuun. Partea aia n-am explorat-o niciodata pana acum. Cred ca numa weekendu urmator o sa pot iesi, weekendu asta e cam plin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Aha, buuuun. Partea aia n-am explorat-o niciodata pana acum. Cred ca numa weekendu urmator o sa pot iesi, weekendu asta e cam plin. poze de azi aproape de Muntele Mare poze de azi aproape de Muntele Mare daca nu venea ploaia era perfect poze de azi aproape de Muntele Mare daca nu venea ploaia era perfect oricum e ok ca am ajuns cu bine la sediul central muntele rece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 (editat) 1.inceputul (ieri).. 2. aici am picat dupa trecerea prin apa pana peste cizme 3.aici se ingroasa gluma 4.e sport de echipa Editat Aprilie 19, 2009 de Patrick_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 Daca nu e cu suparare....ce cauciucuri folositi? Doar de curios intreb. Salutare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 1.inceputul (ieri)..2. aici am picat dupa trecerea prin apa pana peste cizme 3.aici se ingroasa gluma 4.e sport de echipa Ati plecat azi din OMV Turzii cumva? Am vazut vreo 2 bmw f650-uri azi rosii prin oras, si unul era acolo, pe la amiaz, aprox 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) Cine e amator de o endureala azi la OMV Turzi ora 10 .Intregalde-mogos-detunate-rosia-valea ariesului.250 km Editat Aprilie 24, 2009 de jakalu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Cine e amator de o endureala azi la OMV Turzi ora 10 .Intregalde-mogos-detunate-rosia-valea ariesului.250 km MATINALULE! Cat de repede o sa vin si eu cu voi. Distractie mare pozasule! Fa filme tari de tot sa le vedem cand te intorci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugen_pop Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Cine e amator de o endureala azi la OMV Turzi ora 10 .Intregalde-mogos-detunate-rosia-valea ariesului.250 km Salut, Eu sunt mare amator de o endureala de genu. Maine ne vedem acolo la 10. De abia astept:D Eugen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugen_pop Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Are maine cineva chef de o iesire spre munte ceva?vreun traseu cu mai putin asfalt? Eu am chef de o iesire de gebu. Cine mai are chef? Daca stie cineva cat decat drumuri prin munti si vrea sa iasa da-ti de stire. Datele mele nr tel...etc etc sunt postate pe profil. Va salut si numai bine, Eugen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Frumosa tura.Frumoasa tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Zona Dornelor,zapada,intalnire cu TAFU,dar nu cel de pe forum,al unui prieten In compania unor prieteni din tinerete,care nu au "ktmee","yamahe","suzuke",honde,gas-gas si alte avioane,insa au facut fata cu BRIO solicitarilor din teren. Plecare pe paraul Ruscai,urcat pana la cabana din Giumalau apoi pana la Cruce la aprox 1900m unde cerul parea foarte aproape.Traversare inspre muntele Barnarel,apoi un off road greu pe un drum plin de copaci cazuti,inclinatie mare pietre si apa.Urcare pe drumul Cozanestilor pana in varful numit Opcioara,apoi coborare la mina din Vrful Sarului si acasa.... Cine nu are parinti in Bucovina sa-si cumpere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 (editat) .... Editat Aprilie 25, 2009 de pasbogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 vai ce fain e pe acolo pe unde ai umblat mai Bogdane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysssz Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 .... pfff....ati fost pe Giumalau si nu ati anuntat si prin Campulung......sa va fie rusine, daca mai ajungeti prin zona sa ma anuntati ca sunt niste trasee superbe prin zona Giumalaului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 pfff....ati fost pe Giumalau si nu ati anuntat si prin Campulung......sa va fie rusine, daca mai ajungeti prin zona sa ma anuntati ca sunt niste trasee superbe prin zona Giumalaului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 bagdane tre sa ma duci si pe mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kettenspanner Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Azi iesim dupa amiaza( cand spun iesim sunt doar eu si bogdan) , cam dupa ora 6 pe platou sus la bila si de acolo poate spre ciurila asa cu intoarcere pana ne prinde seara,, Daca mai e cineva care vrea sa nise alature..... e binevenit plecarea e de pe campului.. id- a_rus_daniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Azi iesim dupa amiaza( cand spun iesim sunt doar eu si bogdan) , cam dupa ora 6 pe platou sus la bila si de acolo poate spre ciurila asa cu intoarcere pana ne prinde seara,,Daca mai e cineva care vrea sa nise alature..... e binevenit plecarea e de pe campului.. id- a_rus_daniel din pacate agricultura de primavara ma retine(curatenie pe langa casa) @piti biker:mergem!!!numai sa nu uiti de taxa aia...stii tu care..pentru aratat trasee Sanatate mamicii si lu ala micu care vine!! Si lui taica-su Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 mersi,acu am ajuns de la domnu doftor de adancime la femei...si spunea ca trebuie sa mai avem putina rabdare pana va iesi micutul...probabil ca va fi gata de endureala la cat timp mai trebuie sa asteptam.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
husqki Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 asteptarea lu' Pytzi s-a sfarsit .... felicitari pentru noul membru al familiei si sanatate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 mersi..mersi..tocmai acum am ajuns acasa de la spital..e un baietel de 3,50kg..are peste 50 cm..si va binenteles un mare endurist.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 2, 2009 Autor Share Postat Mai 2, 2009 Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 mersi..mersi..tocmai acum am ajuns acasa de la spital..e un baietel de 3,50kg..are peste 50 cm..si va binenteles un mare endurist.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 ms domnilor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 N-am avut inca onoarea de a-l intalni pe d-l piti dar nu conteaza. Felicitari , multa sanatate copilului si o viata cat mai lunga si plina de bucurii!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate