Calin C. Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Mars ma taran prost te bagi repede pe mess sa ma injuri tu www sa te duci cu caprele PS3:eu cred ca te oftici ca esti prea taran prost si majoritatea de pe forum iti dau cu flit ca nu ai fost destept la vremea ta PS4:ce te-as bate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Numai bine si gata am terminat cu scrisu pe acest topic. Crezi ca ai putea sa termini si cu scrisul pe restul forumului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 lasa omul, daca e nervos, lasal sa se deescarce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Nu ma ca nu sunt nervos,dar asa...pe moment,imi fierbea apa in radiator...daia numai pot eu de denis daca e ce sa-i fac.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Nu ma ca nu sunt nervos,dar asa...pe moment,imi fierbea apa in radiator...daia numai pot eu de denis daca e ce sa-i fac.. stiu senzatzia, dar nah ce sa ii faci, pe moment daca era langa el cred ca il impuscai ASTA E ULTIMU OFFTOPIC,HAI SA INCETAM OK? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 tare omule tare. Observ cu tristete ca unii nu stiu unde este Oradea. 18dany pune mana pe manualul de geografie Cred ca ati interpretat putin gresit dar nu mai zic nimik! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Am o intrebare in legatura cu acest club. Ma gindesc ca posibilii membrii , care acuma au motoare de 125 cc , la un moment dat or sa doreasca niste motoare mai mari. Ce o sa se intimple cind un membru mai vechi o sa-si ia motor mai mare ? O sa fie dat afara ? Sau clubul o sa se transforme in " Clubul de 250 cc" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 am intrebat si eu asta dar erau prea ocupati cu cearta ca sa raspunda ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 (editat) Denise eu cand ti-am zis pe mess ca esti prost si o belesti ... dadeai replici! Bafta "bikere"! Editat Ianuarie 15, 2008 de t.H.u.G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Am o intrebare in legatura cu acest club. Ma gindesc ca posibilii membrii , care acuma au motoare de 125 cc , la un moment dat or sa doreasca niste motoare mai mari. Ce o sa se intimple cind un membru mai vechi o sa-si ia motor mai mare ? O sa fie dat afara ? Sau clubul o sa se transforme in " Clubul de 250 cc" ? good qestion.... da nu pre imi vine in mine un rasp, cu toate ca nu sunt protagonistul acestei idei, pai, sa ma gandesc bine, can trec totzi dupa catziva ani la motoare de 1200.... doar mai adauga la nume un 0 si gata --- Mesaj completat în 15 Jan 2008 20:41 ------------- Denise eu cand ti-am zis pe mess ca esti prost si o belesti ... dadeai replici! Bafta "bikere"! that's true! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talik Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Am o intrebare in legatura cu acest club. Ma gindesc ca posibilii membrii , care acuma au motoare de 125 cc , la un moment dat or sa doreasca niste motoare mai mari. Ce o sa se intimple cind un membru mai vechi o sa-si ia motor mai mare ? O sa fie dat afara ? Sau clubul o sa se transforme in " Clubul de 250 cc" ? Poate ca ar trebui sa fie 125only decat la inceput, numele sa nu cuprinda 125... ca pe viitor sa putem avansa la motoare mai mari...si totusi, cei care trec la motoare mai mari sa ramana in club, ca deja ii vom cunoaste bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 dapzo... destul de buna ideea... cel mai marfa ar fi ca fiecare user sa aiba topicul lui unde sa aiba toata istoria... de la scuter la hayabusha;), dar in principal sa fie pentru 125;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cyba Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Salutare baieti, Si eu sunt posesor de 125 ( si incepator - ete noobu ) ). Faina ideea cu club moto de 125. Daca vreti, va pot ajuta cu partea de webdesign ( realizare site / forum, etc ) Noroc! Si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 e mort aici nu te omora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate