mac Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Emi...mare esti frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Emi...mare esti frate 1.90 sau 1.92... http://www.youtube.com/watch?v=JBtkx85dgxQ :X :X :X :X :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Emi...mare esti frate ...lasa cat de mare e! Uita te ce TOBA are !!! Vreau si eu... de unde???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 9, 2008 Autor Share Postat Septembrie 9, 2008 Toba asa a venit din dotare...cu tot cu serpisori.A costat insa o caciula de bani si vorba cuiva-unii si-ar da sufletul pt asa ceva.A suferit e drept niste modificari de constructie ulterior si acum se aude intr-un mare fel.Sincer imi place totusi cum se aude busa doar cu finalele schimbate-Two Brothers,Devil si Akrapovick.Schimbarea sistemului full presupune altceva-galeriile ajung mult mai in interiorul motorului si soundul este diferit,un pic apropiat de cel al motoarelor de moto GP.Vorba lu maica mea-TE RECUNOSC DIN 100 DE MOTO CU RAGETUL ALA DE VACA RAGUSITA CAND VII PE AUTOSTRADA SPRE CASA SI MA BUCUR CA STIU CA ESTI BINE!Legal insa nu mai avem voie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 legal nu mai avem voie dar mama da a zis un mare adevar asa te auzi deci existi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 9, 2008 Autor Share Postat Septembrie 9, 2008 O SA OFTEZ MULT CU GANDUL LA ASA CEVA,NU? DEFILARE DE HAYABUSA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 in primul film se invarteau in cerc stiti cum e strugurii sunt acrii nu suntem in stare sa fim uniti macar in bucuresti sa stabilim o zi pe saptamana in care sa ne vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 in primul film se invarteau in cerc stiti cum e strugurii sunt acrii nu suntem in stare sa fim uniti macar in bucuresti sa stabilim o zi pe saptamana in care sa ne vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 asa e si la noi la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 CE STI-TI SE MAI ANUNTA CEVA INTALNIRI PRIN ZONA CAPITALEI ! CA TOT SE ANUNTA O TOAMNA CALDUROASA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 da se vede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Brrrrrrr ! Poate in octombrie ca acum.... Vreme de facut copii si numarat bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 BINE TOAMNA SI-A INTRAT IN DREPTURI CA DE SOARELE ORICUM S-A INDEPARTAT DE PAMANT STIINTIFIC VORBIND DAR POATE CINEVA ACOLO SUS NE IUBESTE SI CINE STIE POTE VOR VENI SI ZILE MAI BUNE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Salutare Sper ca in curand voi fi si eu activ aici la voi pe topic.. In iarna asta am in gand sa imi aduc din germanica o hayabusa 2007, am fost sfatuit de mai multe persoane sa nu iau 2008 pt ca au fost facute multe modificari si nu se stie cat de stabila e.. foarte multa electronica pe ea, intinzatorul lantului de distributie schimbat pus pe altfel de sistem.. Ce parere aveti de modelul 2007 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Salutare Sper ca in curand voi fi si eu activ aici la voi pe topic.. In iarna asta am in gand sa imi aduc din germanica o hayabusa 2007, am fost sfatuit de mai multe persoane sa nu iau 2008 pt ca au fost facute multe modificari si nu se stie cat de stabila e.. foarte multa electronica pe ea, intinzatorul lantului de distributie schimbat pus pe altfel de sistem.. Ce parere aveti de modelul 2007 ? nu-ti mai place kawasaki? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 dar de ce nu iei 2008.ar trebui sa fie in garantie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Poate vrea legenda...ma refer la modelul 99-07 2008 inca nu uimeste pe nimeni asa cum a facut-o 99-le la timpul sau. Still Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) nu-ti mai place kawasaki? Te bagi in seama cam aiurea, vezi-ti de dulapul tau si gata.. Vreau busa pentru ca fac multe drumuri lungi, iar pozitia pe zx10 nu e tocmai prietenoasa cu cei 500-600 km care-i bag intr-o zi cu scurte pauze.. Ontopic Aflu lucruri noi .. deci din `99 pana in 2007 nu e schimbat nimic ? e acelasi motor ? Editat Septembrie 16, 2008 de IceCube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 echipa castigatoare nu se schimba niciodata ice cube vezi ca dulapul ala te baga in buzunar la fiabilitate si finisari doar stii bine honda e honda scuze pt offtopic busa rulez...undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Sergiu..lasa-ne si mergi de filmeaza alt videoclip cu Kava ca de asta vechi m-am saturat Esti ca o placa zgariata http://www.youtube.com/watch?v=yr0xrGHzd9E Scuze Craky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 acuma ma pregatesc sa scot noul single numit kawa with me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Aflu lucruri noi .. deci din `99 pana in 2007 nu e schimbat nimic ? e acelasi motor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 de ce nu iti iei zzr 1100? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Aflu lucruri noi .. deci din `99 pana in 2007 nu e schimbat nimic ? e acelasi motor ? Da. Doar ca din din 2000 s-au limitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 sa stabilim niste lucruri nu trebuie sa ne luam uni de alti fiecare cu parerea lui acum sa nu va luati de motorul lui mertan ca sar la gat , a fost al meu si pot sa zic ca era si este intrun fel anume acel motor chiar nici acum dupa 1000 de ani nu-mi este rusine cu el si sa nu uitam ca si mertan vrea o busa asa ca pana la urma toti suntem prieteni PEACE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate