cristi_kake Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 .... da.mi putin timp...nu promit nimik, da o sa rezolvam repede actele... Betzigash...inca mai e valabila oferta WIZZAIR !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prk Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Betzigash...inca mai e valabila oferta WIZZAIR !! Carcotasule... Mesaj completat bai nu pot sa cred ce se intamplaeu am furat o amenda tocmai din cauza actelor 3mil( nici azi nu am recuperat acei bani) am vandut honda contract , fiscal tot din partea mea omul nu a binevoit sa imatriculeze mobra a facut accident si a fugit acum stres politie dovedeste ca tu ai vandut mobra oricum am primit amenda faza naspa ca pana nu se ajunge la o chestie dasta cu nesimtirea romanilor nu ai ce face. Arată la militie actul de vânzare-cumpărare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 da man am scapat politia era la 300 km de bucuresti am rezolvat dar amenda tot am primit problema e ca nu este normal asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prk Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 da man am scapat politia era la 300 km de bucuresti am rezolvat dar amenda tot am primit problema e ca nu este normal asa stiu ca nu e normal, vezi, e interesul meu sa o scot de pe numele meu...si tot de mine se ia lumea ) parca eu nu vreau sa termin o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Vreo ieseala sambata pe undeva ? Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 sambata acum nu dar urmatoarea vreau sa ma duc la rasnov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 tot la Rasnov ma gandesc si eu . se poate sa ne vedem acolo sau , cine stie , poate decolam impreuna . eu vreau de vineri ,pana in pranz daca se poate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Am ajuns si noi acasa dupa expeditia care a implicat-o si pe ... oare ? Cine a zis ca hayabusa nu e buna pt touring ? Poze si bla bla`uri din turul europei aci : /index.php?showtopic=576439 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 vine!!! vine!!! nu asa lung, da' vine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 cum am mai spus au fost ceva calatorii anul asta cu BUSA prin europa este bine ca aveti ce povestii la iarna iar noi cititorii la ce visa respect betigas e randul tau man sa ne tii la curent cu poze si lux de amanunte si sa nu de dracu sa te intorci cu top case-ul gol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Pe 18 aterizam si noi prin Bucuresti. Poate ne vedem la un citro pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 betigas e randul tau man sa ne tii la curent cu poze si lux de amanuntesi sa nu de dracu sa te intorci cu top case-ul gol Mai ales ca acum motoreta lui nu mai suna ca un scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Mai ales ca acum motoreta lui nu mai suna ca un scuter ofof, suna ca o motoreta electrica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 "suna" este la trecut, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 F frumos...nu am cuvinte pt. ceeace ai facut...ai putea totusi sa revii cu niste informatii gen cate zile adurat...cati km ai parcurs, costuri, consum, probleme cu mobra(desi ma indoiesc ca au fost)...fane in ciuda incontinuare... Man , a durat 49 de zile ,,,km in jur de 9000 , la costuri calculam inca dar peste 2500 euro , consumul cel mai mic inregistrat la pompa este de 4,8 si asta in regim de bagaje laterale tankbag pasager si mers pe autostrada fara urcushuri si alte cele la 140km/ora , consumul mediu 5,1 ...5,3 . Singura data cad am spart monotonia si am depasit limita lega morala a fost pe autostrada in grecia cand eram singur pe motor si am atins 290`u . Singura problema am inregistrato cu shaua care dupa vreo 2 sapt de mers a incput sa fie din ce in c mai tare . Pe autostrada doar 2 buse ultimul model m-au depasit una in Olanda si una in Anglia ... ce sa mai zic pe scurt . cazare am avut de pe booking.com si de prieteni/rude.org mancare ... ne-am saturat de sandwichuri luate la promotie 3 la 1 euro si de mic dejunuri luate in parc alaturi de porumbei si tzigani care mai veneau la cersit .. reviziile le-am facut la reprezentate pe afara si cauciucul are peste 12 mii km si ... ar cam trebui schimbat . Oricum in iaran urmeaza set nou dar ... daca cineva face un sondaj , mers in regim touring cu tot ce implica , cauciucurile din fabica duc lejer peste 12 mii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOA Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 Arc ceva azi?! :-?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 azi? daca hotarati ceva astept un tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 (editat) Trecem noi pe la arc, acum plecam. Doar in trecere, destinatie Amsterdam. Ieri dimineata la sfatul lui Nasu m am uitat sa nu cumva sa fie fisurata baia si surpriza... fisura. Merci TNG, am sudat-o, pus o la loc, surubarit pana la 2juma noaptea si acu la drum. Revin. Ura. Editat Septembrie 5, 2010 de betzigash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 asfalt uscat man asteptam poze si relatari de pe traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 Trecem noi pe la arc, acum plecam. Doar in trecere, destinatie Amsterdam. Ieri dimineata la sfatul lui Nasu m am uitat sa nu cumva sa fie fisurata baia si surpriza... fisura. Merci TNG, am sudat-o, pus o la loc, surubarit pana la 2juma noaptea si acu la drum. Revin. Ura. BINE CA S-A REZOLVAT! DRUM BUN ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BusaZoly Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Am ajuns si noi acasa dupa expeditia care a implicat-o si pe ... oare ? Cine a zis ca hayabusa nu e buna pt touring ? Poze si bla bla`uri din turul europei aci : /index.php?showtopic=576439 Multumir Pt.Poze si Comentari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Frumos tur,sincer nu m-as fi incumetat sa bat atata drum.La intoarcere simti un gust amar si aer imbacsit,Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Bine ai venit tud0r, drum bun betzigash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 7, 2010 Autor Share Postat Septembrie 7, 2010 Zilele acestea mi-am schimbat simeringurile si uleiul in furca-am pus Motul 10w,dara cum motocicleta este foarte rigida.Am pus si niste caucioace asa cum trebuie sa nu mai stau cu morcovul la franare sau pe curbe-Dunlop sportmax gp 211 spate si Pireli Dragon Supercorsa Prp sau ceva de genul asta.Am tras si niste placute de frana pe fata-Ferrodo ca se cam termina bugetul si am revenit la discurile de serie pe fata.Ne pregatim de Rasnov si vom pleca sambata pe Cheia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 cica are sa ploo grupa mare. daca e asa se poate sa raman acasa sau schimb macazul , locatia din campingul de la Rasnov este micuta si nu prea ai pe unde sa te vari la umbra in caz de ploaie non stop. se pare ca s-a cam dus sezonul , poate mai piscam cateva zile bune de plimbat dar nu cred ca sta barbosul sa le treaca in weekend . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate