sorinm Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 A ! Super, sambata seara va dam un raspuns. Multumim de ospitalitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 A ! Super, sambata seara va dam un raspuns. Multumim de ospitalitate Ne vedem pe 20 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 5, 2011 Autor Share Postat Mai 5, 2011 Poate ne adunam si mergem in grup:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Poate ne adunam si mergem in grup:) Ar fi bine, noi mergem linistit, nu avem ce demonstra La cat pleci emylyo si unde zici sa ne vedem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Mama, abia astept !!! Creste pipotica in mine numai cand ma gandesc ! Hihihihi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 vezi numa sa nu crape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 vezi numa sa nu crape Heitare ! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Heitare ! ) nacajito ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 6, 2011 Autor Share Postat Mai 6, 2011 Mergem sa ne plimbam.Orice eveniment neplacut ar strica cheful celorlalti si sunt satul de astfel de probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 nacajito ) Vulvarule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Mama, abia astept !!! Creste pipotica in mine numai cand ma gandesc ! Hihihihi ! esti nashpeta sa stii....imi faci numa in ciuda...acuma si ca is numa intr-o aripa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Vulvarule ! obsedato )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 (editat) esti nashpeta sa stii....imi faci numa in ciuda...acuma si ca is numa intr-o aripa... Lasa ca pe tine te primim orcum, Skamutza obsedato )) Sa sugi o ceapa ! Avem si poster, multumita lui Tarzan! Va pun si coordonatele GPS : N 45.7280508 ; E 23.9823827 Editat Mai 6, 2011 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Va pun si coordonatele GPS : N 45.7280508 ; E 23.9823827 ai pus coordonatele sa va vizitez si eo cu google earth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Lasa ca pe tine te primim orcum, Skamutza Sa sugi o ceapa ! Avem si poster, multumita lui Tarzan! Va pun si coordonatele GPS : N 45.7280508 ; E 23.9823827 Deci pana acum cati ne-am strans? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 (editat) Deci pana acum cati ne-am strans? 1. Pantera 2. Tudor 3. Nasu + 2 motoristi 4. Carturaru' 5. Reaper 6. DragStar 7. Emilyo 8. Mariuscojo + inca 1 hayabusist 9. cristi_kake 10. octav 11. gino 12, Saracie 13 Highlander din Arad ( vedem cati mai vin din Arad ) 14.Danutu_m 15.Ro 16. Punki + 1 hayabusist 17. Capitanu 18. T.C.P. ? 19. Tarzan ? 20. gabone ? 21. sorinm + ? 22. Andy Fazekas + gasca de hayabusisti din Sibiu ( peste 10 probabil). 23. Shpeedy La prima numaratoare suntem aprox 30 de buse ... Acum ramane sa vedem cati vin din Arad, de ex. ca si-acolo sunt multi hayabusisti. Plus restul de motoare.... friends & co...estimez pe la vreo 40-45 ... amr 14 zileeeee!!! P.S.: Avem si TOPIC OFICIAL !!! Editat Mai 6, 2011 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Sa sugi o ceapa ! conform zicalei cel mai despte cedeaza..... sa bei un ou !! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 conform zicalei cel mai despte cedeaza..... sa bei un ou !! ) Te anunt oficios ca am cedat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 (editat) Poate ne adunam si mergem in grup:) va asteptam in pitesti..eu si cu marius cojo!!! anuntati-va care de unde plecati ..ca sa gasim o ora rezonabila!!! hai cu intalnireaaa!! Editat Mai 7, 2011 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 @Pantera: vezi ca Shpeedy mai mult ca sigur nu vine ca fix atunci ii naste sotia...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 (editat) va asteptam in pitesti..eu si cu marius cojo!!! anuntati-va care de unde plecati ..ca sa gasim o ora rezonabila!!! hai cu intalnireaaa!! Da, asa ar fi frumos, sa trecem Valea Oltului ca o ceata de vulturi, Din Pitesti mai vine si Giny TCP. Se pare ca cele doua pensiuni or sa fie insuficiente, TRE SE INCHIRIEM TOATA ZONA !!! Editat Mai 7, 2011 de mariuscojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 Da, asa ar fi frumos, sa trecem Valea Oltului ca o ceata de vulturi, Din Pitesti mai vine si Giny TCP. Se pare ca cele doua pensiuni or sa fie insuficiente, TRE SE INCHIRIEM TOATA ZONA !!! Pfua ! Taci, ca eu nu mai dorm bine noaptea cu gandul la asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 8, 2011 Autor Share Postat Mai 8, 2011 Si eu fac eforturi sa ajung.Azi termin concediul si in perioada aia lucrez si o sa fie tare greu sa ma misc si mai am si organizarea pe cap pt nunta.Va place ce m-a chinuit talentul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Pei,sa fiu eu primul care iti ureaza CASA DE PIATRA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Si eu fac eforturi sa ajung.Azi termin concediul si in perioada aia lucrez si o sa fie tare greu sa ma misc si mai am si organizarea pe cap pt nunta.Va place ce m-a chinuit talentul? Super fain ! Dar sa nu te prind ca nu vi la intrunire ca nu mai vb cu tine ! Cateva poze de la parada anti accidente de ieri, organizata de Timisoara Bikers ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate