0ctav Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 (editat) Pacat ca Saracie si Nasu nu mai au buse. o sa se intoarca ei..... cine se baga in we la o transalpina...sau o bucla mica buc-pit-vl-sb-br-buc??? ca se termina sezonu...si-o sa ducem grav doru.. Editat Septembrie 12, 2011 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 (editat) ne-am "sincronizat" super saptamana trecuta am trecut de la Sebes la Novaci si a fost frumos....cald...soare...fara nori si voie buna ...pe coborare inspre ranca am innebunit cu Oana in spate si viteza 1...mult prea apropiate curbele, si inclinate ca sa te bucuri cu Hayabusa de ele....in schimb restul... p.s.: in Oradea din cate stiu eu sunt 5 Hayabuse .... acuam ar mai fi o statistica cati le si misca din loc ) Editat Septembrie 13, 2011 de tud0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Frumoase peisaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Pacat ca Saracie si Nasu nu mai au buse. nu zau ?!?!?! ex si new Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 ultimele drumetii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 ia sa pun si eu poze cu a mea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 nu zau ?!?!?! ex si new Sa te bucuri de ea !!! Vad ca deja ai pus-o la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Sa te bucuri de ea !!! Vad ca deja ai pus-o la treaba merci primii kilometrii i-am facut cu ea pana la Faak si inapoi. sa comportat exemplar de fapt pe cealalta am vandut-o la betie... cu un amic ne-am imbatat si m-a pacalit sa i-o dau lui. apoi am suferit o perioada fara mobra de drum lung si acu m-am pricopsit cu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 14, 2011 Autor Share Postat Septembrie 14, 2011 Sa o stapanesti sanatos Saracie.Abia astept sa ne gasim la urmatoarea reuniune.A reaparut la vanzare busa cu cadrul sudat.Posesorul zice ca este k3 din 2001.Interesant,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Sa o stapanesti sanatos Saracie.Abia astept sa ne gasim la urmatoarea reuniune.A reaparut la vanzare busa cu cadrul sudat.Posesorul zice ca este k3 din 2001.Interesant,nu? merci Emil, ne vedem ca se vede ca-mi place pe busa...sunt la a 2-a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 nu vrea nimeni plimbare sambata??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 haide tu pana la Oradeaca se insoara un prieten te bagam in alai si vei avea pare de un uichiend foarte frumos si cu de toate in el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 am facut si pasul asta: /index.php?/topic/668458-suzuki-hayabusa/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 am facut si pasul asta: /index.php?/topic/668458-suzuki-hayabusa/ ....pentru o busa mai noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 ....pentru o busa mai noua? mie imi miroase a ceva nemtesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 haide tu pana la Oradeaca se insoara un prieten te bagam in alai si vei avea pare de un uichiend foarte frumos si cu de toate in el casa de piatra copii!!!!! si kinderi motociclisti!!! ... acum faci si tu invitatia....ca as fi fost foarte elegant in alaiul vostru!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 nu vrea nimeni plimbare sambata??? seara, la ce te-ai gandit ptr maine? (traseu evident) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 casa de piatra copii!!!!! si kinderi motociclisti!!! ... acum faci si tu invitatia....ca as fi fost foarte elegant in alaiul vostru!!! man...cred ca s-a intels gresit eu mai am pana sa imi trag inelu pe...deget e nunta unui prieten dar de aia tot se paote veni, cazarea e asigurata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 (editat) seara, la ce te-ai gandit ptr maine? (traseu evident) pitesti(eu ..evident )- vilcea-sibiu-brasov-bucuresti( pe cheia)... sau.. transalpina... plec pe la 9...cu inca un 1000 rr... nu prea stam de cafele...doar de gaz.. doritorii bineveniti... telefonul..il cam aveti.. Editat Septembrie 16, 2011 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 pitesti(eu ..evident )- vilcea-sibiu-brasov-bucuresti( pe cheia)... sau.. transalpina... plec pe la 9...cu inca un 1000 rr... nu prea stam de cafele...doar de gaz.. doritorii bineveniti... telefonul..il cam aveti.. Vin si yo , vin si yo, ma primiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 (editat) Vin si yo , vin si yo, ma primiti? te primeam.... ca esti simpatic.. dar am crezut ca ti-a ruginit autobuzu' ca nu te-am mai vazut "on road". tura a fost ieri... si a fost super tare. am ars niste gaz rau de tot pe dealul negru, de la calimanesti la sibiu...si apoi de la fagaras la brasov ( unde ne-a si certat un pic un nenea militian( cica luasem luciul la nus' ce dunga de pe mijlocul strazii)..iertacios apoi de la brasov pe cheia n-am fost foarte entuziasmati pt. ca fix la inceput o duba a crezut ca as fi un sticker misto pe capota..si apoi nu stiu cum dracu' toate vacile au inteles sa se kce exact pe trasa ideala pt. mobre si mai ales in curbe ( fiind si cam obositi dealfel..dupa 400 km)... ne-am intors pe ploiesti-targoviste-gaesti-a1 .... azi a fost zi enduro...ca se supara curva cealalta daca merg numai cu busa.. fara asfalt - de la vidraru in sus.. toti muntii..cu trantele de vigoare...si acum cu beri ..ca am fost copilot la duba .. nu fi suparat..saptamana viitoare reeditam ... inscrieri gratuite..traseu-la mica intelegere Editat Septembrie 18, 2011 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 http://www.hyp4r.com/hayabusa/summary.htm http://www.hyp4r.com/hayabusa/other_problems.htm Genial site-ul !!! Cu multumirile de rigoare pentru ducatistul nostru parat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Ce se stie de SEAWOLF ? HAi cu vara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 uite cu cine s-a imprietenit busa mea astazi..... si cred ca si-au spus iar si bancul ala cu moartea !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 ce fain de voi...o faceti in grup ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate