TNG Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 E ok CUCU lucram impreuna la aceeasi firma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 E ok CUCU lucram impreuna la aceeasi firma... Eu lucrez cu fracsu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 ok mersi de raspuns stiam ca a vandut mbra. Salutare tie si lui. Hai cu vara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 busa lui cucu e la baiatul asta http://www.blackhelmets.ro/hayabusa/ si pare a se bucura in mod deoseit de ea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 busa lui cucu e la baiatul asta http://www.blackhelmets.ro/hayabusa/ si pare a se bucura in mod deoseit de ea!!! Mai are un pic si doarme pe ea... fie ca e vara, fie ca e iarna... Se bucura cu adevarat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 de unde fac si eu rost de stickerul lateral stanga pt busa 2008 culoarea albastra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 8, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2011 Nu are nimeni 2-3zale de lant pe 530 noi sau in stare buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 avand in vedere ca se apropie primavara ... unde ne mai intalnim anul asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 (editat) avand in vedere ca se apropie primavara ... unde ne mai intalnim anul asta ? tot prin centrul tarii...sa fie accesibil pt. toata lumea. brasov???...sighisoara?? Editat Noiembrie 9, 2011 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 sa propuna lumea perioada ar fi aceasi sau fortam un 1 mai ? ca pica luni si avem mai multe zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 (editat) The Hayabusa is Speed in all its glory. But Speed is not all the Hayabusa is!!!! buna asta!!! Editat Noiembrie 12, 2011 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 Zilele insorite nu sunt departe ....pe dracu' nu-s ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 ...da, dar tot ne dam ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 buuun..dar puteai sa alegi si tu o mobra cu bordul asemanator cu autobuza...nu d'astea de raceri!!1 va arat si eu maine..cam ce fac iarna!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 ...da, dar tot ne dam ) mai schimba si tu vitezele Tudore, ca o sa crape motorul ala... ) doar atat e viteza maxima? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 in 1`a da , oricum eu mai mult pe camp eram cu el ca e foarte aiurea pana te obisnuiesti cum sa te inclini si din cauza enervarii nu am apucat sa ma mai obisnuiesc ) ..... raman la bowling Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 eu acum am inceput sa ma joc pe camp cu zmeul. betzigas a fost deschizator de drumuri pentru mine in power kite. asa ca atunci cand este vant sunt cu el pe camp la berceni acum am un zmeu de 2,5 mp am incercat cu unul de 4,5 mp si nu putem sa ne punem cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 e bine sa facem o lista cu ce am putea face sa omoram vremea pana la caldura suna interesant ce faceti voi acolo nasule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 Betzigashule, mai ai catei-purcei de-ai tai de vanzare ? Skamutza, bem 5 beri ? La multi ani, englezoiule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 eu acum am inceput sa ma joc pe camp cu zmeul. betzigas a fost deschizator de drumuri pentru mine in power kite. asa ca atunci cand este vant sunt cu el pe camp la berceni acum am un zmeu de 2,5 mp am incercat cu unul de 4,5 mp si nu putem sa ne punem cu el ce sa ne punem nashule, ca nici legati de masina nu merge ). vedem cand da zapada, nici nu vreau sa ma gandesc ce se ntampla c o placa n picioare . iiihhaaa! pacat ca nu prea mai e timp momentan, decat dupa ce dau drumu' la salon , care e pe gata 95%. pam pam ! Betzigashule, mai ai catei-purcei de-ai tai de vanzare ? catei purcei sunt, dar nu de vanzare panterutzo. nu e timp de pui, trag tare sa dau drumu' la o chestie, poate vi si ti modifici si tu vulturu' ala (sigla CFR?) de pe spate ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 catei purcei sunt, dar nu de vanzare panterutzo. nu e timp de pui, trag tare sa dau drumu' la o chestie, poate vi si ti modifici si tu vulturu' ala (sigla CFR?) de pe spate ))) Asa facem ! Chiar ma gandeam la asta ! Gasim ceva fain sa transformam cioara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 [pacat ca nu prea mai e timp momentan, decat dupa ce dau drumu' la salon , care e pe gata 95%. pam pam ! Iti faci salon ptr tatuaje, daca da, cand e gata sa ma anunti si pe mine ca sunt intersat ca, client . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Eu sunt primul client, asa ca stati la coada!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Umbla vorbele ca Mos Craciun vine pe motor si iarna asta... unii am inteles ca vor sa isi schimbe gumele de pe acuma. Eu ma gandeam ca ar fi bine sa incerc un Metzeler Sportec M5 la anul...?!... altii am auzit ca vor tot P Angel...?... vreo parere ceva printr voi? http://www.motorcycle.com/products/metzeler-sportec-m5-review-89457.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate