TNG Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Lipeste-i pe airbox..filtru se mai spala si se dezlipesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Salutare tuturor! Cati? Unde? Cand? sunt intreabarile,iar locatia se gaseste! Locatia trebuie sa fie in apropierea unuia dintre noi...din experienta stiu,ca nu se rezolva cu un telefon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 work in progress ca de inceput de sezon si de happy birthday 16 ani service furca vopsire electrostatica : cadru bascula cadru coada si jante schimb ulei antigel lichid de frana vopsire integrala asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 2, 2015 Share Postat Mai 2, 2015 mersi, la asta ma gandeam si eu zeroctav - ia gluma acasa si mai lucreaza la ea oamenii aia care l-au inventat au zis sa-i lipesti pe filtru...poate aveau ceva experienta!! eu ii am asa de 5 ani si nu s-au dezlipit ...spalati de 3 ori pe an! sa-mi zici cat de simplu e sa-l lipesti corect pe ala de pe fundul air-boxului! spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 Salutare tuturor! Cati? Unde? Cand? sunt intreabarile,iar locatia se gaseste! Locatia trebuie sa fie in apropierea unuia dintre noi...din experienta stiu,ca nu se rezolva cu un telefon! +1 deci ??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Am sunat la pensiunea de la Petrosani si : 1.Pentru luna mai ar fi disponibil weekendul 22-23-24 mai iar pentru Iunie nu este inca nimic rezervat 2.Camere sunt destule, comparand ultimele intalniri, iar pretul la camere este de 110...140 sau 170 RON in functie de cerintele fiecaruia 3.Micul dejun nu este in pret se comanda in fiecare dimineata 4.Exista loc de gratar etc, daca vrem sa dam foc la ceva 5.Exista parcare ingradita, supravegheata si pazita 6.Pentru ceicare vin din SUD defileul se prezinta ok, doar 4 semafoare 7.Sambata sau Duminica daca ne permite vremea putem sa dam o fuga pana la RANCA pe motociclete SAU pe ATV-uri, costul inchiriererii atvurilor este de 50 de euro pe ATV si traseul e fain....facem cam o ora Nu ramana decat sa ne hotaram daca ramanem la Petrosani si bineinteles data/perioada. Ce spuneti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 alles super! si as incerca just for fun varianta cu atv-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Este o.k.! Tudore,deschide o lista sa vedem cati suntem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Inainte sa deschidem lista haideti sa vedem CAND ? Fortam 22/23/24 sau incercam in iunie 5/6/7 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 e cam aproape 22/24 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 +2 (o camera) si la fel ca Octav sunt de aceias parere ca 22-24 este prea din scurt, majoritatea nici nu stiu daca apuca sa citeasca forumul pana la aceea data dar sa mai poata sa si comfirme/ inscrie ca vine, data de 5-7 iunie eu personal zic ca ar fi ok....acum sa cadem toti de acord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Inainte sa deschidem lista haideti sa vedem CAND ? Fortam 22/23/24 sau incercam in iunie 5/6/7 ? votez pentru 5-6-7 iunie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 si eu tot pt 567 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 Salut, O camera si eu tot 5,6,7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 Si noi tot 5,6,7. O dubla de 110 lei pe noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 ok. e bine 5 6 7 ! +2 0 camera si sa vedem de restul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 5,6,7 si eu 1 camera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Ok lume! Am sunat si am rezervat pentru weekendul 5/6/7 iunie 10 camere (110ron/noapte) cu posibilitate sa inchiriem mai multe dar la 140ron/noapte. In momentul de fata lista arata asa: 1.tud0r(o camera) 2.Octav(o camera) 3.smok3(o camera) 4.apriliacluj(o camera) 5.peu(o camera) 6.DragStar(o camera) 7.Killy(o camera) 8.GINO (o camera) 9.punki (o camera) Emil ? Capitanu ? George ? Dan ? Pantera ) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 (editat) Ok lume! Am sunat si am rezervat pentru weekendul 5/6/7 iunie uraaaaaaa! Editat Mai 15, 2015 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Pentru mine possibil said mai am nevoie de inca o camera » Post actualizat in 15 May 2015 17:25 Pe Max il suna cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Pai ca tot veni vorba este posibil sa mai am si eu nevoie de o camera dubla .....pt confirmare am sa iti las Tudor un PM, multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 lui max i s-a lipit bemweul de poponeata....nu poate sa-l mai dea jos! din datele obtinute de pe o retea imperialista de spionaj....acum e prin elada! sau pe coclauri...ca a incept sa-i placa si sa se murdareasca cu noroi....dar promit sa-l gasesc si sa-i comunic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 Am sunat lumea si Max are telefonu inchis, Capitanu a zis ca vine daca nu pleaca pana atunci in cursa, Emil si el sa vada cum face cu programul la lucru pt el si Lori iar pe TNG il lasam sa mai posteze si de placere in topicul acesta de placere si nu doar cu solutiile la problemele comunitatii moto In principiu cam astia o sa fim ca de obicei pentru intrunirea de primavara, acum va rog sa va ganditi ce vrem sa facem.... in oferta avem escalada, parapanta, rafting, ATV`uri..... personal ziua de sambata daca ne permite vremea as excursionao pe Transalpina (250km dus/intors) sa primesc un feedback despre cum este drumul, SAU avem aproape castelul Huniazilor (160 km dus/intors) cu un drum plin de curbe, in stare perfecta si cu o destinate care o consider ca fiind cel mai frumos castel din Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 Sar-mana pentru invitatie,din pacate nu pot spune nimic de acea perioada.Posibil sa aflu in apropiere cu cateva zile daca pot sa vin..atunci o sa vad cum ma cazez si eu pe langa voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate