peu Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 (editat) Eu tot de vineri, 2 camere. Editat Mai 22, 2015 de peu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 (editat) Primul drum,drumul spre casa ,a cuprins atat portiuni virajate de drum national cat si vreo 30 km de autostradă partial fara limita de viteza. Cred ca m-am îndrăgostit! ) Editat Mai 23, 2015 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 1.tud0r(o camera) 2.Octav(o camera) 3.smok3(o camera) 4.apriliacluj(o camera) 5.peu(o camera) 6.DragStar(o camera) 7.Killy(o camera) 8.GINO (o camera) 9.punki (o camera) 10.Max (o camera de 2 persoane....sau asa spera el )) 11. Laur+Raisa (o camera dubla) 12. George+Lili (o camera dubla) 13. Emil + Lore (o camera)- de SAMBATA 14. Cipri + Carmen (o camera) Am sunat la a 2-a pensiue si l-am rugat sa aiba in stand-by inca 2...3 camere peste cele 5 deja rezervate in caz ca poate ajunge Capitanu, foxbat si...cam astia am fost Vreme buna sa fie si AMR 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 1.tud0r(o camera) 2.Octav(o camera) 3.smok3(o camera) 4.apriliacluj(o camera) 5.peu (2 camere) 6.DragStar(o camera) 7.Killy(o camera) 8.GINO (o camera) 9.punki (o camera) 10.Max (o camera de 2 persoane....sau asa spera el )) 11. Laur+Raisa (o camera dubla) 12. George+Lili (o camera dubla) 13. Emil + Lore (o camera)- de SAMBATA 14. Cipri + Carmen (o camera) Am sunat la a 2-a pensiue si l-am rugat sa aiba in stand-by inca 2...3 camere peste cele 5 deja rezervate in caz ca poate ajunge Capitanu, foxbat si...cam astia am fost Vreme buna sa fie si AMR 13 eu 2 camere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 @Gixu: bine ai venit, sa ai noroc de noua achizitie, multi km fara evenimente! @tud0r: si eu as opta pentru castel....., dar nici o plimbare off-road cu atv-ul n-ar fi foarte rau.... saptamana faina si usoara tuturor colegilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Mai exitsta varianta Buc -Pitesti - R. Valcea - Voineasa - Obarsia Lotrului- Petrosani 319km fata de varianta prin Tg Jiu 394 km. http://distanta.ro/bucuresti/petrosani acum ramane sa ne hotaram. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 25, 2015 Autor Share Postat Mai 25, 2015 Cum e drumul Obarsie-Petrosani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Cum e drumul Obarsie-Petrosani? cred ca e inzapezit si cam off-road dar nu pun pariu...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 (editat) Mai exitsta varianta Buc -Pitesti - R. Valcea - Voineasa - Obarsia Lotrului- Petrosani 319km fata de varianta prin Tg Jiu 394 km. http://distanta.ro/bucuresti/petrosani acum ramane sa ne hotaram. Ramnicu Valcea - Obarsia Lotrului drumul este PROST ...drum frumos dar plin de cratere si denivelari Obarsia Lotrului - Petrosani - drum .....forestier pe alocuri si in rest PRAF dar este SUPERB!! Daca vreti pe la Valcea...luati-o catre Targu Jiu si de acolo drumul este bun, frumos si cu curbe SAU in Novaci o luati pe Transalpina si va ramane varianta de dum PRAF de la Obarsie la Petrosani Din variantele date de google personal as opta pentru Bucuresti-Valcea-Horezu-Targu Jiu-Petrosani 340km total din care doar 30 de drum mai nasol Lista actualizata: 1.tud0r(o camera) 2.Octav(o camera) 3.smok3(o camera) 4.apriliacluj(o camera) 5.peu (o camera) 6.DragStar(o camera) 7.Killy(o camera) 8.GINO (o camera) 9.punki (o camera) 10.Max (o camera de 2 persoane....sau asa spera el )) 11. Laur+Raisa (o camera dubla) 12. George+Lili (o camera dubla) 13. Emil + Lore (o camera)- de SAMBATA 14. Cipri + Carmen (o camera) 15.Peu 2 (o camera) 16.Emil 2 (o camera) Editat Mai 25, 2015 de tud0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 M-am lamurit si cu asta 4.2 DN 67C (Ranca (GJ) - Obarsia Lotrului (VL)) 34+800-59+800 RANCA (GJ)-OBARSIA LOTRULUI (VL) lucrari modernizare drum Inchiderea sectorului de drum este semnalizata corespunzator (indicatoare fig. F6 - drum inchis sunt montate in urmatoarele pozitii kilometrice : km 34+500 - Ranca/GJ ; km 59+800 - intersectie cu DN 7A km 82+385 Obarsia Lotrului/VL ; km 61+160 - intersectie cu DN 7A km 81+025 Obarsia Lotrului/VL) . Ramane cred varianta cu Horezu - Tg jiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Daca aveti nevoie de informatii sau orice ma puteti gasi la 0766679886 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Din Bucuresti cea mai Buna varianta este, Bucuresti-Valcea-Novaci-Bumbesti Jiu-Petrosani. Pe Voineasa sunt aprox 70km praf intre Voineasa si Petrosani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Da Mihai si eu unul personal prefer aceasta varianta Horezu-Tg. Jiu de fapt prefer asfalt si sa merg legat decat sa ma chinui si nu numai noi ne chinuim dar si pasagerii o sa ii rupem daca calitatea drumului este proasta, este adevarat piesajele sunt de neuitat pe Obarsia Lotrului dar poate a doua zi daca ne mai ramane timp parerea mea. Numarul tau si al lui George il am de telefon . Cum facem sa stabilim locul si ora de plecare vineri pentru cei din Bucuresti-Ilfov? Postam aici si alegem varianta majoritatii sau ne auzim la un telefon ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 26, 2015 Autor Share Postat Mai 26, 2015 Gata.Vineri la ora 10 am decolat.Camerele mele vineri si sambata.Din pacate ...fara permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru.tanasoiu Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 Pleaca cineva din zona GALATI-BRAILA-FOCSANI-BUZAU?Sambata dimineata as dori sa plec... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 27, 2015 Autor Share Postat Mai 27, 2015 Din Braila e Saracie,dar nu cred ca o sa fie prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 (editat) Din Braila e Saracie,dar nu cred ca o sa fie prezent mai e si colegul @scamosu din Galati...... sau acum e in UK? » Post actualizat in 28 May 2015 17:57 Apropo, vine vreun coleg in acest weekend la Cluj la intrunire? Editat Mai 28, 2015 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 Coincidenta este ca sunt la cheile Butii, aproximativ 25 de km de Petrosani, chiar am trecut pe langa pensiunea casa de vis, nu am oprit sa vad despre ce e vorba dar poate la intoarcere .Am optat pentru varianta de drum spusa mai sus Horezu-Tg Jiu, asfaltul este bun si se circula foarte bine dar la ora 6:30 dimineata eram pe A1, dupa Bumbesti-Jiu pana la pensiune cand am facut stanga se lucreaza (aprox 40 km), asfaltul este rau, pietris si gropi in carosabil si semafoare la greu sincer le-am pierdut si numarul, la intoarcere am sa incerc alt traseu si va aduc la cunostina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Treceti careva si prin Craiova ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Working on it...Chris Rea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 Lista actualizata: 1.tud0r(o camera)2.Octav(o camera)3.smok3(o camera)4.apriliacluj(o camera)5.peu (o camera)6.DragStar(o camera)7.Killy(o camera)8.GINO (o camera)9.punki (o camera)10.Max (o camera de 2 persoane....sau asa spera el ))11. Laur+Raisa (o camera dubla)12. George+Lili (o camera dubla)13. Emil + Lore (o camera)14. Cipri + Carmen (o camera) 15.Peu 2 (o camera) 16.Emil 2 (o camera) 17.Emil 3 (o camera) 18.smok3 2 (o camera) Am sunat la ambele pensiuni, ne asteapta, vremea tine cu noi sau cel putin asa imi arata acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 vineri pe la 9.30-10.00 mai pleaca cineva din bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 eu...ne imprietenim la pitesti! .... copchile...iti aduc top case-ul???...mai vrei sa te duci unde se stinge lumina ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 (editat) Din Bucuresti si eu dar nu pot asa devreme, probabil dupa ora 14-15....din pacate inca nu pot da o ora exacta Editat Iunie 2, 2015 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Iunie 3, 2015 Share Postat Iunie 3, 2015 Smok3, poate reusim sa ne sincronizam -> nici eu nu pot pleca mai devreme de ora 15:00 .. eu lucrez chiar langa iesirea pe A1, asa ca ne putem intalni in zona si mergem impreuna mai departe. Ne auzim la telefon Cristi/0722.270.996 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate