scamosu_gl Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 Pam pam ......colorata nu e gata....nu dați banii pe prostii luați motoare la copiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 Yoshimura chek gratarul chek ...da' unde-s berile? snapsul? sa ai noroc de ea colegule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 S-a vandut moto din 2006 tipla acum 2 zile in Ro cu 12000km reali la 4200e...si romanul mai vroia si negociere... Poate vad asta si cei de pe OLX care cer pe Buse din 2002 si 2005, 5800 euro (fiecare desigur). bine...e negociabil pretul. Dar cat sa negociezi, 800 euro?... Parerea mea e ca sunt anacronice rau preturile astea. Eu unul n-as da atat (5000E ) pe o astfel de moto nici daca as face banii pe nicovala....chiar daca moto ar fi glazurata in cristale Swarovski.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hlehel Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 Salut. Aia de pe Olx cu 5800 e al meu. Uitate atent la anunt, o sa vezi de costa 5800 din 2005. Tobe= ~1000€, gume 300. Dau jos tot il chelesc, fac stock, si poti veni cu 4500 dupa ea. Ce zici? Uitate pe mobile.de cat costa in Germania din 2005. Ai drepate. Mai pui 1000 si cumperi un jaf de K8. Bafta. » Post actualizat in 23 Jun 2016 08:58 Apropo. Am vândut cu 4100 din 2002. Ce norocos sunt nu? Tot ce e bun e scump. O zi superba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 ...............Aia de pe Olx cu 5800 e al meu. ............. apoi abia l-ai luat si vrei deja sa-l si vinzi? treaba e asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hlehel Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 Au murit 3 băieți dintre care unu prieten f bun acum câteva zile. Atunci am pus-o. Dar poate ajung acasa, revin si șterg anunțul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 Salut. Aia de pe Olx cu 5800 e al meu. Uitate atent la anunt, o sa vezi de costa 5800 din 2005. Tobe= ~1000€, gume 300. Dau jos tot il chelesc, fac stock, si poti veni cu 4500 dupa ea. Ce zici? Uitate pe mobile.de cat costa in Germania din 2005. Ai drepate. Mai pui 1000 si cumperi un jaf de K8. Bafta. » Post actualizat in 23 Jun 2016 08:58 Apropo. Am vândut cu 4100 din 2002. Ce norocos sunt nu? Tot ce e bun e scump. O zi superba! Norocul tau , naivitatea altora...aici se ajunge. Dar stiu cazul. Tu cereai 3800 si ai vandut-o cu 4100. Un mare impatimit in ale motociclismului cred ca a cumparat-o... Si exemplu de exceptii pot da si eu: Busa din 2010 cu 5500E. la Predeal acum vreo 3 ani, deci in 2013. M-a mintit vanzatorul...mint si eu, el asa mi-a spus la telefon motivand ca a avut nevoie de bani. Oricum ulciorul nu prea merge de multe ori la apa...dar...bafta! E plina lumea de naivi si cu bani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hlehel Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 Exact. Am vândut cu 4100 ca noul proprietar a cerut toate opțiunile si accesoriile care aveam. Dar sincer nu inteleg care e fustrarea ta. Cum multe gsxr din anii 90 toamna se vand cu 2000€, de ce nu s-ar vinde un Busa 2005 in stare buna. Sau oricare. Am mai vândut un CBR 954 cel mai scump pe vremea aia. Cauta băiatul care a luat si Întreabă-l daca e mulțumit. Nu uita. Nu toată lumea vinde raciuri. Nu permiți frate ... Cumperi ce poti... » Post actualizat in 23 Jun 2016 12:49 PS. Busa 2010 la 5500€? 3 buc te rog ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 ............... Am mai vândut un CBR 954 cel mai scump pe vremea aia................ cred ca al lui Darco era cel mai scump la vremea respectiva dar asa-i, dai un ban si stai in fata! cel putin si eu asa pun problema mai bine asa, decat sa cumperi ceva ieftin si apoi sa tot bagi bani fara numar in ea..... ...ca ieftin si bun nu prea este, tare norocos trebuie sa fii sa gasesti asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hlehel Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 Ieftin si bun nu exista! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 Ieftin si bun nu exista! Si reversul e intotdeauna adevarat: scump si bun! Aceste 2 afirmatii de mai sus sunt gresite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 » Post actualizat in 23 Jun 2016 12:49 PS. Busa 2010 la 5500€? 3 buc te rog ! Hm...ceva reminiscente ancestrale de...samsar ?... Ieftin si bun nu exista! Merketing ieftin pentru fraierit naivii...Exista in schimb supraevaluat si...impecabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hlehel Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 Samsar )) asta imi place. Ai fost? Ai vazut? De unde vezi ca e supraevaluat? Poate pentru tine... Toți care vind sunt prost ca cer Multi bani, tu singur care vrea sa ofere mai putin esti cel mai deștept. Știam eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 Toți care vind sunt prost ca cer Multi bani, tu singur care vrea sa ofere mai putin esti cel mai deștept. Știam eu. Calm, eat a snickers incepi sa suni a arab Eu zic sa lasati topicul pt. a povesti despre 'pasaroi' sau autobuz cum ii ziceti, decat sa va contrati din motive copilaresti. Tot timpul pe piata vor exista si fiare scumpe si ieftine cu diferente mai mult sau mai putin notabile intre ele. Ca un cumparator e mai mult sau mai putin fraier (sau entuziasmat sa zicem) si un vanzator mai abil in a-si prezenta marfa, asta nu inseamna ca fierul respectiv are valoarea de piata egala cu cat s-a vandut/cumparat. Atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 23, 2016 Autor Share Postat Iunie 23, 2016 AM DAT busa din 2001 cu 36000 resli acum 2 ani cu 3500.Culoare originala,pomps radiala Nissin,sistem full Yoshimura,kn,iridium,gear indicator,bord cu iluminat by Zextar,crashpaduri Lsl,futune directe Hell,Double buble Puig,bixenon,lant nou de rezerva...stiti ce valoare are la asigurare?La 10 ani 25% din 12000e,un km de 3-4000km an.Upgradeurile nu au valoare la cumparare,doar iti dau un plus fata de stoc.Motorul meu din 2008 face la dauna 45% din valoarea de nou#5000-5100e.Are tobe de 1500$,kn,sidecase-uri.Exista o supraevaluare a busei,fiecare cere cat vrea.Ramane de vazut daca se va vinde. » Post actualizat in 23 Jun 2016 16:26 Buun.Ma bate gandul sa iau modelul cu abs sh sau noua daca nu gasesc.Cu ce bani o pot da?Mentionez ca moto are 14000km reali,carte service cu 7 revizii Suzuki,tobe serie si Two Brothers,ghidon serie si Lsl touring,furtune frana metalice si ambreiaj Lsl,crashpaduri,topcase SwMotech,Sidecaseuri Kappa48 si suport,Mra parbriz touring,monopost,distantiere oglinzi SwMoteck.Starea motocicletei este ca noua,consumabile in stare buna,lant,gume,placute,ulei,antigel,lichid frana).Cat credeti ca face?Hai cu o evaluare. » Post actualizat in 23 Jun 2016 16:27 Este k8 am uitat sa specific. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hlehel Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 Eu ofer 5500€ la prima strigare:) Ce ai pe Mobra ar trebui sa iei 8500€ Dar dada iei in calcul asigurările atunci 60% din motociclete nu au valoare. Daca se va vinde va anunt! » Post actualizat in 23 Jun 2016 19:43 Eu ofer 5500€ la prima strigare:) Ce ai pe Mobra ar trebui sa iei 8500€ Dar dada iei in calcul asigurările atunci 60% din motocicletein România nu au valoare. Daca se va vinde va anunt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 Atata timp cat vanzarea se face cu sufletul, o sa ai de pierdut. Ca vinzi aur sau o busa (tot aur), este o vanzare. Nu conteaza cat valoreaza, conteaza doar cat primesti. Donatia o faci cu sufletul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 23, 2016 Autor Share Postat Iunie 23, 2016 5500 e?Hmmm...nu te supara,dar suna a samsareala.Te rog sa vezi motoretele de la Timisoara sau Mures intai(una a fost"restaurata"o iarna intreaga).Nu vreau sa castig,dar nici sa pierd atatia bani pt 2 etrieri si un abs.Motoreta mea este ca scoasa din cutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hlehel Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 Emylyo. A fost o gluma referitor ce a spus colegul mai inainte ca sa vândut unu din 2010 cu 5500. Am bunul simt sa nu fac oferte de genul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 .................... Nu conteaza cat valoreaza, conteaza doar cat primesti................. corect valoarea de piata este numarul de Ron sau Eur pe care ti le pune cumparatorul pe masa ca tu ai vrea mai mult, sau o evaluezi la mai mult, e o parere subiectiva din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 Eeeeee, vad eu ca vi s-a cam facut cald !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 Emile daca iei 6800 pe ea sa zici merci ( credema ca ma batea si pe mine gandul sa o dau pe a mea care e 2009 si mai mult de 6500 nu cred ca iau pe ea) Iar ca sa mai dai inca atat doar ptr ABS nu prea se merita. » Post actualizat in 24 Jun 2016 10:06Si ce bagi in plus pe ea nu se pune. Alea le bagi ptr tine, i se rupe cumparatorului ca ia yoshimura si altele pe ea. Prea repede o vinzi nu ai mers nicio luna pe ea si vrei sa o dai ! Nu-ti mai place Hayabusa :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 Eeeeee, vad eu ca vi s-a cam facut cald !!!! foarte cald..... si mai e muuuult pana la ora de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 24, 2016 Autor Share Postat Iunie 24, 2016 Era o idee...poate iese vreo okazie in toamna,noua chiar nu cred ca isi merita diferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broasca Postat Iunie 25, 2016 Share Postat Iunie 25, 2016 buna ziua tovarasi...ajutati-ma cu o problema va rog... am avut accident cu motoru si acum o repar . Am luat toate piesele originale , mai putin tobele care sunt doar zgariate si una e putin infundata. nu as cumpara altele doar pt atat pt ca costa 2000euro. zice cineva ca se pot imbraca in carbon sau ceva de genu. tobele sunt negre, originale. Motoru e nou(sau ma rog...a fost) din feb. 2016. Unde as putea sa le trimit la reconditionat. Caut un profesor care sa le faca ca si noi. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate