Thomas Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Corect, poti sa-ti mentii parerea ca pretul este mare. Nu am contrazis asta ci faptul ca ai spus ca firma are adaosuri mari fata de ce ai gasit in SUA. Asta nu e adevarat, produsul vine legal din Anglia si ti-am dat toate detaliile sa te lamuresti. Plus ca nu poti compara piata SUA cu cea europeana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 11, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2007 Si al meu va veni tot legal.Nu va fii o problema sa il astept cateva saptamani pt ca mai e mult pana la primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eszes Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 90+34+25 taxe=149*2.3=>economie frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 salutare tuturor asta e a mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Bine ai venit @raull ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 (editat) Raull Bun Venit! ...daca nu ai Botezat-o...din partea mea...eu zic sa o Nasim... si sa-i zicem "MidNight"... Cele Bune... Si Sa ai Noroc de ea... Iarna Usoara Editat Noiembrie 11, 2007 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_andy Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 salut ... am si eu o intrebare .. pt cunoscatori ... peste un an vreau sa`mi iau si eu o hayabusa ... ori o alta motocicleta de viteza cu motor peste 1000 ... dar am o nelamurire .. e adevarat ca o motocicleta cu motor de turatie nu ajunge la 100000 de km .... daca fac o investirie de vro 7 mii de euro .. asi vrea sa ma tine mai mult ... cine e dragut si am poate ajuta si pe mine .. ma poate contacta pe ym sergiu_andy. va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 stai linistit ca multe motoare de noua generatie ajung la 100mii KM. imp e sa fie tratate bine, ulei de calitate, schimbat periodic, motor incalzit bine inainte de a fi stresat, etc. vad ca stai calare pe un 125 2T. nu ti se pare hazardat saltul la >150 cai?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 12, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2007 Eu gandesc asa-90 stopul,180 TRE pt delimitare si 34 dlari transportul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 (editat) salut ... am si eu o intrebare .. pt cunoscatori ... peste un an vreau sa`mi iau si eu o hayabusa ... ori o alta motocicleta de viteza cu motor peste 1000 ... dar am o nelamurire .. e adevarat ca o motocicleta cu motor de turatie nu ajunge la 100000 de km .... daca fac o investirie de vro 7 mii de euro .. asi vrea sa ma tine mai mult ... cine e dragut si am poate ajuta si pe mine .. ma poate contacta pe ym sergiu_andy. va multumesc Salutare, Parerea mea e...ca totul depinde de trecutul ei... In Germania...sau Italia...unde autostrada este ceva din peisaj, nu ca si la noi...se cam poarta motoarele turate... ca au unde... Daca vrei sa investesti, intotdeauna vezi si nr de proprietari...100 000 de km...sunt un scor...dar depinde cine i-a facut...Busa e o aratare...multi o exploateaza... Am vorbit in state cu un flacau care are 100 000 mile cu ea...si i-a schimbat inafara consumabilelor doar pompa de benzina odata... si inca tinea la ea... Cauta in Anglia daca vrei 2nd hand ca's mai putin alergate... Oricum cam poti sa schimbi la ea...cate ceva daca nu-ti convine... Sfatul meu... Buy One...dar 7000 e un scor ptr 100 000... Apoi mai vezi... Iarna Blanda PS: Oricum eu zic sa mai negociezi...mai sunt de luat in consideratie...anul de fabriecatie, daca a avut evenimente sau ba...si celelalte elemente...cauciucuri,discuri frana, ambreaj, placute,bujii, filtre, ulei...mai pui si mana de lucru...si-i poti face o oferta noua...pe undeva pe la 5500max zic eu...un set de discuri originale sunt 900eur la suzuki...300eur gumele...120eur filtre...celelalte"maruntisuri" sunt rstul pana la 1500eur... cele bune Editat Noiembrie 13, 2007 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Nu crezi ca este cam mare saltul de la 125cc la 1300cc? Te-ai urcat vreodata pe busa sa vezi daca o poti manevra pe loc,daca ajungi cum trebuie la comenzi ,bla,bla, sa vezi daca ti se potriveste?Ma refer fizic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 multumesc de primire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 multumesc de primire @raull...lasa ironia ca nu te prinde.Eu ma gandeam sa iti dau un sfat pe care chiar tu l-ai cerut sau ,ma rog,ai pus o intrebare din care a derivat acel sfat.Primire?! Nu era vorba de asa ceva...Sau poate am inteles eu gresit Daca este asa imi cer scuze...sincer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 15, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2007 Unii nu inteleg!Urias saltul!Poate esti norocos totusi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 @raull...lasa ironia ca nu te prinde.Eu ma gandeam sa iti dau un sfat pe care chiar tu l-ai cerut sau ,ma rog,ai pus o intrebare din care a derivat acel sfat.Primire?! Nu era vorba de asa ceva...Sau poate am inteles eu gresit Daca este asa imi cer scuze...sincer nu era vorba de nici o ironie,eu chiar nu am cerut nici un sfat de la nimeni(deocamdata),cel care a cerut sfaturi era sergiu andy, nu e asa? daca am gresit eu ,sorry... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 (editat) Ce parere aveti de tobele astea(tocmai le-am comandat):Ixil XTREM Black Oval: Nu am gasit o poza cu ele pe busa, dar ar arata cam asa montate pe motor: Editat Noiembrie 16, 2007 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 foarte faine De unde si un pret?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 foarte faine De unde si un pret?! De aici: http://www.ixilsilencers.co.uk/Suzuki.htm#...%20R%20HAYABUSA pret: 339 lire sterline din care sper sa pot scade tva-ul(17,5%). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 (editat) Daca esti hotarat sa iti iei, facem o comanda comuna? imi cer scuze...nu am retinut ca ai comandat deja...cum procedez sa comand si eu? Editat Noiembrie 16, 2007 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 (editat) Daca esti hotarat sa iti iei, facem o comanda comuna? imi cer scuze...nu am retinut ca ai comandat deja...cum procedez sa comand si eu? Fa-ti cont pe PayPal, bineinteles daca ai o carte de credit valabila si poti sa le comanzi oriunde in Europa. In Anglia mi s-au parut cel mai ieftin. Eu mi-am calcat pe inima si am rugat un partener de afaceri sa mi le ia direct din Anglia, pe firma lui, pt. a putea deduce tva-ul si sa mi le aduca el in bagaje. Sper sa nu creada astia din aeroport ca are tunuri! Editat Noiembrie 16, 2007 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 La vara vreau sa vad si eu cum stau pe langa o busa. Te bagi,Robert? Chiar sunt ft. curios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 17, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2007 Cati cai are k7 si ce modificari are?Ma refer la cele ce afecteaza pozitiv sau negativ puterea-Dyno,evacuari full sau doar finale,filtre aer si ulei kn,bujii iridium sau standard si ce greutate are moto si u. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 (editat) La vara vreau sa vad si eu cum stau pe langa o busa. Te bagi,Robert? Chiar sunt ft. curios. Daca te referi la orice fel de competitie(liniute, viteza max., accelerari si turatii excesive), din pacate trebuie sa te refuz. Nu pt. asta am luat-o, ci pt. ca ma simt bine pe ea, mai ales la drumurile lungi pe care obisnuiesc sa le fac. In plus de asta, nici nu am cine stie ce veleitati de pilot moto GP. Daca te referi la o plimbare, in orice colt al tarii, sau vrei sa te dai cu ea pur si simplu, esti invitatul meu. Editat Noiembrie 17, 2007 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 Cati cai are k7 si ce modificari are?Ma refer la cele ce afecteaza pozitiv sau negativ puterea-Dyno,evacuari full sau doar finale,filtre aer si ulei kn,bujii iridium sau standard si ce greutate are moto si u. Nu am nici o modificare la ea decat finalele Yoshimura.Are 185 de cai si greutate 208 la plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 (editat) Priviti cum mi-am pimp-uit masina Crazy? dintr-un anumit motiv ,nu pot atasa pozele Editat Noiembrie 18, 2007 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate