Sari la conținut

Detinatori de Suzuki Hayabusa

emylyo

Postări Recomandate

du-te bah Nashule cu opaitzul ala obosit al tau. Daca aprindeam 4 xenoane te duceai in parapet, asa ca zi merci ca m-am abtinut :blink: Si-asa m-ai enervat maxim ca te dai pe curbe ca un batranel pensionar schiop :goodposting:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

invidia te roade

ia dute mai nene la scara ta( a se citi posesorii de 1400 wakasakii)

ah, am uitat acolo nu scrie nimeni.

ai strans din tarteata cand ai vazut ca esti incoltit de 2 buse :goodposting:

Link spre comentariu

daca vrei, facem schimb de motoreta si iti demonstrez ca pana si purceaua ta se lasa pe curbe cum ar trebui. E doar chestie de reisar :goodposting:

Editat de Carturaru'
Link spre comentariu

@Nashu: nu imi place busa ca e prea din barda. Si oricum era prea ieftina :D Crapi, na :goodposting:) Si nu mai fa offtopic pe topicul oamenilor :blink: Reisar de sambata ce esti.

Editat de Carturaru'
Link spre comentariu

Wakasaki mai putin si se pisha ulei de frica intre doua Busulici....Uita-te si tu in poze cu fatza umila are, cu nasul in jos, spre deosebire de Busa care sta mandra in soare, nu cocosata si ogarsita ! :goodposting:

Link spre comentariu

Busa e cocosata si la cioc, si la partz :blink:)))))

Mai bine cu nasul sus si poponeata jos, decat cu nasul jos si poponeata sus ca a ta ! Parca e pisi ce vrea sa faca avere din compromisuri...ca sa ma exprim frumos :goodposting:

Link spre comentariu

Nasule, am vb cu omul de la care am luat eu Busa, ce face carene, si a zis ca nu face carenele cu totul din carbon, pt ca ii trebuie vaccum. Face doar bucati mici : capace, protectii, etc.

Editat de pantera
Link spre comentariu

ba Nasule, cand iti zice cineva ca ii ia 20 la suta mobra, un om sanatos la cap nu se gandeste ca atat arata displayul, ci ca a si constatat la pompa! Tie daca ceasul iti arata ca e 1 noaptea si pe geam e pranz, ce faci? Te iei dupa ceas sau dupa soare?

Link spre comentariu

ba Nasule, cand iti zice cineva ca ii ia 20 la suta mobra, un om sanatos la cap nu se gandeste ca atat arata displayul, ci ca a si constatat la pompa! Tie daca ceasul iti arata ca e 1 noaptea si pe geam e pranz, ce faci? Te iei dupa ceas sau dupa soare?

Ce ai tras ? Si eu vreau ! :goodposting:

Link spre comentariu