Carturaru' Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 du-te bah Nashule cu opaitzul ala obosit al tau. Daca aprindeam 4 xenoane te duceai in parapet, asa ca zi merci ca m-am abtinut Si-asa m-ai enervat maxim ca te dai pe curbe ca un batranel pensionar schiop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 invidia te roade ia dute mai nene la scara ta( a se citi posesorii de 1400 wakasakii) ah, am uitat acolo nu scrie nimeni. ai strans din tarteata cand ai vazut ca esti incoltit de 2 buse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 (editat) nu scrie nimeni pentru ca putini au asa bengosenii ) Ca de hayapisde e plin.... reisar de duminica ce esti Editat Noiembrie 17, 2010 de Carturaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 mananci cacao ca am fost sambata! deci sunt resar da sambata si data viitoare te las sa te pipi pe tine si apoi nici tigare nu mai vezi din 50 in 50 de km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 (editat) daca vrei, facem schimb de motoreta si iti demonstrez ca pana si purceaua ta se lasa pe curbe cum ar trebui. E doar chestie de reisar Editat Noiembrie 17, 2010 de Carturaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 stiu ca balesti dupa busa dar nu fac perversiuni dastea cu schimbism si alte prostii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 pe mine ma costat in jur de 400 eurorezervor si pompa ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 (editat) @Nashu: nu imi place busa ca e prea din barda. Si oricum era prea ieftina Crapi, na ) Si nu mai fa offtopic pe topicul oamenilor Reisar de sambata ce esti. Editat Noiembrie 17, 2010 de Carturaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 ??? rezervorul de la tine200 si pompa ebay 200 nu este asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Wakasaki mai putin si se pisha ulei de frica intre doua Busulici....Uita-te si tu in poze cu fatza umila are, cu nasul in jos, spre deosebire de Busa care sta mandra in soare, nu cocosata si ogarsita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Busa e cocosata si la cioc, si la partz ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Busa e cocosata si la cioc, si la partz ))))) Mai bine cu nasul sus si poponeata jos, decat cu nasul jos si poponeata sus ca a ta ! Parca e pisi ce vrea sa faca avere din compromisuri...ca sa ma exprim frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 bai ce invidie cand vedeti ceva cu alura mai misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 bai ce invidie cand vedeti ceva cu alura mai misto Daaaa...tarphet de motoreta! Nu asa o alinti ? My bitch ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 pai normal ca merita, daca e frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 pai normal ca merita, daca e frumoasa Stege si acum plange dupa banii dati pe benzina cat a avut ZZr-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 (editat) pai daca si-a luat-o belita.... ia intreab-o pe Pantera cat ii consuma Busa. Toti am crezut ca vorbeste de un Hummer. Editat Noiembrie 17, 2010 de Carturaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 6,4 bah ! ...nu stiam eu unde sa ma uit initial..noroc cu Nasu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 sanchi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 sa mori tu ca nu stiai ca avea fata dat consumul in km/l cand doi zic ca esti beat te duci si te culci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 (editat) Nasule, am vb cu omul de la care am luat eu Busa, ce face carene, si a zis ca nu face carenele cu totul din carbon, pt ca ii trebuie vaccum. Face doar bucati mici : capace, protectii, etc. Editat Noiembrie 17, 2010 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 ba Nasule, cand iti zice cineva ca ii ia 20 la suta mobra, un om sanatos la cap nu se gandeste ca atat arata displayul, ci ca a si constatat la pompa! Tie daca ceasul iti arata ca e 1 noaptea si pe geam e pranz, ce faci? Te iei dupa ceas sau dupa soare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 ba Nasule, cand iti zice cineva ca ii ia 20 la suta mobra, un om sanatos la cap nu se gandeste ca atat arata displayul, ci ca a si constatat la pompa! Tie daca ceasul iti arata ca e 1 noaptea si pe geam e pranz, ce faci? Te iei dupa ceas sau dupa soare? Ce ai tras ? Si eu vreau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 ask Uizu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 ask Uizu ) Eu te intreb pe tine, n-am treaba cu altii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate