Morrisson Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Busa nu sare mai sus de 12 - 13 poti trage cat vrei de ea, am scos consum minim 4,2 la 110 la ora constant si 6.2 la 180 constant. daca te joci cu ea intre 120 si 220 depinde de mers si mai treci si pe la 50-60 poate sa se duca la 7. in oras nu sare de 10.5...so..... Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 daca sunt la SANKTPETERSBURG si vad lumina afara si ceasul arata ora 00,59 mai intreb un prieten cat e ceasul asa mi se pare corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 (editat) eu mai mult de 8,7 nu am scos din ZX14, indiferent de viteza. Cel mai jos am scos 5,6> @Nashu: fa un efort imens de imaginatie si gandeste-te ca esti tot in kktul de Bucuresti Editat Noiembrie 17, 2010 de Carturaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 eu mai mult de 8,7 nu am scos din ZX14, indiferent de viteza. Cel mai jos am scos 5,6 QED ! Tarpfhet de mobra ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 hai gata PACE dute la scara ta ca prea am scris 2 pagini degeaba hai mai bine sa ne mutam la aia cu wakasaki sa mai scriem si la ei ceva Mesaj completat 5,4 am scos sambata Mesaj completat cu tre-ul on si dat babeste pe curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Cam mult Carturare...7,8 scot eu cu GLK-ul la drum national )... si are 2 tone... se vede ca wakasaki e motor cu greutate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Cam mult Carturare...7,8 scot eu cu GLK-ul la drum national )... si are 2 tone... se vede ca wakasaki e motor cu greutate Fraaaaate, ce masini aveti voi p-acia...Sunteti avuti, bre, nu ca mine...cand ma imbrac zici ca ma mut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 ...cand ma imbrac zici ca ma mut gud uan` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Fraaaaate, ce masini aveti voi p-acia...Sunteti avuti, bre, nu ca mine...cand ma imbrac zici ca ma mut da da te muti si te plimbi k geta-i sormea cu motor de 2000 f frumos panteruto...asa mas imbraca si eo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Fraaaaate, ce masini aveti voi p-acia...Sunteti avuti, bre, nu ca mine...cand ma imbrac zici ca ma mut Muncesc din greu sa-l platesc Panterutzo... in rest e o masina ok... la fel ca si Busa ) nu te lasa la nevoie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 (editat) da da te muti si te plimbi k geta-i sormea cu motor de 2000 f frumos panteruto...asa mas imbraca si eo Degeaba Geta-i sor-mea, ca eu n-am B-ul In schimb stiu sa ma dau cu tractorul In schimb , mama merge cu ea. Face naveta aprox. 680 de km o data la doua week-end-uri si 120 in fiecare zi aproape cu ea. Mesaj completat Muncesc din greu sa-l platesc Panterutzo... in rest e o masina ok... la fel ca si Busa ) nu te lasa la nevoie... Glumeam Capitane ! Fain tanc ai ! Eu nu ma prea stiu...deloc .. cu masinile, dar asta a ta imi place Editat Noiembrie 19, 2010 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 20, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2010 Frumos facut ZZR-ul lui lui Carturaru.L-a vazut pe la Arc si e facut cu mult bun gust si cu multi bani.Comparativ cu busa veche arata superior,dar cu cea noua ma abtin.Are linii frumusele.Sa fim sanatosi si sa vedem cu fiabilitatea cum sta.Kawa la modelele mai vechi erau praf,dar la cele noi au mai schimbat cate ceva se pare.Cel putin zx12 le fac mai fiabile de ceva timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 UPDATE! Dupa o lunga bataie de cap cu transmisia datelor am reusit cu ceva modificari la interfata sa primesc date si sa le contorizez! Asa ca azi m-am inbracat gros am pus laptopul pe rezervor si hai la cules de date! Dupa ce am inghetat putin am reusit sa vin acasa cu ceva date si sunt foarte fericit! Se cam balbaie viteza de transmisie dar este ceva,am trecut de pasul mai greu! Urmeaza: 1)Modificarea din nou a interfetei pentru o viteza mai mare de receptie a datelor 2)Montarea unei sonde cu banda mai larga pentru monitorizarea datelor pe toata plaja de turatie. 3) Trecerea la un nivel mai avansat de receptie a datelor cu un mic dispozitiv atasat de moto care va strange date fara sa mai car laptopul dupa mine.Vii acasa il descarci si modifici hartile. O monstra de la un test: Mesaj completat Frumos facut ZZR-ul lui lui Carturaru.L-a vazut pe la Arc si e facut cu mult bun gust si cu multi bani.Comparativ cu busa veche arata superior,dar cu cea noua ma abtin.Are linii frumusele.Sa fim sanatosi si sa vedem cu fiabilitatea cum sta.Kawa la modelele mai vechi erau praf,dar la cele noi au mai schimbat cate ceva se pare.Cel putin zx12 le fac mai fiabile de ceva timp. Daca bestia lui TITUS trece de testul cu NOS,atunci DA, kawa au inceput sa fie mai fiabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 De unde pot cumpara asa ceva ? Buton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2010 Am cateva butoane de acest tip,dar nu au portectia de plastic care de acopera.Este neprotejat practic.Sunt de fabricatie ruseasca,foarte rezistente si rezista la caderi mari de tensiune.Daca te pot ajuta dai de stire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 De unde pot cumpara asa ceva ? Buton saluti! http://www.louis.de/_10a3a1d6e80dd5a3aa071...tnr_gr=10032920 asta-i bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 saluti!http://www.louis.de/_10a3a1d6e80dd5a3aa071...tnr_gr=10032920 asta-i bun? Suuuper ! Sar'na ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 propun sa unim cele doua topicuri de detinatori de Busa si ZX14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 ca sa iasa un BMW cu tunning ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 propun sa unim cele doua topicuri de detinatori de Busa si ZX14 " Sunt singurel, bing, bang.." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 singuratea este pretul unicitatii, fata. Nu citisi Luceafarul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 singuratea este pretul unicitatii, fata. Nu citisi Luceafarul? Ti-l spun din memorie pe tot, bre ! Ca-s mai tinerica decat tine si inca-l mai tin minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 (editat) e, atunci concentreaza-te cu precadere fix la ultimul vers, hehee Editat Noiembrie 25, 2010 de Carturaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 25, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2010 Azi o pregatesc pe jupana de iarna.Gata cu distractia si plimbarile.La ultima plimbare am scapat motorina in loc de benzina in rezervor si scotea un fum alb.S-a oprit .A trebuit sa scot tot carburantul si sa pun iar benzina plin.Radeau amicii ca i-am depasit si mirosea a golf TDi in urma mea.Si-au gfacut un pic de ungere injectoarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Azi o pregatesc pe jupana de iarna.Gata cu distractia si plimbarile.La ultima plimbare am scapat motorina in loc de benzina in rezervor si scotea un fum alb.S-a oprit .A trebuit sa scot tot carburantul si sa pun iar benzina plin.Radeau amicii ca i-am depasit si mirosea a golf TDi in urma mea.Si-au gfacut un pic de ungere injectoarele. Asta-i urata :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate