pantera Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Hayabusa Romania M-am gandit sa fac ceva asa, micut si free pentru noi ! Cam asa ar arata ...mai trebuie lucrat la el ! Va puteti face cont inca de pe-acum, sa imi spuneti ce sectiuni ati mai vrea, etc ... Va pupa fata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Hayabusa Romania M-am gandit sa fac ceva asa, micut si free pentru noi ! Cam asa ar arata ...mai trebuie lucrat la el ! Va puteti face cont inca de pe-acum, sa imi spuneti ce sectiuni ati mai vrea, etc ... Va pupa fata ! Are si NASU cont acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Hayabusa Romania M-am gandit sa fac ceva asa, micut si free pentru noi ! Cam asa ar arata ...mai trebuie lucrat la el ! Va puteti face cont inca de pe-acum, sa imi spuneti ce sectiuni ati mai vrea, etc ... Va pupa fata ! I am in ! Astept sa-mi dea ok-ul fata I am in ! Astept sa-mi dea ok-ul fata Gata sunt activ thx ! O sugestie sa fie o sectiune de "noi veniti " unde sa ne prezentam (daca nu ne cunostem) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 I am in ! Astept sa-mi dea ok-ul fata Gata sunt activ thx ! O sugestie sa fie o sectiune de "noi veniti " unde sa ne prezentam (daca nu ne cunostem) In 2 min e gata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 In 2 min e gata! Bravo ! Ce rapida esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Zapada asta ma omoara. Azi am incarcat bateria. M-am uitat cateva minute bune la motocicleta si mi-am amintit cateva drumuri si locuri, pe unde am umblat in cei 4 ani cu ea. Cateva poze ca sa ne mai treaca plictiseala: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Zapada asta ma omoara. Azi am incarcat bateria. M-am uitat cateva minute bune la motocicleta si mi-am amintit cateva drumuri si locuri, pe unde am umblat in cei 4 ani cu ea. Cateva poze ca sa ne mai treaca plictiseala: Hahaha asta am facut si eu azi , am luat la rand pozele facute in ultimii ani cu vremea asta cred ca o luam raza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 (editat) Cateva schimbari prin care a trecut motorul.... De fapt de aia imi si place, cateva suruburi, cateva clicuri si am motor touring. Cand vreau sport, dau "traistele" jos. Una din poze e de sezon . Voi ce mai mesteriti la motoare in iarna asta? Editat Februarie 6, 2012 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DucatiMeccanica Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Cateva schimbari prin care a trecut motorul.... De fapt de aia imi si place, cateva suruburi, cateva clicuri si am motor touring. Cand vreau sport, dau "traistele" jos. Una din poze e de sezon . Voi ce mai mesteriti la motoare in iarna asta? Felicitari pentru motocicleta. E superba, imi place ff mult, incepand cu culoarea si pana la accesorii. Esti perfectionist ca si mine,se vede pe motocicleta, tine-o tot asa. Multi km pe spatele soimului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Hayabusa Romania M-am gandit sa fac ceva asa, micut si free pentru noi ! Cam asa ar arata ...mai trebuie lucrat la el ! Va puteti face cont inca de pe-acum, sa imi spuneti ce sectiuni ati mai vrea, etc ... Va pupa fata ! Hop si yo ! Tare Pantera asta! Ce ne-am face fara ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Nu este doar meritul meu! Multumim ducatistului nostru care m-a ajutat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Am dat si eu cu subsemnatul pe HF zile bune...in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Nu este doar meritul meu! Multumim ducatistului nostru care m-a ajutat! Gata si eu...am cont. Am si inceput sa scriu cate ceva, ca saracutul forum e cam gol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 (editat) Zapada asta ma omoara. Azi am incarcat bateria. M-am uitat cateva minute bune la motocicleta si mi-am amintit cateva drumuri si locuri, pe unde am umblat in cei 4 ani cu ea. Cateva poze ca sa ne mai treaca plictiseala: Ce tanar erai! Si eu sunt la distanta de cateva clickuri intre touring si sport, asta imi place si mie la a mea. Bine, tu esti hyper-sport, nu ma compar eu cu tine. Pe mine anul trecut m-a dus pret de treizeci de mii de km de locuri superbe, de senzatii si impresii ce nu le voi uita niciodata. Primiti pe Hayabusa si pe alti posesori de moto? Editat Februarie 7, 2012 de phantom21042003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Normaaaaaaal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 ca o lasi in zapada inteleg...de... nu ai garaj si pana la urma nu raceste fiara in zapada .dar sa lasi si casile legate pe ea..tot in zapada.....??? nu intelegeti gresit ideea, nu il cert doar de fun asa am facut poza aseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 (editat) Ma doare sufletul! Editat Februarie 10, 2012 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 asta e rea vointa nu vreau sa mananc rahat dar cred ca oricine isi permite sa o bage undeva la iernat daca nu are garaj<sa vezi mucegai in casti acum> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Si dupa aia vin la atelier , hai frate cum draq sa se strice , si ei au toate mufele oxidate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 ...da ,dar nici 50 de lei pentru o prelata? ...sa ma contacteze ca dau eu gratis...eventual si garaj. RUSINE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Poate are el motivele lui...stati asa si nu il impulaiti inca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Las ca o vinde la primavara de noua . Am mai vazut motoarea parasite in zapada nu inteleg de ce si le mai iau doar sa-si bata joc de ele. Vorba aia e 50 lei o husa. Mai este un Suzuki GSXF 600 parcat vis-a vis de politia capitalei, la fel e in aceeasi pozitie de asta vara, trec mereu pe acolo si il vad, chiar azi mi-a atras atentia ca era acoperit de zapada. Ma rog treaba fiecaruia dar sunt unii care ar face orice sa aiba un motor si altii isi bat joc de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 mda...nu credeam sa vad asa ceva.. si cu castile legate... Pentru cei cu Facebook: Hayabusa Romania Club Se dau admine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 ca o lasi in zapada inteleg...de... nu ai garaj si pana la urma nu raceste fiara in zapada .dar sa lasi si casile legate pe ea..tot in zapada.....??? nu intelegeti gresit ideea, nu il cert doar de fun asa am facut poza aseara. In anunturi, astea sunt motocicletele de tipul: "tipla, noua, tinuta in garaj, a unui batranel, 12000 de km, bine intretinuta, unic proprietar" etc etc etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 La prima intrunire de anul trecut de la Sibiu eu si Pantera am ajuns la o concluzie : E bine ca nu avem manelisti iubitori de Hayabusa ! PS. Cred ca ne-am inselat ! ......dupa poza cu pricina nu vad nici o explicatie cu referire la casti iar cuvintele sunt deprisos ! Ce tanar erai! Si eu sunt la distanta de cateva clickuri intre touring si sport, asta imi place si mie la a mea. Bine, tu esti hyper-sport, nu ma compar eu cu tine. Pe mine anul trecut m-a dus pret de treizeci de mii de km de locuri superbe, de senzatii si impresii ce nu le voi uita niciodata. Primiti pe Hayabusa si pe alti posesori de moto? Pai cine are grija sa iesim bine in poze ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate