zagermanz Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Salut, Ma ajutati si pe mine cu un manual de Busa, primele modele (2000).. Probabil ca s-a mai discutat pe aici, dar nu am avut timp sa parcurg toate paginile... Mersi fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 www.manualederepararie.info Cauta aici.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 21, 2012 Autor Share Postat Martie 21, 2012 Pt Itp am nevoie sa imprumut un sistem original de evacuare cap coada pt ca la noi se face doar la RAR si le-a adus stand performant si Yoshimura mea de curse nu trece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Pt Itp am nevoie sa imprumut un sistem original de evacuare cap coada pt ca la noi se face doar la RAR si le-a adus stand performant si Yoshimura mea de curse nu trece. Emylyo te astept pe la mine la Vrancea sa facem itp-ul fara sa demontezi nimic. Sau daca vrei iti dau eu chitul complet de evacuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 22, 2012 Autor Share Postat Martie 22, 2012 Cam departe sa vin cu moto fara ITP pana acolo,dar daca nu gasesc mai aproape dau o fuga cu masina dupa sistem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Hai frate cu motocicleta la Bucuresti, iesi pe autostrada si in 15 minute ai ajuns si te rezolva NASU!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 se mai aude ceva de intrunire? posesorii de Busa de mai intalnesc anul acesta? Panteruto ai demisionat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 pai ne intalnim in Mai candva intr-un weekend care sa fie potrivit pentru toata lumea la Sighisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Multa munca... ... se mai aude ceva de intrunire? posesorii de Busa de mai intalnesc anul acesta? Panteruto ai demisionat? Avand in vedere ce gasca faina suntem si ce bine ne-am simtit anul trecut,anul asta m-am gandit la ceva si mai fain, asa ca avem si un sponsor secret deocamdata . Stati inca o saptamana sa dam drumul si la MyMOTO Timisoara si o sa ma ocup si de asta, baieti! Ma jigniti daca insinuati ca v-as putea uita ! Va pupa fata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zagermanz Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Salutare, Am si eu nevoie de un surub de la furca, cel pentru reglarea suspensiei fata (Nasu' stie despre ce vorbesc). Momentan motoreta mea e blocata pe hard- si pot sa va zic ca simt si cea mica pietricica in dinti Surubul s-a futut - in sensul ca acum are capatul manacat si nu se mai poate misca de nici o culoare. Trebuie sa ma duc cu ea la un atelier, sa-l gauresc cumva si sa incerc sa-l dau jos, stricandu-l. Am cautat pana acum..dar nu am gasit decat furca cu totul- mult prea scump. Stie cineva vreun atelier de strungarit unde se poate face asa ceva? Sau..daca se poate comanda de undeva? Multzam, Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 (editat) Salutare, Am si eu nevoie de un surub de la furca, cel pentru reglarea suspensiei fata (Nasu' stie despre ce vorbesc). Momentan motoreta mea e blocata pe hard- si pot sa va zic ca simt si cea mica pietricica in dinti Surubul s-a futut - in sensul ca acum are capatul manacat si nu se mai poate misca de nici o culoare. Trebuie sa ma duc cu ea la un atelier, sa-l gauresc cumva si sa incerc sa-l dau jos, stricandu-l. Am cautat pana acum..dar nu am gasit decat furca cu totul- mult prea scump. Stie cineva vreun atelier de strungarit unde se poate face asa ceva? Sau..daca se poate comanda de undeva? Multzam, Dan Te astept pe la garaj cand ai timp sa dam furca jos si sa o duc la strungarul meu sa faca ceva acolo. Astept telefonul tau cand ai timp. Respect!!! Editat Martie 26, 2012 de NASU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zagermanz Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Te astept pe la garaj cand ai timp sa dam furca jos si sa o duc la strungarul meu sa faca ceva acolo. Astept telefonul tau cand ai timp. Respect!!! Nasule, mersi frumos!! Momentan motoreta e la vopsit, o sa fie gata saptamana asta. Deci o sa te sun undeva pe la sfarsitul saptamanii. Nashule, o sa-ti fac reclama peste tot daca o rezolvam. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 (editat) Pantero ce Microane ti-ai tras . Nasule ce se mai aude cu, cauciucurile, ca a dat firul ierbii si vreau sa dau husa jos de pe ea Editat Martie 26, 2012 de DragStar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 M-a lasat bendix-ul...are careva unul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_gsxr Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Salut! Are cineva doua mufe asa?? (mama-tata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Salut! Are cineva doua mufe asa?? (mama-tata) Te bate gandul la TRE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_gsxr Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 (editat) Te bate gandul la TRE? Evident Doar ca nu as vrea sa-mi tai instalatia, problema e singurul loc unde am gasit mufele e un magazin din america. Am gasit o schema pentru un smart TRE, ce rezistenta imi sugerezi sa folosesc pentru un gsxr de 750 din 2001, corespunzatoare treptei a 5-a sau a 6-a, parerile sunt impartite? Multumesc! P.S. Sper sa ne vedem la vreo intrunire ceva, berea o dau eu Editat Martie 27, 2012 de Alex_gsxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Eu unu nu ti-as sugera sa-l montezi,doar daca ii pui un intreupator si-l folosti doar cand ai nevoie. In treptele inferioare motorul merge bogat,pentru ca nu are corectia harti de ram-air. El stie ca pe treapta 5 are un debit de aer prin ram-air si benzina pentru acel debit..dar tu esti in trepta 1 si ai aer putin.. Cred ca treapta 5 este cel mai ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_gsxr Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Cu intrerupator vreu si eu, nu cred ca ar fi prea indicat cel putin in cazul mersului pe ploaie, mi-am stors manusile de cateva ori plus ca nu stiu cum ar reactiona motorul in oras in conditii de trafic intens, ma gandesc sa nu se incalzeasca prea tare, avand in vedere amestecul bogat. Vreau sa fac un Smart TRE, care sa nu imi afecteze harta de neutru, daca vrei iti trimit maine linkurile unde am gasit schemele, nu sunt la mine acum si nu vreau sa ma apuc de cautari. Anul trecut am avut o perioada sistemul PAIR cuplat cu epuratorul si am renuntat, acum ma gandesc sa anulez sistemul PAIR si pe epurator sa pun un direct un filtru. Banuies ca ai mers cu un motor cu TRE pe el, ce impresie ti-a lasat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Salutare! Ma poate ajut cineva cu o informatie? Caut de ceva vreme un topcase + sistemul de fixare al acestuia. Domnii de la Kappa mi-au raspuns ca ei pot oferi sistemul de fixare doar pentru modelul Hayabusa, dupa 2008. Intrebarea mea este - exista diferente intre sistemul de fixare pentru generatia II si generatia I ? Va multumesc pentru ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 (editat) da...sunt diferite... sistemul de prindere ti-l poate face cam oricine are putina experienta in a indoi si suda niste tevi..mult mai ieftin decat cele originale. tu trebuie sa cumperi doar cutia impreuna cu talpa de fixare! eu asa am facut!!! bafta! Editat Martie 28, 2012 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 (editat) http://www.sw-motech.de Aduc cei de la MyMoto dar o sa ai de asteptat..eu nu am mai avut rabdare si le'am cerut banii de avans inapoi. Trecuse mai bine de o luna si nu aveam topcaseul si rackul. Si produsele erau din Germania..pe jos daca veneam cu ele in spate tot ajungeam mai repede. Editat Martie 28, 2012 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Multumesc pentru sfaturi si idei!!! Ma poate ajuta cineva cu "faurirea" unui suport? Sau sa imi recomande pe cineva care sa ma ajute? Berea, vinul sau ce doreste mesterul..eu ma prezint cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Evident Doar ca nu as vrea sa-mi tai instalatia, problema e singurul loc unde am gasit mufele e un magazin din america. Am gasit o schema pentru un smart TRE, ce rezistenta imi sugerezi sa folosesc pentru un gsxr de 750 din 2001, corespunzatoare treptei a 5-a sau a 6-a, parerile sunt impartite? Multumesc! P.S. Sper sa ne vedem la vreo intrunire ceva, berea o dau eu Eu am avut pe HAYABUSA mea , era cu un buton on/off , si recomand la toata lumea sa faca si mai am cateva pentru treapta 5. Respect!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 (editat) Mi-am inlocuit tobele originale cu urmatoarele: http://www.ebay.com/itm/180576586276?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648 Pentru asta a trebuit sa scot senzorul din galeria de evacuare a tobei din dreapta. Intrebare: ce rol are acel senzor? Editat Martie 29, 2012 de lorddanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate