peu Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Personal, nu am o problema, sa impart camera cu cineva, doar ca acel cineva, trebuie sa aiba un somn adanc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Nici eu. Ne matrafoxam cu tuica de cirese a Capitanului inainte )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Tuica de anu trecut ca de anu asta nu prea vad eu sa vedem cirese de mai de la Romanica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Mai bine o palinca de pere de la Satu Mare, asta daca are cineva cunostinte in zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 5, 2013 Autor Share Postat Aprilie 5, 2013 Sunt interesante ambele variante de cazare, dar avem o relatie de prietenie cu gazdele de la acea pensiune.Nu vreau sa facem nota discordanta, dar e placut si liniste acolo.Intentionez sa vin cu sotia,in caz contrar si eu am nevoie de companion cu somn adanc... Gino stie deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Peule, se vede ca nu ai fost la Sibiu in 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Experimentez anul acesta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndiOliver Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 1.Cristi si Alexandra2.Peu3.Tudor si Oana4.Danutu_m5.Punki6.Octavius si Alina7.Andi + Stefan (potential... neveste, daca nu scapam > )8. Mihai si Dorothea9. Laur si Raisa10. Gino + x ?11.TNG+ LIL 12.Capitanu 13.Emil. 14. Gilda Am actualizat lista si cu nasul meu (din ce am citit pe parcurs nu este "hayabusa only"...sper ). Apoi, din cauza "parantezei" din actualizare este posibil ca noi sa incercam o cazare separata pe cont propriu, pentru ca nu dorim sa va incurcam. Suntem deja multi de la Giurgiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Nu ne deranjati, oameni buni ! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Am o rugaminte, ce face clapeta aia din airbox? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Faceti si Voi Haybusa RC Giurgiu . Pana Una Alta Ne Vedem prin Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 doar o propozitie despre clapeta.. va rog frumos !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 clapeta din airbox seeee FALFAIEEEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Faceti si Voi Haybusa RC Giurgiu . Pana Una Alta Ne Vedem prin Bucuresti? Faceti si Voi Haybusa RC Giurgiu . Pana Una Alta Ne Vedem prin Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 (editat) ce dreq ma va dor degetele sa scrieti 2 vorbe.. desteptul ala fara frica ma ia la misto.. mai bine nu intrebam. Editat Aprilie 9, 2013 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Da tu Crezi ca toti sutem Mecanici? Iti Raspunde Tng, Cand O Sa Intre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Scuze, asa se intampla cand vrei sa raspunzi de pe telefon... Peu, poate ne vedem sambata la salon, daca ai in plan sa ajungi in zona. Aladin, nu ma dor degetele sa raspund... doar a fost o "eroare", ca sa zic asa.. Faceti si Voi Haybusa RC Giurgiu .Pana Una Alta Ne Vedem prin Bucuresti? >Faceti si Voi Haybusa RC Giurgiu .Pana Una Alta Ne Vedem prin Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 (editat) Am o rugaminte, ce face clapeta aia din airbox?Suzuki a montat-o pentru reducerea zgomotului la relanti...norme de zgomot.Uita-te la mine pe site, la hayabusa mea sau la kily so vezi rezolvarea. Solutia a fost utilizata si de honda pe 954,1000rr etc...manevra de scoatere se numeste "flap mod" sau la hayabusa small airbox...cauta pe varul google Ps nici un producator nu a recunoscut asta..ei spun ca este pentru cuplu la turatii joase...citeste pe forumuri in afara sa vezi ce zic cei care au scos-o... Sorry de greseli si eu pe mobil la munca.. Editat Aprilie 9, 2013 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 (editat) Multam frumos TNG. Era o mare curiozitate... sa te ajute Dumnezeu si sa fi fericit ca ne explici repede si la obiect. Ar trebui sa-ti facem o statuie. Editat Aprilie 9, 2013 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 (editat) Killy, Daca Vremea Este frumoasa as fugii Pana La Dalboka La o Scoica. In Cazul In care Nu Plec ne vedem la salon Aladin, Eu Nu Stiu Mecanic Ma Bun Ca Tng in Bucuresti, Din Partea Mea Are toata Aprecierea Editat Aprilie 9, 2013 de peu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Da, frumos planul tau ce as putea zice. Pai sa fie vreme frumoasa si asfaltul uscat... si scoicile gustoase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Sa va dea Dzeu si voua ceea ce imi doriti mie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 astept sa ne revedem cu mic cu mare la Rasnov cu si fara clapeta. PS. Mobra mea n-are clapeta scoasa si a ajuns la 92000 km. Sa o scot sau sa o mai las Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 (editat) @tng Un xenon Pana La Urma Eu Am Sau nu Clapeta? Editat Aprilie 9, 2013 de peu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 @tng Un xenon Pana La Urma Eu Am Sau nu Clapeta? Doar gen 1 are Alin.La gen 2 au inteles ca nu pot scoate 200 de cai cu airboxul ala,asa ca nu i-a mai pus. In schimb a mai bagat un rand de injectoare...hahaha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate