0ctav Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 amandoi...tare!!! casa de piatra!!! .... la mine a fost fara ploaie cam pana pe seara....voi am vazut ca ati avut umbrele!!! ... nasoala primavara asta pentru mobre!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Casa de piatra! Sa fiti fericiti si sanatosi,si cu multi copii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 motociclisti toti...evident!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 Va multumim tuturor si va pupam cu mult drag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 (editat) Dragilor!!! Am promis ca ma ocup de organizarea pentru Sovata,dar nu am promis ca o sa va trimit si invitatii!!! Pentru data si numarul de participanti nu ma pot organiza! Unii au vandut moto,altii s-au insurat,unii se plang de ploaie,altii nu pot veni ca nu convine periaoda etc. Daca a mai ramas cineva interesat ar fi bine sa-mi dea de veste,tocmai de aia fac inca o incercare ! Care este perioada pentru care va convine sa caut,sa ma deplasez,sa discut,sa dau avansul...etc.(pare usor din fata calculatorului?) Haideti cu propuneri! P.s. Casa de Piatra Cristi ! Dragilor!!! Am promis ca ma ocup de organizarea pentru Sovata,dar nu am promis ca o sa va trimit si invitatii!!! Pentru data si numarul de participanti nu ma pot organiza! Unii au vandut moto,altii s-au insurat,unii se plang de ploaie,altii nu pot veni ca nu convine periaoda etc. Daca a mai ramas cineva interesat ar fi bine sa-mi dea de veste,tocmai de aia fac inca o incercare ! Care este perioada pentru care va convine sa caut,sa ma deplasez,sa discut,sa dau avansul...etc.(pare usor din fata calculatorului?) Haideti cu propuneri! p.s. Casa de Piatra Cristi!!! Editat Mai 19, 2014 de punki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Salutare, cred ca data intalnirii o mai putem pune in Iunie ca luna Mai e cam din scurt sa o mai punem. Asa ca eu propun wkd 7-8 iunie. eu vin 2 persoane. Punki, respect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Multumesc Punki! Este in regula si pentru noi wkd 7-8 Te rog sa ne spui daca te putem ajuta cu fonduri pentru avans. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Nu este cazul,multumesc,ma descurc. Multumesc Punki! Este in regula si pentru noi wkd 7-8 Te rog sa ne spui daca te putem ajuta cu fonduri pentru avans. Octav? Data? Reusesti wkd. 23? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Care e data?locatia?nu m am reinsurat..o greseala ajunge;)si n am vandut motorul;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 La Sovata...?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 (editat) salve!!! in 7 si 14.06...am niste nunti la care nu am cum sa nu ma duc!!..care sunteti insurati..o stiti p-asta cu nunta...e un fel de credit la care platesti apoi rate!!.. in orice alta data....venim amandoi si stam de vineri pana duminica...betivanim..ne dam cu mobra, barfe, prietenii si restul! daca va hotarati pentru we astea....o sa vin doar eu fulger vineri... si o sa plec sambata dupa pranz...sa ajung sa platesc ...ratele!!! imi spuneti cum facem!!! spor!! Editat Mai 19, 2014 de 0ctav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Mai este varianta 30-31 mai/01 iunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Turul Europei pe Hayabusa http://www.pemotoare.ro/turul-europei-pe-hayabusa/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Turul Europei pe Hayabusa http://www.pemotoare.ro/turul-europei-pe-hayabusa/ Mult noroc... Si drumuri bune. I-am vazut si pagina de FB. Pacat ca nu e prezent si el la adunarea propusa... Mai sus. Dar se intoarce el pana la inchiderea sezonului... Are sansa sa ne povesteasca cum a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Csabi eu sunt pentru oricare din date disponibil, dar as opta pt Iunie daca se strang mai multi pentru aceasta data... Ideea e ca pe noi te poti baza oricand din oficiu... deci 2 persoane din partea noastra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 23, 2014 Autor Share Postat Mai 23, 2014 Am vorbit cu Panky de reuniune pt iunie si intentiona 13-15,dar in aceasta perioada Octav e la nunta si mai este si intalnirea la Ct.Ca sa nu lipseasca Octav eu zic weekendul urmator acestei date adica 20-22 iunie.Am vorbit si cu Ciprian (Cyp PH) si vine,Foxul nu trebuie sa lipseasca deci.Noi din oficiu,Gino XXX la fel,Mihai am inteles ca idem.Nu stiu pozitia lui Cpt.Mai vorbesc cu cinr mai cunosc.Dati sfoara in tara.Poate va fac si o surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 24, 2014 Share Postat Mai 24, 2014 alioooo nu uitati sa nu se suprapuna cu MAN-ul sper ca mergem si acolo cu to(n)tii ala e pe 22 - 24 hai sa incercam sa le facem pe amandoua please please please. si vinnnnn ( de la gino ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 24, 2014 Share Postat Mai 24, 2014 Ai dreptate Fox... Eu am facut o rezervare ptr o camera dubla la MAN la o pensiune. Daca vrea vreunul din voi sa apara la MAN, e un loc rezervat deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Mai 24, 2014 Share Postat Mai 24, 2014 Ai dreptate Fox... Eu am facut o rezervare ptr o camera dubla la MAN la o pensiune. Daca vrea vreunul din voi sa apara la MAN, e un loc rezervat deja. Salutare! Unde ai facut rezervare? P.S iesi la parada "iubim 2 roti"? Unde ai facut rezervare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 24, 2014 Autor Share Postat Mai 24, 2014 Din pacate data se suprapune cu MAN-ul(mi-a scapat) pe care nici eu nu as vrea sa-l ratez si anul acesta.La Constanta pe 14 vin Pheonix si la fel nu vreau sa ratez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Mai 24, 2014 Share Postat Mai 24, 2014 Incet si sigur intram in perioada concediilor Ramanem pentru wkd 6-8 iunie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 24, 2014 Share Postat Mai 24, 2014 Salutare! Unde ai facut rezervare? P.S iesi la parada "iubim 2 roti"? Unde ai facut rezervare? Ptr rezervari... Gospodarul se ocupa de rezervari. Vorbiti cu el cat mai e vreme. /index.php?/user/43821-gospodarul/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 in orice caz eu nu-l invidiez pe Csabi/Punky este al dracului de greu sa organizezi asa ceva, si pe deasupra sa si multumesti toata lumea sa aveti o saptamana faina si usoara colegii! numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 O.K. Conform discutiilor purtate (telefonic) cu catva colegi ,intrunirea posesorilor de Hayabusa se va tine la Sovata in perioada 6-8.iunie PUNCT. Participantii rog sa-si afiseze numele si numarul de persoane in tabelul de mai jos pana la data 30.05. 1.Punki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 O.K. Conform discutiilor purtate (telefonic) cu catva colegi ,intrunirea posesorilor de Hayabusa se va tine la Sovata in perioada 6-8.iunie PUNCT. Participantii rog sa-si afiseze numele si numarul de persoane in tabelul de mai jos pana la data 30.05. 1.Punki 2. Mihai - 2 pers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate