smok3 Postat Decembrie 26, 2015 Share Postat Decembrie 26, 2015 Sa iti fie rusine ca nu te dai la gulas ca tare bun a mai fost ala de la Rasnov ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 27, 2015 Share Postat Decembrie 27, 2015 Aia e o specialitate care se face pentru prieteni speciali, cu ocazii speciale All the package is special Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Decembrie 31, 2015 Share Postat Decembrie 31, 2015 LA MULTI ANI ȘI SĂNĂTATE... » Post actualizat in 31 Dec 2015 13:33 burn Rubber not your'soul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 31, 2015 Share Postat Decembrie 31, 2015 La Multi Ani colegilor! Multa sanatate fericire si bucurie! Un 2016 exceptional va doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 31, 2015 Share Postat Decembrie 31, 2015 La multi ani cu sanatate va doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Decembrie 31, 2015 Share Postat Decembrie 31, 2015 La Multi Ani cu sanatate si plimbari nenumarate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Decembrie 31, 2015 Share Postat Decembrie 31, 2015 La Multi Ani si sute de mii de km fara incidente calare pe soimi!PS: vine ea si vara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Ianuarie 3, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2016 La multi ani!Intentionez ca penultimul sau ultimul weekend din ianuarie sa fac o iesire la Sibiu.Avem o cazare la in pret decent(80/zi camera,la grup pot negocia) cu conditii bune.Gino,Cip si Alin(Peu) au mai fost in zona si stiu despre ce este vorba.Partiile din Paltinis sunt la 2 pasi,pt gurmanzi stiu cate ceva,local au o branza si coaste de salivezi numai cu gandul... . Pensiunea are cateva camere,dar mai sunt variante.Astept,sugestii,idei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 3, 2016 Share Postat Ianuarie 3, 2016 Daca e vorba de distractie, I'm in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Ianuarie 4, 2016 Share Postat Ianuarie 4, 2016 La multi ani si de la noi si pentru moment nu iti pot da un raspuns @ Emilio ca nu stiu inca cum lucrez dar....sunt interesat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Ianuarie 4, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2016 22-23-24 e perioada pt care o sa vorbedc.Pensiunea "Beltina" din Rasinari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 6, 2016 Share Postat Ianuarie 6, 2016 care e termenul limita pt inscrieri? pt mine era mai bun weekendul urmator, dar inca nu zic nu.... mai am sanse si pt 22-24 ne auzim Emylyo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Ianuarie 6, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2016 Incerc sa vorbesc sa fie ceva fara termen limita,fara avans desi implica riscul de a ramane cineva pe afara.Dar cum intotdeauna exista o rezolvare...sunt optimist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 6, 2016 Share Postat Ianuarie 6, 2016 eu de vrut sigur vreau sa vin... singura problema e daca pot undeva sansele sunt 60/40 ca o sa ajung dar oricum te anunt si tinem legatura! ...si eu sunt optimist Emy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Ianuarie 7, 2016 Share Postat Ianuarie 7, 2016 La multi ani cu sanatate si bucurii alaturi de cei dragi ! Locatia la care s-a gandit Emylyo e super incluzand si zona si toate celelalte. Ne organizam si cu gand bun la cel de sus poate iese ceva frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Ianuarie 8, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2016 Ok.Daca va coafeaza urmatorul weekend anuntati pt ca sunt liber si atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 8, 2016 Share Postat Ianuarie 8, 2016 apoi eu incerc sa ma organizez pt 22-24 60/40 a crescut la 70/30 daca-i musai incerc sa pun cu un weekend mai incolo.... bine ar fi sa batem data in cui...., e mai usor sa ne organizam asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 Hm... mergeti cu agregatele sau cu za masini ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 Cu masini colegu ...n-am mancat ciuperci sa ne urcam amu pe mobre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 Nu sunt un om rau dar ... Poza facuta ieri ... si sa'ti fie rusine ca mi'ai facut pofta de mancarica de ciuperci ! Na belea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 Sy: eu deja sunt batran pt asa ceva... Ca tot veni vorba, ma duc si fac o omleta cu ciuperci ceapa si slana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Ianuarie 13, 2016 Share Postat Ianuarie 13, 2016 Profitat de "caldura" de-afara si-am facut prima plimbare pe anul asta. Bucuresti - Campina unde sunt si acum. Ma intorc dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 14, 2016 Share Postat Ianuarie 14, 2016 (editat) 22-23-24 e perioada pt care o sa vorbedc.Pensiunea "Beltina" din Rasinari. ramane batut in cuie colegule? incep sa impachetez? Kosh: tie ti usor! ...si bine! Editat Ianuarie 14, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Ianuarie 14, 2016 Share Postat Ianuarie 14, 2016 De astăzi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Ianuarie 15, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2016 Am fost sa vad si testez busa turbo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate