TARZAN Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Nu sunt alte poze deocamdata,dar seamana ,cu modelele Mercedes,Mazda si McDonalds Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 9, 2016 Autor Share Postat Februarie 9, 2016 A aparut o busa galbena 2013 pe olx.Cand am sunat deja se daduse in 8000e.Cunoaste cineva motorul?Era din Bucuresti,acum este prin Militari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Eu am profitat de vremea buna si iar am tras o plimbare. Azi, cel putin, a fost exceptional drumul Campina - Ploiesti - Bucuresti... Vineri cred ca repet experienta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Bravo si felicitari, banuiesc ca esti primul de pe aici care a scos soimul anul asta la plimbare . De vazut cand ne mai vedem si noi majoritatea sa repetem macar ce a fost la Rasnov..... mai o vorba, mai un gulas mai un peste si`o palinca si voie buna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Aaa... pai eu l-am scos de prin ianuarie, inainte sa vina ninsorile... Las' ca anul asta sigur ne vedem " cu tății "... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 Februarie e dus.... Haideti colegilor sa ne gandim la un weekend liber in martie, sa ne organizam si sa ne sincronizam de o chermeza !!!! Diiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 Eu sunt pentru nu o fi de iesit cu mobrele, venim cu ce se poate, populatie sa fie ca distractia si voia buna o sa vina de la sine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 12, 2016 Share Postat Februarie 12, 2016 Eu as propune al doilea sau al treilea weekend din martie. Ce ziceti colegii? Ne adunam, ne organizam? » Post actualizat in 12 Feb 2016 05:34 adica in weekendul 11-13 sau 18-20 03 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broasca Postat Februarie 13, 2016 Share Postat Februarie 13, 2016 Buna ziua...sunt un proaspat detinator de Haiabusa L6, mai precis saptamana viitoare imi ajunge motorul. L-am cumparat de nou de la Sebes si am o mica nelamurire in care as vrea sa ma ajutati. Când stau pe motor nu ajung cu toata talpa la pamant, ating doar cu varfurile(am 1,68 innaltime). Ziceau la reprezentanta ca ar fi ceva kit care coboara motocicleta cativa cm din telescoape, dar asa modific garda la sol . Spunetimi va rog ce sa fac sa o las asa sau sa o cobor. Va multumesc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 13, 2016 Share Postat Februarie 13, 2016 Buna ziua...sunt un proaspat detinator de Haiabusa L6, mai precis saptamana viitoare imi ajunge motorul. L-am cumparat de nou de la Sebes si am o mica nelamurire in care as vrea sa ma ajutati. Când stau pe motor nu ajung cu toata talpa la pamant, ating doar cu varfurile(am 1,68 innaltime). Ziceau la reprezentanta ca ar fi ceva kit care coboara motocicleta cativa cm din telescoape, dar asa modific garda la sol . Spunetimi va rog ce sa fac sa o las asa sau sa o cobor. Va multumesc ... Salut, Felicitari pentru achizitie Aici depinde de experienta ta pe moto.Sunt destui piloti care ating solul cu un singur picior,nu cu ambele si se descurca perfect. Daca nu este experienta,si te simti instabil,nesigur,atunci poti recurge la acel kit de coborare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Februarie 13, 2016 Share Postat Februarie 13, 2016 Buna ziua...sunt un proaspat detinator de Haiabusa L6, mai precis saptamana viitoare imi ajunge motorul. L-am cumparat de nou de la Sebes si am o mica nelamurire in care as vrea sa ma ajutati. Când stau pe motor nu ajung cu toata talpa la pamant, ating doar cu varfurile(am 1,68 innaltime). Ziceau la reprezentanta ca ar fi ceva kit care coboara motocicleta cativa cm din telescoape, dar asa modific garda la sol . Spunetimi va rog ce sa fac sa o las asa sau sa o cobor. Va multumesc ... https://store.schnitzracing.com/brocks-lowering-links-suzuki-gsx1300r-hayabusa-99-15/ Niste oase noi sub motor... Poti comanda de pe schnitzracing...sau gasesti pe ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 13, 2016 Share Postat Februarie 13, 2016 Sau modificand saua mai poti castiga vreo 2 - 3 cm! Felicitari pt achizitie, sa ai noroc de ea, sa parcurgeti multi km fara evenimente neplacute! Diiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Februarie 13, 2016 Share Postat Februarie 13, 2016 (editat) Pentru schimbarea oselor de legatura la un VFR800VTEC (chit pus de coboarare) fix pentru aceias problema cu stabilitatea pe loc si talpa piciorului am fost nevoit apoi a da jos si scurta 2-3 cm din cricul lateral, deoarece motocicleta statea foarte dreapta si ar fi cazut si la o rafala mai puternica de vant, nu stiu daca este nevoie si in cazul Hayabusei deoarece motocicleta sta destul de aplecata sa zic asa din fabrica, dar sa ai in vedere treaba cu cricul. Bine ai venit printre noi si felicitari pentru achizitie! SI normal asteptam poze cu achizitia! Editat Februarie 13, 2016 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 13, 2016 Autor Share Postat Februarie 13, 2016 Eu am stat linistit cu iesirea pt ca toata luna am lucrat numai sambataa-duminica(acum sunt tot la munca).Sunt pentru luna martie,de luni pot sa spun perioada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 13, 2016 Share Postat Februarie 13, 2016 Emy: vezi alea doua weekenduri mentionate de mine mai sus, si hai cu propunere de locatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 Imbunatatiri de primavara . Parbriz china a venit in 2 sapt calitate foarte buna pret sub 100 lei » Post actualizat in 15 Feb 2016 09:32 Felicitati pentru achzitie sa o stapanesti sanatos si fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 (editat) Nu poți lăsa Hayabusa nici cinci minute nesupravegheată că deja "se ocupă locul"!Se pare că șoimul tocmai "a prins" ceva: Editat Februarie 15, 2016 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 da' ce a prins? gasca, lebada, strutzocamila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 Libeciunta, libeciunta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 15, 2016 Autor Share Postat Februarie 15, 2016 Lorant la Rasinari,Sibiu zic,dar astept sa vedem cu serviciile pe martie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 Emy: io ma duc oriunde! Numa sa ne adunam! Diiiii! Diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Va salut dragilor! M-am intors si eu ! Sper ca la urmatoarea intalnire ma alatur si eu! Astept si eu propunerile. Am si eu cateva idei, dar o las pe mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Deci propunerile: Data: Al doilea sau al treilea weekend din martie! Locatia: Emy: Rasinari Punky: asteptam ideile tale sa ne surprinzi !!!! Eu: oriunde Haideti si restul colegilor cu idei si propuneri! Diiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 Sunt pentru, nu conteaza locatia atata timp cat aceasta o sa fie populata de colegi, dar si mai ok ar fi daca am putea veni calare si normal sa ne permita si vremea in partea aceea de tara in luna martie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broasca Postat Februarie 18, 2016 Share Postat Februarie 18, 2016 https://store.schnitzracing.com/brocks-lowering-links-suzuki-gsx1300r-hayabusa-99-15/ Niste oase noi sub motor... Poti comanda de pe schnitzracing...sau gasesti pe ebay. image.jpg Spunemi te rog cu piesele astea modific garda la sol ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate