doru.tanasoiu Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 Prezent si eu chiar daca am vandut Busa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 (editat) lista improspatata / actualizata: 1. Gino 2. Emylyo 3. Pitesti (fara ultimul--al cincilea-- weekend din octombrie) 4. Aprilia (io nu pot in al doilea weekend din octombrie) 5. Doru Tanasoiu 6. .......... am vandut Busa ai mancat si tu ciuperci? ce urmeaza? Editat Septembrie 20, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 20, 2016 Autor Share Postat Septembrie 20, 2016 Alin...poate ne gasim la un schimb de experienta.Eu sunt prin Bucuresti de vreo saptamana . » Post actualizat in 20 Sep 2016 16:48 Apropos...cred ca ai ciupit si tu din ciuperci la Cartisoara Lorant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 lista improspatata / actualizata: 1. Gino 2. Emylyo 3. Pitesti (fara ultimul--al cincilea-- weekend din octombrie) 4. Aprilia (io nu pot in al doilea weekend din octombrie) 5. Doru Tanasoiu 6. Pestritu( daca vremea este de motociclit si nu am nunta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 Te astept, eu sunt in gips acasa, fractura de rotula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 (editat) Motorizarea preferata a lui Peu , Boxer doar ca in 6 cilindrii, 1800 GL » Post actualizat in 20 Sep 2016 18:44Te astept, eu sunt in gips acasa, fractura de rotula Auu imi pare rau sa aud asta, insanatosire grabnica » Post actualizat in 20 Sep 2016 18:46lista improspatata / actualizata:1. Gino2. Emylyo3. Pitesti (fara ultimul--al cincilea-- weekend din octombrie)4. Aprilia (io nu pot in al doilea weekend din octombrie)5. Doru Tanasoiu6. Pestritu( daca vremea este de motociclit si nu am nunta) eu cam de obicei in ultima perioada lucrez week-end dar am sa urmaresc cu placere lista si daca e .....am numerele de telefon a majoritatea colegilor Editat Septembrie 20, 2016 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 ............., eu sunt in gips acasa, fractura de rotula recuperare rapida si usoara colegu! ................am sa urmaresc cu placere lista si daca e .....am numerele de telefon a majoritatea colegilor nu numai sa urmaresti lista, ci sa ne si onorezi cu prezenta! ....apoi mai am io datoria aia la tine si as vrea sa o rezolv..... sa nu treaca anu'.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 Se anunta si Capitanu daca nu-l scapam sa plece pe mare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 lista improspatata / actualizata:1. Gino2. Emylyo3. Pitesti (fara ultimul--al cincilea-- weekend din octombrie)4. Aprilia (io nu pot in al doilea weekend din octombrie)5. Doru Tanasoiu6. Pestritu( daca vremea este de motociclit si nu am nunta) 7. Capitanu 8. hai si restu' diiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 21, 2016 Autor Share Postat Septembrie 21, 2016 Eu nu pot in primele 3-teoretic,practic mai vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Septembrie 22, 2016 Share Postat Septembrie 22, 2016 lista improspatata / actualizata:1. Gino2. Emylyo3. Pitesti (fara ultimul--al cincilea-- weekend din octombrie)4. Aprilia (io nu pot in al doilea weekend din octombrie)5. Doru Tanasoiu6. Pestritu( daca vremea este de motociclit si nu am nunta) 7. Capitanu 8. hai si restu' diiii! Treceti batalioane romane Carpații ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 22, 2016 Share Postat Septembrie 22, 2016 Deci sa consider ca te-ai inscris si tu Scama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Septembrie 22, 2016 Share Postat Septembrie 22, 2016 vin si eu ...daca se poate merge cu mobra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 22, 2016 Share Postat Septembrie 22, 2016 No ca ne-am adunat de o armata! Locatia si data trebuie stabilita! Haida-diiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Update (adaugare participant) Intalnire Octombrie 2016 Gino Emylyo Pitesti (fara ultimul--al cincilea-- weekend din octombrie) Aprilia (io nu pot in al doilea weekend din octombrie) Doru Tanasoiu Pestritu (daca vremea este de motociclit si nu am nunta) Capitanu Octav (daca vremea este de motociclit) PS: - mai trebuie stabilita locatia, si perioada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Update (adaugare participant) Intalnire Octombrie 2016 Gino Emylyo Pitesti (fara ultimul--al cincilea-- weekend din octombrie) Aprilia (io nu pot in al doilea weekend din octombrie) Doru Tanasoiu Pestritu (daca vremea este de motociclit si nu am nunta) Capitanu Octav (daca vremea este de motociclit) Skama + HONEY PS: - mai trebuie stabilita locatia, si perioada. !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 (editat) » Post actualizat in 23 Sep 2016 09:33 Editat Septembrie 23, 2016 de 0ctav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 26, 2016 Share Postat Septembrie 26, 2016 Update (adaugare participant) Intalnire Octombrie 2016 Gino Emylyo Pitesti (fara ultimul--al cincilea-- weekend din octombrie) Aprilia (io nu pot in al doilea weekend din octombrie) Doru Tanasoiu Pestritu (daca vremea este de motociclit si nu am nunta) Capitanu Octav (daca vremea este de motociclit) Skama + HONEY Mariuscojo PS: - mai trebuie stabilita locatia, si perioada. !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Septembrie 26, 2016 Share Postat Septembrie 26, 2016 Iau si eu un borcan de honey... Poliflora )) daca tot vine skama... ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 Update (adaugare participant) Intalnire Octombrie 2016 Gino Emylyo Pitesti (fara ultimul--al cincilea-- weekend din octombrie) Aprilia (io nu pot in al doilea treilea weekend din octombrie) fixed Doru Tanasoiu Pestritu (daca vremea este de motociclit si nu am nunta) Capitanu Octav (daca vremea este de motociclit) Skama + HONEY Mariuscojo PS: - mai trebuie stabilita locatia, si perioada. !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 3, 2016 Autor Share Postat Octombrie 3, 2016 Ce liniste pe aici.Azi am facut o plimbarica pe la Rar pt itp.O vreme superba de plimbare.Generatia 2 chiar are frane.A ramas surprins si cel care a testat-o.A zis dezamagit ca a crezut ca e hayabusa... .Are mare dreptate:in carte sau talon nu apare nicaieri denumirea de hayabusa,doar gsx1300r.Prin urmare o sa deschid un nou topic .Cu gaseala aia s-a cam lasat liniste?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 (editat) Emy: apoi io-s aci una-ntruna si ma lupt pe baricade, nu abandonez mdaaa, nu au vrut sa scrie cei de la RAR si Hayabusa in CIV, cica la ei in sistem nu apare aceasta denumire comerciala.... lasa topicurile ca nici aici nu prea ne adunam destui......, ce sa ne mai impartim in si mai multe locuri / topicuri? .....eu tot asa dorm la noapte, indiferent ce scrie in CIV sau talon hai colegii cu intrunirea de toamna ! PS: la Cora am vazut Honey Jim Bean, imi tragea cu ochiul Editat Octombrie 3, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 Baieti, ce parere aveti de locatia asta: http://www.forestspa.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 (O)vesel si fain la ''Maciuca'' diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 Daca ne intalnim la Lungesti, putem sa luam rata de Lungesti - Maciuca. Chiar exista... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate