mariuscojo Postat Decembrie 5, 2016 Share Postat Decembrie 5, 2016 (editat) Yo am ajuns deja la munca, ca deh, acum vine un sau doi factura de la mobra si ........trebuie platita. In rest....." eredményes külső cégeknek " Editat Decembrie 5, 2016 de mariuscojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Decembrie 6, 2016 Share Postat Decembrie 6, 2016 Yo am ajuns deja la munca, ca deh, acum vine un sau doi factura de la mobra si ........trebuie platita Vroiai sa zici ca " trebuie plătit " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 6, 2016 Share Postat Decembrie 6, 2016 Cojo, traducerea aia e cam dubioasa: firme exterioare cu succes apoi stai linistit ca fac devizul de reparatie si ti-l trimit! o oala de sarmale te costa si iti mai obtin un mic discount Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Decembrie 6, 2016 Share Postat Decembrie 6, 2016 Vroiai sa zici ca " trebuie plătit " Apai nu am stiut sigur daca vine un factura sau doi factura si d-aia am zis asa, dar acum, daca mi s-a promis discount................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 6, 2016 Share Postat Decembrie 6, 2016 da mai Cojo, o sa-ti fac discountul, dar numai daca imi spui in romaneste ce ai vrut sa spui cu alea 3 cuvinte maghiare insiruite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Decembrie 6, 2016 Share Postat Decembrie 6, 2016 da mai Cojo, o sa-ti fac discountul, dar numai daca imi spui in romaneste ce ai vrut sa spui cu alea 3 cuvinte maghiare insiruite Ma bag si eu ca vreau jumatate din discount. Daca folosesti google translate, suna foarte bine textul in maghiara (vezi foto). M-am pacalit si eu candva cu expresia in limba maghiara a cuvantului "meniu". Mie imi trebuia meniu de la calculator (file-edit-etc) si mi-a iesit meniul de la restaurant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Decembrie 6, 2016 Share Postat Decembrie 6, 2016 (editat) Uite frate, tot romanu' stie ungureste !!! Editat Decembrie 6, 2016 de mariuscojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Decembrie 7, 2016 Autor Share Postat Decembrie 7, 2016 Dupa un weekend patriotic(am mancat gulas in Harghita,am baut bere Corona din Mexic si Jack Honey din UK,mancat M@M din USA,apoi bere de la Mol)ma simt mai greu cu 2 kg.Nu am uitat cele mai bune sarmale...si pe bune nu o fac doar de dragul de a complimenta.Am vorbit toti de toate,dar de hayabusa nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 7, 2016 Share Postat Decembrie 7, 2016 tie ti usor colegu.... eu dupa bilant am +4,5kg, deci sunt iarasi la 3 cifre fwutui!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 7, 2016 Share Postat Decembrie 7, 2016 Topic despre chiolhanuri si betii crunte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Decembrie 7, 2016 Share Postat Decembrie 7, 2016 Topic despre chiolhanuri si betii crunte. Este iarna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Decembrie 7, 2016 Autor Share Postat Decembrie 7, 2016 50 de honey si 2 beri la 0,33 si de 4,5% alcool:iti dai seama ce crunt ne-am imbatat Jagi?Socializare cu un grup de prieteni din diverse zone ale tarii si care avem in sange motocicletele.Un sejur de vis in secuime si dincolo de bariera limbii vorbite a fost o lectie despre cum am putea sa fim si noi romanii,dar...numai cei de acolo stiu cum am fost tratati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 7, 2016 Share Postat Decembrie 7, 2016 D'aia pana si pozele de pe pagina anterioara erau rasturnate, fotograful probabil pierduse verticalitatea demult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 7, 2016 Share Postat Decembrie 7, 2016 OK, am fost prea dur folosind cuvintul "crunte". Ideea e " Posesori de Hayabusa". O biela, un cauciuc, un TRE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 Apreciez ca ne purtati de grija ..... dar pe banii nostrii ne-am organizat, ne-am adunat,am mancat, baut si ne-am simtit bine impreuna ....dpmdv e frumos ca noi, posesorii de Hayabusa reusim sa ne adunam / intalnim de 2x pe ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Decembrie 8, 2016 Autor Share Postat Decembrie 8, 2016 Concurenta neloiala?Pe cand o intalnire si de r1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 chiar asa, ce intruniri pe marci au mai fost? eu stiu de intruniri de Varadero, de Black Bird, de Africane, de V Stroame..... altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 /index.php?/topic/358900-bmw-voineasa-2009-intalnirea-beemerilor/ Eheee, si cate altele n-or mai fi fost inaintea asteia, dar alte marci, modele, culori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 asa-i colegu, sigur au mai fost si vor mai fi! si bine ar fi de o sa fie cat mai multe! pana la urma urmei, asta-i scopul, sa ne intalnim (diversi colegi din toate colturile tarii) si sa socializam, sa ne simtim bine! numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Decembrie 8, 2016 Autor Share Postat Decembrie 8, 2016 Arata bine,nu?Deja ne gandim sa luam un frigider mai mare .Multumim pt felicitari colegii bikeri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 16, 2016 Share Postat Decembrie 16, 2016 Eheee, si cate altele n-or mai fi fost inaintea asteia, uite, asta a fost prima intrunire a posesorilor de BMW era din1939, la Praga si poate cehii nu erau foarte fericiti de eveniment...... in alta ordine de idei, cum ramane cu ingramadeala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Decembrie 16, 2016 Share Postat Decembrie 16, 2016 wow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 16, 2016 Share Postat Decembrie 16, 2016 uite, asta a fost prima intrunire a posesorilor de BMW ... era din1939, la Praga ... Tare asta, buna de pus la rubrica FUN! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 16, 2016 Share Postat Decembrie 16, 2016 Da da, asa-i, dar eu trebuie sa ma gandesc bine cand si unde postez ca sunt ....limitat ca si un ierunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Decembrie 16, 2016 Share Postat Decembrie 16, 2016 (editat) Esti nebun apriliacluj , mor , miai facut seara nu se va uita nici odata anul 1939. Editat Decembrie 16, 2016 de jakk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate