pitesti2010 Postat Martie 4, 2019 Share Postat Martie 4, 2019 Tare frumos a mai fost... Mai facem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 5, 2019 Share Postat Martie 5, 2019 Acum 23 ore, pitesti2010 a spus: ... Mai facem. peste vreo 3 luni, desigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 24, 2019 Share Postat Aprilie 24, 2019 Dragi colegi, dupa oarece discutii mai mult sau mai putin oficiale, haideti sa incepem sa ne organizam pentru intrunirea traditionala de vara a posesorilor de Hayabusa! intrunirea ar fi in primul weekend din iunie, dupa cateva voturi, dar nu e batuta in cuie 100% haideti cu propuneri de locatii, insa tineti cont ca TFG si TA inca e inchis! pe cat mai curand si DIIIIIIIII! PS: in weekendul 07-09. iunie 2019 eu am deja program..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 24, 2019 Share Postat Aprilie 24, 2019 Ma supun majoritatii sperand ca am moto rezolvat pana atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 25, 2019 Share Postat Aprilie 25, 2019 aici cred ca degeaba mai mediatizam, cred ca discutiile esentiale tot pe platformele paralele se vor tine.... incet incet, moare si topicul asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 2, 2019 Share Postat Mai 2, 2019 (editat) Sper sa ne intalnim cat mai multi in Iunie! S-a stabilit ptr 21-23! Editat Mai 2, 2019 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 2, 2019 Share Postat Mai 2, 2019 urmeaza sa se stabileasca si locatia apoi diii sa ne reintalnim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 2, 2019 Share Postat Mai 2, 2019 (editat) Sunt in mentenanta masiva: discuri, toti rulmentii, frane, racire (s-a blocat ventilatorul), chit de lant, anvelope, sistem de bagaje plus gentile in sine (ca am fost in Turcia cu sistem complet imprumutat) si ce-om mai gasi de schimbat, gen furtune, suruburi etc. Apoi ITP si asigurare si drum bun! (Ale dreaq expira amandoua in iunie). Toate astea cer bani dar, mai important, timp ptr mecanic. La toate astea, se adauga si realitatea ca ma mut in iunie... don't ask! Editat Mai 2, 2019 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 6, 2019 Share Postat Mai 6, 2019 deci s-a hotarat, Hayabusa Meeting 2019 21-23. 06. 2019 Han Anselmo Oituz sa ne revedem cu bine la locatie! inscrieri aici, pe wap, sau la colegul @GINO_xxx diiiiiiiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 7, 2019 Share Postat Mai 7, 2019 Cea de anul trecut, aceeasi locatie: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 9, 2019 Share Postat Mai 9, 2019 Salutare colegii, Stie careva ceva despre Haysbusa asta care e la vanzare pe OLX? https://m.olx.ro/oferta/vand-sau-schimb-motocicleta-suzuki-hayabusa-IDccxCh.html M-ar interesa o Busa dupa 2008, daca se poate chiar modelul 2008 portocaliu. Daca stiti pe cineva care vinde dati-mi de stire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 10, 2019 Share Postat Mai 10, 2019 are numere de Irlanda, nu a fost in tara, nu cred ca avem informatii despre acel Soim...., sorry.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 (editat) Salutare, de vineri sunt din nou posesor de soim. Inca nu l-am adus acasa, urmeaza sampania si pozele. De data asta am optat pentru un 2009, portocaliu. Deja stau si vanez o pereche de tobe Micron. Daca se aliniaza planetele e posibil sa ciocnim si o bere la intrunirea de la finalul lunii Iunie. Editat Mai 14, 2019 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 bravos, felicitari!! ...si te asteptam cu bratele deschise! diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Felicitari, s-o stapanesti cu placere. Asteptam poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Multumesc, am doar pozele primite de la dealer... De cateva zile tot ma chinui sa schimb o tura la munca si sa ma pot duce dupa ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 (editat) Eu am fost primul :)) Vorbisem de vineri pentru ea. Aici merg lucrurile mai cu sughit. Editat Mai 14, 2019 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Coane, te pregatesti de concediu in RO?!?! Ia-o, bucura-te de ea, vino in tara si fa-i un pret lui Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Aloooo, ce se executa aici? Ce uameni bah... :)) Cu cat ai luat-o pana la urma? dar de fapt lumea nu zice chestii d-astea ca sa o putem vedea la 7500E la anu pe OLX. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Acum 40 minute, the mentalist a spus: Cu cat ai luat-o pana la urma? peneveu l-a luat pana la urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 (editat) 6300 Initial voiam o alta Busa tot de aici din zona,dar aia era "personalizata" de catre fostul prop cu muuulte stickere aiurea, asa ca am zis pas. Editat Mai 14, 2019 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Sa te poarte sanatos multi km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 (editat) Multumesc TNG! Asa sa fie Am cautat 3 saptamani motor. Initial am vrut zx10 sau ZZR 1400 dar mi-am dat seama cand stateam langa un 10 superb, saptamana trecuta, ca nu pot sa-mi scot din cap acest soim...Si asa am ajuns sa o cumpar. Acum 2 ore, Metal Heart a spus: Acum 2 ore, Metal Heart a spus: Coane, te pregatesti de concediu in RO?!?! Ia-o, bucura-te de ea, vino in tara si fa-i un pret lui Niko Multam coane, nu stiu Insa daca vin anul asta tot cu motorul. Parca mai interesant suna " avion + conserva inchiriata" :)) Editat Mai 14, 2019 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 14, 2019 Admin Share Postat Mai 14, 2019 Ce ai făcut cu Gtr ul? O sa plângi după confortul lui, Hayabusa e un moft. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Cu GTR-ul nu m-am inteles la capitolul "Feeling". Suna prosteste dar ma simteam batran :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate