Gixu. Postat Mai 7, 2020 Share Postat Mai 7, 2020 Probabil se refera la numerele lipite direct pe undertail si eliminarea suportului de numar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 8, 2020 Autor Share Postat Mai 8, 2020 Exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 8, 2020 Share Postat Mai 8, 2020 Aici e direct suspendarea dreptului de circulatie :))) Azi am mai bifat cativa km, o parte din ei la ghidonul unui 790 Duke si cred ca o sa-mi iau si a doua motocicleta :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 Nu vrea nimeni un parbriz double-bubble? 200ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 18, 2020 Share Postat Mai 18, 2020 Am profitat de vremea frumoasa si am adunat vreo 700 km. Drum national impletit cu bucati de autostrada si primul "300" pe anul asta... N-am intalnit motor caruia sa-i placa atat de tare viteza. Am cantarit tobele originale. Una singura are 7,5 kg...Un Pic mai putin au ambele tobe Aftermarket. :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 (editat) Am legat si eu o Cheia-Padurea Bogatii-Poiana Brasov-Rasnov-Paraul Rece-Sinaia-Transbucegi-Piatra Arsa-Bucuresti. In afara de curbele ac de par unde te cam chinui, in rest motoreta e o placere. Cauciucurile tin mai bine decat alea vechi, deh, sunt mai proaspete. Dar tot mai dau asa cate o iesire de poponeata in lateral pe inclinat, dar nu grav. In schimb tin bine pe frane. Sunt si elastice Michelin-urile astea, la denivelari sar asa ca niste mingi Editat Mai 19, 2020 de the mentalist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Folosesti frana spate? A mea inchide superb trasa cu ajutorul ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Acum 18 ore, Gixu. a spus: ..... primul "300" pe anul asta... hahahahaha! diiiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Acum 8 ore, Gixu. a spus: Folosesti frana spate? A mea inchide superb trasa cu ajutorul ei. Am mai folosit-o acu' la drumul asta, mai ales ca am ABS si nu mi-e frica ca blocheaza. Pana acum nu am folosit-o pentru ca cauciucul spate era cam praf si intra ABS-ul mult pres repede. Cu cauciucul nou apuca sa franeze mai sanatos inainte de a intra ABS-ul ,asa ca am inceput sa ma joc si cu frana spate pe viraj. O sa mai incerc sa vedem. Pe drum drept cand vreau frana sanatoasa le pun pe amandoua pana intra ABS-ul spate. Franeaza bine. Ca feeling asa e cam de lemn si la aceeasi presiune in maneta frana devine mai puternica mai la sfarsit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Frana spate e esentiala Mai ales pentru mobrele lungi si grele. Eu o folosesc din plin, chiar si fara ABS isi face treaba foarte bine. Mersul "la pas" prin oras e un chin fara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
99SIN Postat Mai 25, 2020 Share Postat Mai 25, 2020 Salutare ... pe viitor o iesire ceva ? Eu am iesit Sambata Bucuresti - Cota 1000 - Piatra Arsa. Super drumul , sunt super multumit de alegerea gumelor stabilitate si aderenta maxima. Am pus Dunlop Sportmax TT 120/70/17 si spate 200/55/17 . On 19.05.2020 at 7:55, the mentalist said: Am legat si eu o Cheia-Padurea Bogatii-Poiana Brasov-Rasnov-Paraul Rece-Sinaia-Transbucegi-Piatra Arsa-Bucuresti. In afara de curbele ac de par unde te cam chinui, in rest motoreta e o placere. Ai venit pe varianta Targoviste ? Intreb ca eram un grup de 3 motoare si a trecut o Busa pe langa noi la iesirea din Crangasi (sat) cred ca avea ceva viteza pt ca si eu aveam triplu fata de limita din sat si a trecut pe langa noi ” Bullet Style ” cam 19.00-19.15 era ora . Noi eram (in caz ca erai tu si ai apucat sa vezi ) O honda , un ZZR 1400 Verde si eu pe Busa cu pasager. Drumul pe varianta Targoviste Piatra Arsa este demential, au reparat soseaua pe Dealu Mare pana la cota 1000 si sunt niste viraje superbe . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 25, 2020 Share Postat Mai 25, 2020 Nu,am venit dinspre Sinaia, am urcat la Piatra Arsa si apoi am revenit in Sinaia, m-am intors pe DN1 si apoi A3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 25, 2020 Share Postat Mai 25, 2020 Acum 1 oră, 99SIN a spus: ...... cred ca avea ceva viteza pt ca si eu aveam triplu fata de limita ..... hahahahahaha +1! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
99SIN Postat Mai 27, 2020 Share Postat Mai 27, 2020 On 25.05.2020 at 14:06, apriliacluj said: hahahahahaha +1! Pai am vz inca de la primul coment ca e ca o regula nescrisa aici pe grup sa vorbesti oarecum codat despre viteza de deplasare ... sau poate am inteles gresit . Oricum la mine la ture lungi nu poate fi vorba de o viteza extrema pt ca in 98% din cazuri sunt cu pasager . Insa la prima mea tura mai lunga m-a surprins pe viraje ... asteptam sa mai alunece un pic spatele ... sa mai o corectez ceva dar ... parca eram TGV ... zici ca mergeam pe sine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 27, 2020 Share Postat Mai 27, 2020 (editat) salutari colegii, dupa mai multe discuti, ne organizam, ne adunam, (colegul @punki e organizatorul si gazda), si tinem si anul asta traditionalul Hayabusa Meeting 2020 locatia: Contry Court Curteni / Targu Mures https://countrycourt.ro/contact/ data: 26-28.06.2020 pentru inscrieri si rezervari va rog sa luati legatura cu @punki de preferat telefonic, ca el intra mai rar pe forum tel: o74o 22 doidoi 82 in curand vor fi afisate si preturile pt cazare, mancare, bautura etc.... pe cat mai curand, AMR = 1 luna diiiiii! Editat Mai 27, 2020 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 28, 2020 Share Postat Mai 28, 2020 Prezent ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 28, 2020 Share Postat Mai 28, 2020 Poate ajungem si noi. Nu stiu sigur acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 29, 2020 Share Postat Mai 29, 2020 Acum 12 ore, punki a spus: Prezent ! HAHAHAHAHAHAHA! AR FI CULMEA CA FIX TU SA NU FII ACOLO... HAI LA MINE CA NU-S ACASA! HAHAHAHAHAHAHA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Mai 29, 2020 Share Postat Mai 29, 2020 Si eu prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 31, 2020 Share Postat Mai 31, 2020 Poate dau drumul la granite... Pana una-alta, am bifat Inca 1000 km WE asta. 3000 in total de cand am schimbat guma pe 2 mai. Am inceput sa ma uit dupa o a doua mobra, ceva mai user friendly. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 5, 2020 Autor Share Postat Iunie 5, 2020 In weekend o sa vad o busa gen 1 pentru cineva.Il cunoaste cineva pe proietarul busei din Ogrezeni ?Sper cu ocazia asta sa avem si un parinte posesor ca sa ne mai spele de pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 Acum 3 ore, emylyo a spus: sa avem si un parinte posesor Musai să postezi pe topicul de bor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 B.O.R. fixxed ca altfel bor credeam ca e luat din boring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 Hayabusa Meeting 2020 locatia: Contry Court Curteni / Targu Mures https://countrycourt.ro/contact/ data: 26-28.06.2020 pentru inscrieri si rezervari va rog sa luati legatura cu @punki de preferat telefonic, ca el intra mai rar pe forum tel: o74o 22 doidoi 82 AMR = 3 saptamani diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 corect Marius, bine punctat! diiiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate