cucu bau Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Salutare all, din nou, te asteptam Capitane chiar ma gandeam la atata cvorum de buse cum de lipsesti tu! O sa mai dau si eu niste telefoane, mai cunosc 2 posesori si poa' marim turma! Mai este si Mirel Hay care este pe forum poa' citeste si vine si el ca destul o tine priponita in parcare la Scoala Superioara de aviatie si facem ceva Castok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 azi au venit tobele a se vedea si botoxul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 azi au venit tobelea se vedea si botoxul Nasule super frumoasa mobra, bravo. Vreau si eu sigla de pe fender - de unde ai luat-o ? Numai bine Mesaj completat P.S. am vrb cu TNG si are dreptate - maine va fi nu stiu ce manifestare la ARC, se puneau acum bancile asa ca nu stiu cum vom putea sa ne vedem la ARC atat timp cat este limitat accesul auto si moto presupun. PROPUNERE ; hai sa ne intalnim "LA BALTA" NASU si cu CUCUBAU stiu despre ce e vrb si care este locatia. LOCATIE : de la arcul de trimuf se merge spre Crangasi, spre linia de tramvai 41, Nu pe KISELEFF, nu spre MANASTIREA CASINI, cea din mijloc, la primul semafor cand se intalneste linia de tranvai (este la max 100 m de arc) pe partea dreapta veti observa o terasa ...aia este. Sper ca am fost concludent.... ramane aceesi ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 azi au venit tobelea se vedea si botoxul Big Kiss Man You Rock... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 (editat) k ne vedem acolo mai anuntati lume eu nu stiam ca este blocat acolo dati telefoane samd numai bete in roate ne baga astia numai sa nu ne intalnim pun pariu ca sunt astia cu blakbardul si cu zzr de 1400 ,au tras sfori sa blocheze intrunirea de busa p.s. am vechile tobe de vanzare 200 euro Editat Iulie 28, 2009 de NASU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Sunt curios cum se aud astea noi Am postat ce stiam, pe TNG il anunt eu identic pe CUCUBAU si CAPITANU...de la restul nu mai stiu mess-urile. Numai bine PS Pun Busa pe trotuar ca sa se vaza de la distanta ca sa nu trecetzi mai departe !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Sunt curios cum se aud astea noi Am postat ce stiam, pe TNG il anunt eu identic pe CUCUBAU si CAPITANU...de la restul nu mai stiu mess-urile. Numai bine PS Pun Busa pe trotuar ca sa se vaza de la distanta ca sa nu trecetzi mai departe !!! Salutare all, mersi Morrisson, s-a bifat ne vedem acolo....la ora 18:00! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 primiti si alcoolici anonimi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 tu ai jumatate de busa deci ai si tu drept sa vi nu este asa baieti? emblema o am de la un prieten care se ocupa cu asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 Se accepta binenteles si degustatori anonimi fara probleme. Nasule zimi si mie un pret te rog. Astazi nu o sa fiu online ca dau o fuga pina la Pitesti. Ne vedem la 18.00 fix la locul cu pricina. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 vorbesti direct cu el vine si el pe la arc Mesaj completat super intrunire baieti si mai ales mica plimbarica atia cai putere rar in bucuresti la un loc bucuros de cunostinta TNG MORISON o sa vorbesc cu prietenul meu si este k si rezolvat CAPITANE o sa devin si eu un mic membru al SOIMILOR PATRIEI si sa stapanesti sanatos pompa de frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 (editat) wrum,wrumm,wrummm,wrummmm Thnx... Mac... pompa e parte din ea acu'... God Speed. Editat Iulie 29, 2009 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 daca este asa multumesc si eu lui MAC pentru tobe si mai trebuia sa vie o busa in poze cea a lui CUCUBAU dar a plecat un pic mai devreme sper sa ne vedem si saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 daca este asa multumesc si eu lui MAC pentru tobesi mai trebuia sa vie o busa in poze cea a lui CUCUBAU dar a plecat un pic mai devreme sper sa ne vedem si saptamana viitoare Am facut si eu niste poze, le pun cand o sa gasesc cablul de date Mesaj completat AAAAA si inca ceva: cam cat dureaza sa schimb placutele sau placuta cate dreaq sint pe spate? Poate sa le schimbe un nestiutor ca mine pentru prima oara? Mesaj completat Poate simbata ne vedem cumva Capitane sa mi le dai si mie! Evident daca ai timp! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 (editat) nasule, m-am invartit un pic p'acolo, dar era totul inchis, haos pe strazi (eram cu caru') si-am tirat-o spre casa. poa next time-ajung si io.. bafta Editat Iulie 30, 2009 de betzigash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Am facut si eu niste poze, le pun cand o sa gasesc cablul de dateMesaj completat AAAAA si inca ceva: cam cat dureaza sa schimb placutele sau placuta cate dreaq sint pe spate? Poate sa le schimbe un nestiutor ca mine pentru prima oara? Mesaj completat Poate simbata ne vedem cumva Capitane sa mi le dai si mie! Evident daca ai timp! Cucule' Vezi ca eu sambata dimineata ajung sus pe Postavaru. Daca ai de gand sa le schimbi maine... da-mi un tel. si ti le montez eu... asta dimineata pana in 10 ca dupamasa am treaba. Daca nu vin Duminica de pe munte si luni plec la Bistrita la ai mei. Asa ca tre sa te hotarasi cumva... schimbatul dureaza max 10min... telefonul meu e 0722 806 968. Ale Bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 bucuros de cunostinta TNG Si eu sunt bucuros de cunostinta ,super baieti! Intradevar,la primul stop de la arc, cind ne-am strins toti se simtea un zgomot de fond,de la atitia caluti ,de zici ca veneau bombardierele in raid peste bucuresti in "44'' Poate o repetam la un drum mai lung! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 duminica pregatesc o cheia cineva interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 duminica pregatesc o cheiacineva interesat? Mi ar fi placut, poate altadata! Mai am aici ceva: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 (editat) Mi ar fi placut, poate altadata!Mai am aici ceva: Super pozele, hai ca data aviaoare sa apara in poze macar 7-8 mobre. M-ai propunetzi ceva trasee si crd ca ma combin. 1. Cheia - e ok. 2. ? Numai bine PS. se vedeau super 5 buse pe strada trebuia facuta o poza in mers.. Editat Iulie 31, 2009 de Morrisson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonitza Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Super pozele, hai ca data aviaoare sa apara in poze macar 7-8 mobre.M-ai propunetzi ceva trasee si crd ca ma combin. 1. Cheia - e ok. 2. ? Numai bine PS. se vedeau super 5 buse pe strada trebuia facuta o poza in mers.. 2. Brasov - Sighisoara - Tg-Mures 3. Cheia -Brasov - cu intoarcere pe Siriu - Buzau -Buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Salutare mai baieti, vad ca este agitatie pe forum! Multumesc pentru ajutor Nasu si Capitanu' MARI CARACTERE! Sper Mesaj completat Salutare mai baieti, vad ca este agitatie pe forum! Multumesc pentru ajutor Nasu si Capitanu' MARI CARACTERE! Sper sa pot sa Mesaj completat Salutare mai baieti, vad ca este agitatie pe forum! Multumesc pentru ajutor Nasu si Capitanu' MARI CARACTERE! Sper sa pot sa intoc Mesaj completat Sper sa pot sa va intorc serviciile cumva...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 (editat) 2. Brasov - Sighisoara - Tg-Mures 3. Cheia -Brasov - cu intoarcere pe Siriu - Buzau -Buc Sa traitzi, Am fost acum pina la TNG si el propunea maine o plimbare pina la Siriu asa ca haidetzi sa ne punem de accord si sa plecam cu totii, o ora de placare ar fi ok un 9 dar care cum si de unde plecam. Hai sa punem repede tare la cale.... Numai bine P.S. Aici ca la premiile OSCAR incep cu multumirile : 1) multumesc parintilor ca m-au facut sa pot merge pe busa 2) Multumesc sotiei si prietenilor ca ma suporta si realitatea : 3) Capitane multumesc pentru placute - sunt super 4) TNG estI un mare om - sarna pentru tot - omu repara tot PERFECT, mai ales greselile nestiutorilor si cam gata .... HAI CU DRUMETIA .... Editat Iulie 31, 2009 de Morrisson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 31, 2009 Autor Share Postat Iulie 31, 2009 De astazi liber si eu si la dispozitie.Ma bucur ca incep sa se inchege lucrurile.De ieri busa mea are un Puig race Smoke si finala de la sistem este un Micron modificat cu urme de Yoshi si hibridizat cu Hurric si Termignoni-soundul este ciminal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 De astazi liber si eu si la dispozitie.Ma bucur ca incep sa se inchege lucrurile.De ieri busa mea are un Puig race Smoke si finala de la sistem este un Micron modificat cu urme de Yoshi si hibridizat cu Hurric si Termignoni-soundul este ciminal. Bravo... cred ca este Busa - UPGRADE contiuu - new edition - cand te vei opri ? Oricum pune niste poze sa vedem obectu. las nr de telefon ca nu stiu daca mai am acces pe seara la net - 0747 077 148. Hai sa stabilim care, unde si cum plecam - parrea mea era .. mai fumos in mai multi . Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate