hondafan Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 (editat) salutari. scriu din partea unui prieten care nu poate intra pe forum. e vb despre vali din constanta. si asta e mobra lui kn, power commander , inaltatoare suspensie , -1 pinion,rezervor si pompa de 07 scarite race reglabile etc etc model 1999 28000 km PS. stickere facute de mine. Editat August 5, 2009 de hondafan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 salutari. scriu din partea unui prieten care nu poate intra pe forum. e vb despre vali din constanta. si asta e mobra lui kn, power commander , inaltatoare suspensie , -1 pinion,rezervor si pompa de 07 scarite race reglabile etc etc model 1999 28000 km PS. stickere facute de mine. Misto codita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Am trecut ieri pe la Arc si o pauza mare de busa, inafara de Stefan care era cu o busa ultim model cu consum super redus di mentinerea formei 100% in rest nimeni. Cred ca mai bine va invitam LA BALTA la o bere cu lamaie. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 6, 2009 Autor Share Postat August 6, 2009 Mertzane poti sa-i spui lui Vali sa schimbe opincile ca sunt praf.Am avut si eu si stiu ce inseamna.Interesanta protectia de far,codita,culoarea.Gusturile nu se discuta.Imi place ca totusi are imaginatie si a modificat ce a cumparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Dupa inmormantarea lui Matasosu' .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Dupa inmormantarea lui Matasosu' .......... Misto costumatia!!!!!!!!!! Si mobra ! Mesaj completat Si imi pare rau pentru prietenul tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 s'au indragostit vreo 3-4 in timisoara de panterutza noastra costumatia a fost scanteia ahuahahahahaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Bai ieri am zis ca fac infart, de ce ? Simplu.....! Am scapat-o pe Joiana jos, am vrut sa o las pe cric si am uitat ca nu pusesem cricul.....si sa dus jos, usor bineinteles tinuta de mine.....nu puteam sa o las la greu cum s-a lasat ea pe mine sa-mi rupa piciorul! Si vreau sa va spun ca nici nu a atins bine pamantul caera sus din nou! Si cand i-am facut un consult mai amanuntit vreo 5 minute am constatat cu stupoare ca tine cu, casa, nu avea nimic vaca imputita! Doar capacul ala negru si rotund de jos, nush ce reprezinta un pic zgariat si crashpadul de pe stanga! Acum cand imi aduc aminte ma mai trec inca fiorii! Ce noroc pe noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Am ceva carene,oglinzi,tobele si intermediarele de la busa mea.Cine are nevoie de ceva,manutza sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Am ceva carene,oglinzi,tobele si intermediarele de la busa mea.Cine are nevoie de ceva,manutza sus Sal si ms Bogdan dar la mine nu-i nevoie, slava Domnului, chiar nu e momentul potrvit, mai am si eu tot esapamentul cu tot cu saxofon! Nu s-a mai materializat vanzarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Am ceva carene,oglinzi,tobele si intermediarele de la busa mea.Cine are nevoie de ceva,manutza sus mai bine le pui unde a zis capitanul ca sa facem ceva centralizat pentru hayabusa vezi la el in semnatura unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Gata,am pus piesele pe topicul dedicat..Pacat ca se vand busele la banii astia,dar ce sa faci,fiecare stie mai bine ce face.Eu tocmai ma pregatesc sa bag ceva bani in a mea.Sa vedem ce iese... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 ce vrei sa faci la motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Gata,am pus piesele pe topicul dedicat..Pacat ca se vand busele la banii astia,dar ce sa faci,fiecare stie mai bine ce face.Eu tocmai ma pregatesc sa bag ceva bani in a mea.Sa vedem ce iese... astept un apel la 0757570000 ca ma intereseaza cate ceva! iti explic la telefon ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 ce vrei sa faci la motoreta? Schimb cateva chestii pe ea,nu mare lucru...inca ma gandesc cu evacuarea aia.Am gasit Yoshimura R-22 la un pret bun.Stie careva daca iesirea inferioara a saxofonului(doua iesiri) au acelasi ''calibru'' cu cea din 2008? astept un apel la 0757570000 ca ma intereseaza cate ceva! iti explic la telefon ! ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 cred ca TNG poate sa raspunda cel mai bine daca se potrivesc sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Hayabusa 2008 Diametru galerie chiuloasa........ 45mm Diametru prindere finale............41mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Salutare la toata lumea, Ma numesc Mihai si sunt de vineri posesorul unei Hayabuse, am inceput in 2002 pe un DragStar de 250, apoi in 2005 am trecut pe un Fazer de 600 iar acum am trecut la Soim. Am facut deja in weekend 450km cu ea si sunt ff incantat de cum merge. Alte detalli despre ea nu am ce sa va spun ca toti o cunoasteti ca doar mergeti pe ea. Incerc sa pun niste poze cu ea si astept o intalnire cu "soimii". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 ce mica este lumea am vazut motoreta ta joi la ELF cand o echipau frumoasa culoare bine ai venit printre noi si sa o stapanesti sanatos si fara incidente asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Salutare la toata lumea,Ma numesc Mihai si sunt de vineri posesorul unei Hayabuse, am inceput in 2002 pe un DragStar de 250, apoi in 2005 am trecut pe un Fazer de 600 iar acum am trecut la Soim. Am facut deja in weekend 450km cu ea si sunt ff incantat de cum merge. Alte detalli despre ea nu am ce sa va spun ca toti o cunoasteti ca doar mergeti pe ea. Incerc sa pun niste poze cu ea si astept o intalnire cu "soimii". Bine ai venit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Sa o stapinesti sanatos, la citzi mai multi km si sa ai parte de ea !!!! Alooo .... si tre udata repede ca din ce mare e se faceeee micccaaaaa !!! PS. Panteruz-o sigur nu vrei un preten .... de drum macar Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 pai o sa fie bucuros TNG sa aibe si el cu cine sa vorbesca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 (editat) PS.Panteruz-o sigur nu vrei un preten .... de drum macar Numai bine Nu ma ia nici dracu' Nu se leaga la cap nimeni cu mine la cat de urata si nasoala sunt ! Mesaj completat pai o sa fie bucuros TNG sa aibe si el cu cine sa vorbesca Daca binevoieste nenea adminu' sa-i deblocheze contul lui HIGHLANDER, ar mai fi si el....Dar de-un an tot sta blocat asa..... Mesaj completat astept un apel la 0757570000 ca ma intereseaza cate ceva! iti explic la telefon ! Gino, ai prins curaj ! Pune si tu poze cu frumusetea ta ! Editat August 10, 2009 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Multumesc de urari si sper sa ne intalnim sezonul acesta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Stateam si ma gandeam acum, ca-s cea mai mica dintre voi....Ma bucura enorm ca posesorii de Hayabusa de la noi sunt toti oameni cu capul pe umeri, nu pusti tembeli care se urca pe asa ceva pt. ca e cul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate