Thomas Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 mai bine ne aerografiem in frunte Tu ai o fatza care ar cam trebui vopsita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 Apropos ... sunt multe persoane pe care le cunosc de pe forum doar dupa nick ... shi vreau sa le intalnesc. Aceasta intrunire este cea mai buna shansa sa ne intalnim dar nici sa intreb in stanga shi dreapta de cutare shi cutare. Poate gasitzi o modalitate pentru a putea sa ne recunoashtem shi pe strada. Stiu ca suntetzi reticientzi la "banderole" cu numele (eu sigur sunt) ca in scoala dar poate nu este singura solutzie. Shi dupa ce se cunosc mai bine poate bagatzi shi nishte valsuri pentru ca perechile sunt aranjate: 1. Dobrescu cu Baiazid 2. Leoncio cu Klaus 3. Lt. Navarro cu Navaro (poate descopera ca sunt fratzi) 4. Cox shi Smeagol cu restul lumii (pentru ca a enervat pe toata lumea). 5. Studentu' ... singur. shi din pacate eu va trebui sa-l iau pe Dan Popescu. Pentru cei ce nu au intzeles ... am glumit. Hahaha! Si eu care credeam ca vorbesti serios. Placebo, park imi datorai o bere (kidding) Sincerr, nu mi se pare rea ideea de baza! As veni si io.. de fapt, cred ca chiar o sa vin, si o sa arat si permisul la bar, k sa imi iau berik! K daca tot e mocca o sa bag una "scumpa" . Si dup-aia o dau pe non-alcoholic... ah.. apropos.. care aveti un lantz, sa-mi leg si io bicla (bicicleta nu motorul) de un stalp! Hai sa ne mai auzim p-acolo. P.S. Nu stiu ce sa zic de faza cu name tag-ul dar mi s-ar km parea aiurea sa zic: "salut, eu sunt ... , tu care esti???!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tga Postat Decembrie 13, 2004 Share Postat Decembrie 13, 2004 Asta vara am vazut un motor galben parcat inauntru in Backstage, o Honda parca! Al cui e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Decembrie 13, 2004 Share Postat Decembrie 13, 2004 Eu am carnet dar fiind student nu am fieru' in bucuresti. Oricum e cam stricat. Sper sa apar si eu pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Decembrie 14, 2004 Share Postat Decembrie 14, 2004 Hahaha! Si eu care credeam ca vorbesti serios. Placebo, park imi datorai o bere (kidding) Sincerr, nu mi se pare rea ideea de baza! As veni si io.. de fapt, cred ca chiar o sa vin, si o sa arat si permisul la bar, k sa imi iau berik! K daca tot e mocca o sa bag una "scumpa" . Si dup-aia o dau pe non-alcoholic... ah.. apropos.. care aveti un lantz, sa-mi leg si io bicla (bicicleta nu motorul) de un stalp! Hai sa ne mai auzim p-acolo. P.S. Nu stiu ce sa zic de faza cu name tag-ul dar mi s-ar km parea aiurea sa zic: "salut, eu sunt ... , tu care esti???!" Sincer shi despre tine era vorba. Am promis bere asha ca o sa o dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Decembrie 14, 2004 Share Postat Decembrie 14, 2004 Mai eu vin!!! Da sa nu va puna necuratul sa ma lasati pe afara Sa stau sa ma uit la voi prin geam...ca daca e asa o sa-mi aduc vioara si o sa cant la geam sa vi se faca mila de mine si sa ma lasati inauntru Stiti voi, ca in desen animate Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Decembrie 14, 2004 Share Postat Decembrie 14, 2004 uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hai la cioaca ! nici nu va imaginati ce ma bucur ! mai ales ca am la bord 5 beri tuborg la bord.....! in noul an o sa am sigur permis de conducere categoria A !!!!!!!!!!!!! deci o sa fiu sigur prezent la intruniri! atat vreau si eu........ sa fiu prezent la intruniri! multa bafta pt noul an ! CIAO! : P.S. (TRE SA MA SCUZA-TI DA' SUNT CAM ...BEAT!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 HOPA SI EU PE ACOLO! ABIA ASTEPT SA SI SA SI SA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Asta vara am vazut un motor galben parcat inauntru in Backstage, o Honda parca!Al cui e? este a lu penta si este o varza de motoretaaaaaaaaa, o vomaaaaaa, o (cuvinte urate multe)..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tga Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Aoleo.......! De ce monsher? De ce e asha de nashpa motoreta? Eu nu inteleg . Mie mi s-a parut OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Decembrie 16, 2004 Share Postat Decembrie 16, 2004 e varza... eu am vrut sa o cumpar... are probleme cu racirea(se supraincalzeste), are probleme cu instalatzia electrica (coapta si re-innadita), are probleme cu carenele(nu sunt cele originale si sunt prinse cu sarma, nituri....sunt sparte, fisurate), e cazuta pe toate partzile si din toate pozitziile, nu are baterie (are da e terminata).... s.a.m.d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 16, 2004 Share Postat Decembrie 16, 2004 clubu e misto, pacat ca e digeiu de qaqat. @wizzie: lasa-ne tata ca ne plictisesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Decembrie 17, 2004 Share Postat Decembrie 17, 2004 Negresit voi fi acolo, cu tot cu permis ca de anul asta am adaugat si A-ul, sper sa adaug la anul si 2 roti sub o sa ca sa fie treaba buna.Pentru nestiutori clubul se gaseste in zona Lipscani.Orice bucurestean a auzit de zona, unii si stiu unde e.de acolo e simplu. Cum ramine pina la urma cu identificarea fiecaruia?Ar fi o chestie cu ecusoane"ca la gradi" in piept, suna ciudat dar macar sunt vizibile si usor de agatat, banderolele...tre. sa umbli cu bratul pe sus ca sa citeasca poporul. Ne vedem acolo! Clubul se afla pe prima strada la dreapta dupa Sherif's din directia P-ta Universitatii - Piata Unirii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knightrider Postat Decembrie 17, 2004 Share Postat Decembrie 17, 2004 Negresit voi fi acolo, cu tot cu permis ca de anul asta am adaugat si A-ul, sper sa adaug la anul si 2 roti sub o sa ca sa fie treaba buna. Pentru nestiutori clubul se gaseste in zona Lipscani.Orice bucurestean a auzit de zona, unii si stiu unde e.de acolo e simplu. Cum ramine pina la urma cu identificarea fiecaruia?Ar fi o chestie cu ecusoane"ca la gradi" in piept, suna ciudat dar macar sunt vizibile si usor de agatat, banderolele...tre. sa umbli cu bratul pe sus ca sa citeasca poporul. Ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Decembrie 17, 2004 Share Postat Decembrie 17, 2004 HOPA SI EU PE ACOLO! ABIA ASTEPT SA SI SA SI SA nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 17, 2004 Share Postat Decembrie 17, 2004 nu? Ori... | | | | Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Decembrie 17, 2004 Share Postat Decembrie 17, 2004 @wizzie: lasa-ne tata ca ne plictisesti. bhairava te-a intrebat cineva ceva.... vorbeam cu omu... nu cu tine... iar daca te plictisesti dute si ia-tzi o revista ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Decembrie 19, 2004 Share Postat Decembrie 19, 2004 Ori... | | | | Mai vedem noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Decembrie 20, 2004 Share Postat Decembrie 20, 2004 Io nu stiu ce rochie sa imi iau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 20, 2004 Share Postat Decembrie 20, 2004 (editat) Io nu stiu ce rochie sa imi iau! Baiazide... in aia cu spatele gol si bretele roz... plus portjartierul mov... aratai demential Editat Decembrie 20, 2004 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Decembrie 20, 2004 Share Postat Decembrie 20, 2004 petrecere frumoasa si distractie maxima......beti o bere si pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Decembrie 20, 2004 Share Postat Decembrie 20, 2004 Hai ca poate ajung si eu pe acolo sa Si lasati fata in pace! Purghy ne vedem acolo la 8? Bafta maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Decembrie 20, 2004 Share Postat Decembrie 20, 2004 Hehe...ne vedem la 8, 8 si ceva FIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Decembrie 20, 2004 Share Postat Decembrie 20, 2004 Acum a sosit si berea,premiile la concursuri sunt la mine.Incepand cu ora 20.00 usa este deschisa. Sa nu va uitati permesele acasa!Posesorii de catecorie A sunt favorizati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Decembrie 20, 2004 Share Postat Decembrie 20, 2004 Cum a ramas cu nametagurile?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate