Sari la conținut

Nu-mi mai porneste motorul


flyrs
 Share

Postări Recomandate

Nu stiu dak e bine ca pun topicul aici,dar nu stiu unde ar fi bine sa-l pun altundeva!

Am un rs 50 din vara, are vreo 3500km parcursi si tocmai acum(de vreo luna pana acum) a inceput sa nu mai vrea sa pornesca, dau pe starter pana ii moare bateria,dar tot degeba... Am fost la service la united motors si au verificat si au incarcat bateria de 2 ori, au verificat si motorul incarca bateria, dar atunci ce se intampla. Adevarul e ca bateria e chinezeasca si nu pare prea buna.Se poate descarca singura? Deci ce trebuie sa fac?stie cineva? HELP :baldy: (am impins la el de mi-am rupt spatele!)

Faza tare e ca mai am un coleg care pateste la fel, adik are rsul din vara,el are vreo 4000de km.

 

 

 

Multumesc anticipat! :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca vrei si vrei sa mergi cu el incearca sa micsorezi distanta intre electrozii bujiei ceva 0,5 ,fiind frig afara aerul rece este mai dens si daca nu ai ridicat acul de dozaj din subar amestecul care intra in cilindru stinge scanteia in plus la temperaturi scazute si bacteria scade pe la jumate di capacitatea ei initiala.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

sal !

 

ce bujie ai ? daca e cu valoare termica inalta "rece"(asa e .... sint sigur) du-te si ia-ti una "mai calda"!

exemplu ai ngk 9 ia-ti una de 8

eu am un tdr 250 si merg VARA cu bujii de 10 (tot ngk) iar cum se lasa un pic de frig nu mai porneste decit dupa mai multe pedale. daca ii pun de 8 sau 9 o ia imediat !

daca te hotarasti sa faci ce ti-am spus ai grija .... cum se face cald schimba bujiile ca altfel o prajesti .... pe motor !!! :blink:

eu am patit-o cu a mea !!!!!

in ce priveste amestecul el devine mai sarac iarna deoarece aerul e mai rece deci motorul primeste mai mult oxigen ceea ce nu te obliga sa schimbi pozitia cuiului de dozaj ajunge sa reglezi doar din surubul de amestec!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum cateva zile m-am intors in bucuresti, iar problema a devenit si mai mare, porneste doar cu socul la maxim si impinsa vreo 15-20 metri. Am fost la umi(united motors) si am schimbat bujia.Problema s-a cam rezolvat, mai am alta problema: bateria moare f repede si se incarca f greu, dupa ce merg 20 km si dau la"cheie" dupa 10-15 secunde moare, baterie e jap/chinezeask ceva cu y... Trebuie sa o schimb?

Multumnesc de ajutor! :blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mare pacat. Dai 4000 de Euro pe astia 50 de cmc, dar zici ca e noua, si pe urma te trezesti cu tot felul de probleme. Nu stiu exact cat este , dar cred ca n-am gresit prea mult. Sper sa iti rezolvi cat mai repede problemele, sa te poti bucura de vremea frumoasa. :blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

deci daca ai scinteie si se uda mult bujia cu benzina iti dau un sfat bun si vechi care lam testat si mi la zis un mos........scoate bujia pune scrum de tigara pe bujie in cap unde da scinteie......si vezi daca da vreun semn...inpingindul nu la peadala

zimi daca ai reusit ceva sau daca a dat ceva semne :blink: eu am pornit o gramada de motoare asa cind era frig afara chiar si pe al meu de multe ori :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ti-am spus eu sa-i tragi socu, e normal pt. ca afara e frig, dar ai grija sa nu uiti socul tras pt. ca ti se ancraseaza bujia imediat si trebuie sa o schimbi iara. Cat despre baterie, schimb-o ca asa ii termini electromotoru!

Editat de Cataaa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Gata am rezolvat problema,am cumparat baterie varta si i-am schimbat bujia, acum porneste fara probleme. Bateria yuasa(asa cred ca se chema) era fff proasta si nu mai incarca din cauza unei cazaturi cik i s-au dereglat electrozii(sau asa ceva). Sfat pt cei cu rsurile: schimbati-va bateriile si bujiile dak nu va pornesc motoarele.

 

 

p.s. multumesc pt sfaturi :blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...