Blackrider Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 honda shadow 600C ,din 1995-1998 ,o gasesti in germania la 2400-2600euro....o poti lua pe leasing....!? cu banii jos,ajungi aproape de 4000euro. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 28, 2005 Share Postat Februarie 28, 2005 mai iara unii dintre voi ...nu va puteti limita doar la o poza.....voi cititi numele topicului....scrie clar CHOPPERUL VOSTRU PREFERAT ..DOAR UNUL.. dar degeaba ca vad ca nu inteleg unii de pe aici:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
criofix Postat Februarie 28, 2005 Share Postat Februarie 28, 2005 Preferatul meu........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 Ar fii pacat sa dispara acest topic, si cu riscul de a fii sanctionat mai postez o data, pt ca data trecuta am gresit... uite si chopperul meu preferat: ceva foarte asemanator, adica old school, springer, si apehanger! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 asta ma omoara cu zile... cu toate k nu e prea chopper si asta.... mai iara unii dintre voi ...nu va puteti limita doar la o poza.....voi cititi numele topicului....scrie clar CHOPPERUL VOSTRU PREFERAT ..DOAR UNUL.. dar degeaba ca vad ca nu inteleg unii de pe aici:) ..... sorry,multe...sau toate sunt asa frumoaseee!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 AM SCHIMBAT TITLUL TOPICUL doar pt voi sa va simtiti ca acasa:) Chopperul vostru preferat PUNETI POZE CITE VRETI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wobble Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 (editat) The one and only!!! Stay Strong! Editat Octombrie 26, 2005 de Wobble Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 ...multam'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 The one and only!!! Stay Strong! MARIUS asa va trebuii sa arate chopperul tau,cu mult timp si rabdare iti vei indeplinii visul SALUT L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 ceva in genul asta cu modificari la toba, in principal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 ceva in genul asta cu modificari la toba, in principal auziti ce zice dmw ,cu modificari la toba in principal? care TOBA mai bine zis TOBELE de ESAPAMENT ----- man motorul asta facut de russel, schimbindui tobele de esapament iar schimba linia motorului. Are o linie superba cu tobele alea.... DAR NA ,FIECARE CU GUSTURILE LUI salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 auziti ce zice dmw ,cu modificari la toba in principal? care TOBA mai bine zis TOBELE de ESAPAMENT ----- man motorul asta facut de russel, schimbindui tobele de esapament iar schimba linia motorului. Are o linie superba cu tobele alea.... DAR NA ,FIECARE CU GUSTURILE LUI salut fiecare cu gusturile lui!!! shtiam cine a facut chopperul dar in materie de tobe de eshapament, gusturile mele difera de ale lui!!! shi am spus "ceva in genul asta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 Wobble imi place foarte mutl, desi o furca springer parca ar merge de minune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wobble Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Wobble imi place foarte mutl, desi o furca springer parca ar merge de minune Poate! Ce-imi place cu motorul de a supra este ca ai suspensie pe spate si motorul este "rubber mounted" si in acelasi timp arata ca "Old School" tractor. Sa mergi in jurul pamintului cu asa ceva!!! Este explicata toata pe www.gangsterchoppers.com si motocicleta se cheama CONCUSSION!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 (editat) Mi-au furat ochii...in special primele doua... pentru creatori pentru posesori ! Editat Octombrie 27, 2005 de Ha0Tika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 ia de aci exile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 Ce beton arata farurile alea mici.... aiaiaiia... Oare sunt street legal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 Salut. Mie imi place asta : Dar, cu riscul de a ma certa roby pe motiv ca nu e chopper, eu m-as da cu asta : Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 Asta e motorul cu care m-am dat cat am fost in Toronto vara asta.....Sporster 1200+.......al unui foarte bun prieten.....pentru mine asta e idealul de chopper......mai spre rat-bike.........dak treburile merg bine sper ca intr-un viitor cat mai apropiat sa aduk motorul asta in tzara.......Singurele poze care le-am gasit acum sunt cele in care apar si eu.....revin cat de curand cu poze mai detaliate numai sa le gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 Ce beton arata farurile alea mici.... aiaiaiia... Oare sunt street legal? OFF TOPIC din moment ce este facut de russel michel de la http://www.exilecycles.com Este street legal....ca doar nu fac sau vind ei motoare care in momentul inscrierii trebe sa le schimbi farul sau altceva ca nu e street legal asta ar fii parerea mea salut L&R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 (editat) imi place ideea cu discul de frana care este corp comun cu pinionul de tractiune super!!! Topic re editat de mine robychopper ,ca sa mai pun niste detalii despre aceiasi chestie pusa de brazil What you are looking at is just one possible interpretation of our "Rolling Chassis Deal". If you like our styling and you expect to use a bunch of our parts on your next project, then this is for you. Look on this offer as a big combination discount. We fix a price and give you a great list of options to choose from. You get potential savings of over $1000 compared to buying each item separately. Best of all, you get a personalized starting point from which to create your own dream machine. For full details of all the options, consult the pricelist/technical supplement. Components included in the example pictured here: Rigid Frame *Cro-moly rear axle with stainless steel caps *15" x 7" Monster rear wheel with 230 Avon *Sprocket Brake Kit *10" Medium Trojan rear fender *Hide-away fork-stop kit *Neck bearings and races *Handlebar damper kit *Sani-Tree triple trees *Genuine HD (Showa) FLT fork assemblies *Flush front axle *15" x 4 1/4" front wheel with 170 Metzeler *11 1/2 front rotor *Trojan front fender * Exile forward controls with master cylinder si am mai adaugat o poza si linkul de unde a fost luata poza http://www.exilecycles.com/rolling_chassis_deal.htm Editat Noiembrie 4, 2005 de robychopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertomarian74 Postat Noiembrie 5, 2005 Share Postat Noiembrie 5, 2005 mie-mi place asta si prietenilor mei la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Noiembrie 6, 2005 Share Postat Noiembrie 6, 2005 Se pare ca am o slabiciune neconstientizata pana acum pentru culoarea verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 mie-mi place asta si prietenilor mei la fel Si mie imi place. Mai ales 'caroseria' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 doua din preferatele mele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate