Requiem Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Chopperul postat de Im0rtel chiarnu-mi place.. e urat, nu se vede nici motorul, daca este... si are chestia aia folosita la enduristi, care masoara iesirile, pt ce la chopper?????? Gusturile nu se discuta, stiu.. dar nu ma pot abtine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mottorash Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 www.orangecountychoppers.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Motorul meu preferat. Is curios daca il recunoashte cineva pe superior. Motoarele astea la vremea lor (20shiceva 30shiceva) bateau tot ce mishca... o suta plus de mile pe ora viteza reala! Ca de cum arata nu mai are rost sa povestim. http://www.broughsuperior.com/index.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 sunt sursa de inspiratie pentru Confederate. Saua este chiar copiata aproape 1/1, din carbon la Confederate-na, chestia care mi-a placut cel mai mult nu e insa carbonul ci faptul ca are aerisirea in ea . Nu e insa chopper dupa parerea mea, dar o super mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Motorul meu preferat. Is curios daca il recunoashte cineva pe superior. Motoarele astea la vremea lor (20shiceva 30shiceva) bateau tot ce mishca... o suta plus de mile pe ora viteza reala! Ca de cum arata nu mai are rost sa povestim. http://www.broughsuperior.com/index.htm Erau considerate ca Rolls Royce-urile pe 2 roti, impreuna cu Excelsior Henderson, in anii '30. Dar... evident... nu sunt choppere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Brough Superior.Pe din asta a murit Laurence al Arabiei.Considerat primul Muscle Bike fabricat vreodata.Marfa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 27, 2005 Share Postat Noiembrie 27, 2005 Ce parere aveti de chestia asta?A castigat Ratts Hole Show anul asta.Se numeste Phenom si este fabricat de Zeel Design.Ceva super special.Daca va intereseaza este si un filmulet pe site cu motorul. Cu respect. http://zeeldesign.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 e praf...parerea mea...cah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Decembrie 16, 2005 Share Postat Decembrie 16, 2005 ei, daca ar fi dupa mine, as baga poze cu toate chopperele pe care le vad... dar ma rezum la asta... snake bike. de pe http://www.crazycustomshow.com/en/start.htm . de cand am vazut situ asta, acu vreo 3 ani, il urmaresc continuu... da nu pot sa nu va mai incant cu una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spider2 Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Mie imi place acest Indian Chief Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 ..in fiecare an pe 11 martie este ziua mea.....Exact cum mi-o doresc...aceiasi culoare,aceleasi dimensiuni ale cauciucurilor....etc http://www.exilecycles.com/fat_bloke.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fi|oz0phu' Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Old si New in aceasi motocicleta...superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fi|oz0phu' Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Si inca una..cu un aspect deosebit si un paintjob pe masura => Iata si linkul: link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 iete am vazut si eu unu asemanator chiar in oras la mine, in Bacau, dar eram cu masina in ziua aia si n-am avut timp sa opresc sa vad ce si cum, si nu l-am mai vazut vreodata, tot trec pe straada aia dar nu il mai vad. Am zis ca daca e sa il mai intalnesc ma opresc sa vad si eu cu adevarat despre ce e vorba la jucariilea astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 eu as incerca cu un "kit bike"...e,ce ziceti? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 La ce kit te-ai gandit? custom chrome? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 egzact. un panhead,shovel sau knuck... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 mdea...n-ai gusturi rele..si mie imi plac shovelu' si knuckleheadu', cat despre kiturile de la custom chrome, sunt destul de misto dar cam scumpe in europa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 Ia uite-l si pe al lui neica Lil Debul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 iata de ce m-am indragostit: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 ref la nipru de mai sus....cum dracu io bagat coturile pe acolo?nu incurca la alternator??? ref la kit-bike....e o varianta,ca l-as putea asambla chiar eu....si sa-l bag pe leasing...e vre-o 10.000euro.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 he he he , are si demaror ( electromotor ) , e opera de arta dupa parerea mea ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 This is fu..ing beautiful!!! he he he , are si demaror ( electromotor ) , e opera de arta dupa parerea mea ...... Electromotorul este din fabricatie.Toate modelele Ural au acum din nastere.Cat despre partea cu opera de arta sunt de acord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 good dame boy this is very beautyful. adica beton! neagra de beton!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate