Pannoniachopper Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 In fine! Am cumparat si eu Motorul meu!! Este un Nipru, din '86, modificat total, stil chopper-lowrider, cu o roata de spate BBS, cauciuc de 205 mm. Merge, ca rupe asfaltul, n-are tobe, cu un ampatament de 1.90 m, este BRUTAL!!! Ne vedem la intilniri, bro's!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Decembrie 15, 2004 Autor Share Postat Decembrie 15, 2004 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Decembrie 15, 2004 Autor Share Postat Decembrie 15, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Decembrie 15, 2004 Autor Share Postat Decembrie 15, 2004 landscape... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Frumos! Sa-l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Decembrie 15, 2004 Autor Share Postat Decembrie 15, 2004 Din fata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Decembrie 15, 2004 Autor Share Postat Decembrie 15, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Decembrie 15, 2004 Autor Share Postat Decembrie 15, 2004 Frumos! Sa-l stapanesti sanatos! Thanx!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Decembrie 15, 2004 Autor Share Postat Decembrie 15, 2004 Fat bottom... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Super! Sa-l stapanesti sanatos si sa te poarte pe asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 felicitari pt achizitionare si sa te tina mult si bine...si in curind sa auzim de noi modificari pe el...ca stiu ca nu arata 100 la 100 in stilul tau de chopper....... numai bine si cale lunga si batuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Decembrie 15, 2004 Autor Share Postat Decembrie 15, 2004 Thanx bro's! Sper ca putem sa facem multi km impreuna! Cat despre stil: ai dreptate, Roby: acum fac comenzile avansate si spatarul, pun ori un apehanger, ori un dragbar. Ape-ul e stilul meu preferat, dar cred ca dragbarul merge mai bine... . Si candva o sa fie negru mat. Asta-i sigur ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Thanx bro's! Sper ca putem sa facem multi km impreuna! Cat despre stil: ai dreptate, Roby: acum fac comenzile avansate si spatarul, pun ori un apehanger, ori un dragbar. Ape-ul e stilul meu preferat, dar cred ca dragbarul merge mai bine... . Si candva o sa fie negru mat. Asta-i sigur ! daca ai face o furca springer si ai pune un apehanger....si o roata de 21 pe fata ar arata bestial...si vopsit negru mat........ar arata super...... bafta la modificarile care le vei face:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Sa-ti traiasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Decembrie 15, 2004 Autor Share Postat Decembrie 15, 2004 daca ai face o furca springer si ai pune un apehanger....si o roata de 21 pe fata ar arata bestial...si vopsit negru mat........ar arata super...... bafta la modificarile care le vei face:)))) Oare de ce am gandit mult la asta??? Dar vreau sa fac furca din teava cu diametru patrat (nu stiu cuvantul), nu una rotunda, cum sunt toate furcile. E? Ce zici? Asa o sa fie brutal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Super ideea cu teava patrata pe post de furca da ai grija sa o cromezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 15, 2004 Admin Share Postat Decembrie 15, 2004 Fain motorul.. Arata chiar bine!! Insa ai grija cu guma aia de pe spate! Daca am inteles bine este de masina,nu? Daca o apleci prea mult pe viraje risti sa cazi cu ea,cauciucul de masina neavind muchiile tesite ca cel de motocicleta. Dar sunt convins ca stiai lucrul acesta,nu? Multa bafta in continuare!! LUIGI V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Frumos motor!L-ai cumpărat din Sibiu? Părere personală( de care propietarul nu tre să ţină cont )mie îmi place aşa cum e şi nu l-aş mai modifica mult! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 bravo,frumusel motor,il stiu,l-am mai vazut prin zona.... no ofense,punei guma de moto pe spate,alea de auto sucks,si schimba-i farul ala lupalb: ce dreq ma omule,AB la tine e SB??? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siscrew Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 super motor, bafta la modificari si sa ne vedem pe drum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 lupalb: ce dreq ma omule,AB la tine e SB??? ALOO, Black, eu daca iau un motor de la tine din Sibiu si il radiez,ulterior inmatriculându-l pe Buc inseamna ca a fost din SB sau de la inceput din Buc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Bine,cum vrei tu,eu ma refeream la numarul de inmatric care e de AB. oricum,motoru ala nu e din SB. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Pannonia,ce inseamna "Sordogok"??? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Decembrie 16, 2004 Share Postat Decembrie 16, 2004 Marfa motoreta omule! La multi km fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate