andrei belcic Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 A desfacut careva carburator de EXC (Keihin)? Eu am avut curiozitatea asta si am constatat ca, in afara de vreo 3 O-ringuri si o garnitura de carton, restul garniturilor sunt dintr-un material turnat pe loc. Intrebarea mea ar fi: din ce material sunt facute (silicon, gasket sealant rosu, negru, cauciuc natural, etc...) si de unde as putea sa fac rost de un asemenea material. Am recuperat cu grija vechile garnituri dar nu cred ca mai pot fi utilixate. Practic e un adeziv. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 A desfacut careva carburator de EXC (Keihin)? Eu am avut curiozitatea asta si am constatat ca, in afara de vreo 3 O-ringuri si o garnitura de carton, restul garniturilor sunt dintr-un material turnat pe loc. Intrebarea mea ar fi: din ce material sunt facute (silicon, gasket sealant rosu, negru, cauciuc natural, etc...) si de unde as putea sa fac rost de un asemenea material. Am recuperat cu grija vechile garnituri dar nu cred ca mai pot fi utilixate. Practic e un adeziv.Multumesc tot ce exista in carburator (oring, garnitura) se vand intr-un set si costa 54 euro. cred ca in loc sa alergi dupa bucati si sa pierzi timpul, mai bine il comanzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 OK. Insa eu am desfacut in doua si corpul principal. Probabil nu era necesar. Cele doua parti erau lipite cu un adeziv. Iar in interior erau niste garnituri turnate. Se vede ca initial au fost o pasta. Nu O-ringuri. Setul nu contine aceste garnituri/pasta. Eram curios daca cineva a mers atat de departe a.i. sa separe corpul principal si cum l-a montat inapoi. Eu o sa incerc cu gasket sealant rosu. Am vazut ca nu este afectat de benzina.Cat despre restul O-ringurilor, cele originale sunt in stare buna. Plus ca sunt mai ieftine aici http://www.badi.ro/Romana/produse/simering...nguri_total.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 Ola stiti cumva daca maneta de frana pt 525 exc 2003-, se potriveste si la 530 exc? 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 Ola stiti cumva daca maneta de frana pt 525 exc 2003-, se potriveste si la 530 exc?10x Merge, e aceasi, doar ambreajul difera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 (editat) Stie cineva prin Bucuresti unde se poate face service la suspensia spate (PDS)? Sau, mai exact, doar azot cine baga? Editat Februarie 15, 2010 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 stie cineva de ce 520 exc este mai usor decat 525 exc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Probabil diferă anii de fabricatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Asta e clar, intre 2000-2002, 520 are 112 kg si intre 2003-2004 525 are 117-118kg, din 2005 au 113,8 kg la gol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stealthTT Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 ca tot am vazut ca vorbiti de carburatoare, care dintre voi a-ti montat Jet Kit-uri? sau a-ti facut modificari la carburator? eu tocmai mi-am achizitionat cateva mici minuni ptr carburatorul meu batranel deja. saptamana viitoare ii fac o mica baitza, ultrasunete, solutie si astept sa imi soseasca kit-ul. si al doilea lucru: de unde gasesc poc-nituri din alt material decat aluminiu, de preferat INOX-INOX. ma intereseaza sa cumpar doar cateva, nu 5000 de bucati asa cum am gasit. Sper sa reusesc sa o pun la punct cat timp motocicleta e in repaus, sau mai spus eu: am facut o "mica" ruptura musculara (ruptura de cvadriceps - e mai dureroasa decat durerea de dinti) la ultima iesire pe zapada, dar a fost superb . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 Ola, daca vrea cineva inaltator ghidon(28mm), si vrea sa renunte la prinderea normala sa dea un semn. Are 2 cm inaltime si este prea inalt pentru mine. Deci vreau sa fac schimb cu ceva mai mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 Piteste-ti aerisitoarele sub ghidon ca o sa le rupi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 (editat) intrebare pt. posesori de ktm 200, ce raport aveti la pinioane ? eu am cumparat motorul cu 14-48 dar tare ma bate gandul sa schimb fata pe 13 si spatele pe 50 sau cel putin fata pe 13. parca la panta mai lunga, mai ales cu noroiul de acum, nu prea ii place cu raportul asta. Editat Februarie 24, 2010 de BGS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 Lasa-l asa. Daca-l faci cum zici, va fi ok pe pietre, dar la urcai mai lungi nu o nimeresti, se inmoaie prea tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 In gașca noastra suntem 3 cu 200 pe raportul 13-48/49. Pare compromisul ideal pentru motoreta asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 Lasa-l asa.Daca-l faci cum zici, va fi ok pe pietre, dar la urcai mai lungi nu o nimeresti, se inmoaie prea tare. Mark stie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 Lasa-l asa.Daca-l faci cum zici, va fi ok pe pietre, dar la urcai mai lungi nu o nimeresti, se inmoaie prea tare. pai tocmai ca eu la urcari vreau sa fie mai tare. daca micsorez pe fata ii dau mai multa putere cred eu Mesaj completat In gașca noastra suntem 3 cu 200 pe raportul 13-48/49. Pare compromisul ideal pentru motoreta asta. asa ma gandesc si eu ca 13-48 e compromisul ideal. 14-48 parca merge bine pe forestier, pasune ... da la o panta mai serioasa parca e prea moale mai ales pe noroiul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 (editat) Ok, hai sa explic mai pe larg Intr-adevar daca micsorezi pinionul, o sa capeti un cuplu mai mare sa zicem, DAR o sa scazi lungimea treptei, respectiv vei fii obligat sa abordezi urcari o idee mai lungi cu treapta 2/3, deoarece primele vor fii prea scurte. Cu a treia o sa vezi ca lesina imediat ce ai redus o idee din gaz sau a crescut panta.. De aceea eu zic ca e bun un raport mai lung de genul 14/48. Ma rog, aici nu este regula, depinde si de stilul de mers. Pune un 13 si vezi cum te simti pe urcari si daca nu-ti place poti intodeauna sa-l pui inapoi. Momentan am doua 200, unul cu 13/52 iar celalalt 14/45. Cu primul nu pot lua viteza suficienta inaintea unei urcari decat daca bag a 3-a iar la al doilea cu a 2-a da sa lesine pe o urcare mai solida, deci compromisul cel mai bun este undeva intre. Bafta! Editat Februarie 24, 2010 de Mark81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coro Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 am si eu o intrebare am un exc 300 si folosesc 13 cu50 raport de transmisie as vrea sa incerc 13 cu 52 foloseste cineva? un sfat mi-ar prinde bine vreau sa schimb pt ca pe urcari mai lungi abrupte sunt cazuri in care a 2 a mi se pare lunga si mi-ar place un 1,5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 La 300 nu cred ca e nici o problema, are rezerve suficiente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 Ok, hai sa explic mai pe larg Intr-adevar daca micsorezi pinionul, o sa capeti un cuplu mai mare sa zicem, DAR o sa scazi lungimea treptei, respectiv vei fii obligat sa abordezi urcari o idee mai lungi cu treapta 2/3, deoarece primele vor fii prea scurte. Cu a treia o sa vezi ca lesina imediat ce ai redus o idee din gaz sau a crescut panta.. De aceea eu zic ca e bun un raport mai lung de genul 14/48. Ma rog, aici nu este regula, depinde si de stilul de mers. Pune un 13 si vezi cum te simti pe urcari si daca nu-ti place poti intodeauna sa-l pui inapoi. Momentan am doua 200, unul cu 13/52 iar celalalt 14/45. Cu primul nu pot lua viteza suficienta inaintea unei urcari decat daca bag a 3-a iar la al doilea cu a 2-a da sa lesine pe o urcare mai solida, deci compromisul cel mai bun este undeva intre. Bafta! multumesc. intr-adevar ramane de incercat si vazut (nu-i mare scofala). oricum eu nu urc nici o panta cu prima viteza. chiar si scurte si abrupte aproape tot mereu intra 2-a asa ca 13-48 mi se pare mai potrivit pt. mine. dupa ce o sa incerc o sa ma decid. multumesc tuturor pt. sfaturi BINE CA A INCEPUT SEZONUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 (editat) in weekend am iesit cu 14-45 pe mocirloaie, a fost ... distractie in ceea ce priveste 300 am prieteni care merg cu 12-52 desi eu nu-i inteleg ... Editat Februarie 25, 2010 de seseseko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Asa este, 200-le nu-i motoreta ideala pt mocirloaie , nici nu mai conteaza ce raport are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 am un exc 300 si folosesc 13 cu50 raport de transmisieas vrea sa incerc 13 cu 52 foloseste cineva? un sfat mi-ar prinde bine las-i asa. o sa fie prea smucita cu 13/52. Are cuplu suficient 13/50 pentru orice fel de traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Ola stiti cumva daca maneta de frana pt 525 exc 2003-, se potriveste si la 530 exc?10x se potriveste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate