Reaper Postat Decembrie 20, 2004 Share Postat Decembrie 20, 2004 Salutare! Cat de nebun poti fi pentru a face un salt cu motoru' de la aproximativ 3000 m?? Suntem 2 crizati(eu si prietenul meu Triciclistu')din Bistrita care vor sa evadeze din trafic si cu ocazia asta sa batem si recordul de viteza a bolidului Mobra 50 S,fara sa ne prinda radaru'...oricum nu am putea oprrrrriiiiiiiii Asteptam pareri.... si critici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Decembrie 20, 2004 Autor Share Postat Decembrie 20, 2004 Astia suntem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Decembrie 20, 2004 Autor Share Postat Decembrie 20, 2004 Si cand ne este dor de casa,ne facem cate o poza cu mascota... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Decembrie 20, 2004 Autor Share Postat Decembrie 20, 2004 Pardon ...asta era mascota... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Decembrie 20, 2004 Autor Share Postat Decembrie 20, 2004 Simtiti miros de pneu ars? ...gata cu prostiile...Salutare tuturor!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Decembrie 20, 2004 Share Postat Decembrie 20, 2004 (editat) Tu chiar vorbesti serios de saltul cu mobra ?! Tre' sa recunosc ca ar fi o chestie tare, daca esti cascador sau parasutist. In alta ordine de idei, super misto vopsit motorul din poza . Chiar, unde sint facute pozele, Irak, Afganistan, pe acolo prin zona? (cam asa pare din poze, scuze daca m-am inselat) Bafta si sa va intoarceti sanatosi ! Editat Decembrie 20, 2004 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioro_T Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Buei, nu stiu daca ai putea sta pe motor in cadere libera prea mult. Se roteste, se duce aiurea de tot ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 "Don't try this at home!!!" He He... Bafta mare baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Hmmm...salt cu mobra de la 3000 de metrii Bafta MARE baieti. Sii tineti minte: nu saltul va omoara..ci aterizarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Ma luati si pe mine? (brevet este) Acum pe bune, stiu sigur ca acum muuuuuuuuulti ani s-a facut asa ceva cu un carpati daca tin eu bine minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Mult noroc baietzi shi daca o sa facetzi cioaca asta sper sa shi filmatzi ca sa o postatzi pe forum. 3000 m ... totushi nu e prea mult ... tzi se consuma benzina de la motor pana jos ... @ Zidu' ... shi eu am fumat carpatzi cand eram tanar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 naharak said beton ideea cu saltul. Bafta baieti, si sa puneti camere video peste tot. maasalama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Bai voi vreti sa invadati vreo tara vecina de acolo si nu stiti cum ! Ha ? Pai pe mobre mai oameni buni , dati-o incolo . In viata voastra sa nu atacati pe mobre ! Cu saritura trebuie procedat asa : legati o parasuta de mobra si o aruncati , apoi sari si tu dupa ce i s-a deschis parasuta si din zbor cauti sa te prinzi de ea. Apoi te urci pe ea si aterizezi frumos linga lacul Baikal ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 ... si pe urma te trezesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Decembrie 21, 2004 Autor Share Postat Decembrie 21, 2004 Multumim celor ce ne-au scris...Promitem sa nu va dezamagim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Decembrie 21, 2004 Autor Share Postat Decembrie 21, 2004 Bai voi vreti sa invadati vreo tara vecina de acolo si nu stiti cum ! Ha ? Pai pe mobre mai oameni buni , dati-o incolo . In viata voastra sa nu atacati pe mobre ! Cu saritura trebuie procedat asa : legati o parasuta de mobra si o aruncati , apoi sari si tu dupa ce i s-a deschis parasuta si din zbor cauti sa te prinzi de ea. Apoi te urci pe ea si aterizezi frumos linga lacul Baikal ! ...as vrea sa fii aici sa vezi urmarile unei invazii ...Am vorbit foarte serios in legatura cu saltul si ne-am gandit la o mobra deoarece nu avem alta mai rea sau daca vrei sa ne imprumuti motocicleta ta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Decembrie 21, 2004 Autor Share Postat Decembrie 21, 2004 pt.GIORO_T: motocicleta o sa sufere mici modificari in vederea mentinerii traiectoriei si directiei(stai linistit nu-i punem aripi),dar acestea sunt detelii tehnice pe care o sa le punem la punct impreuna cu niste oameni care cunosc cate ceva despre obiecte zburatoare...Multumim pentru sfat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Decembrie 21, 2004 Autor Share Postat Decembrie 21, 2004 Domnu' ZIDU' sunteti bine venit !DAR...in primul rand trebuie sa ajungem acasa sanatosi,sa avem parte macar de o luna de''recuperari"(cred ca sti despre ce vorbesc ),trebuie sa facem un antrenament intensiv si abia apoi vom face acest salt...oricum nu mai tarziu de iunie2005...Tinem legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 ..va invidiez daca faceti asta...........vreau si eu o cana de adrenalina ..............oricum, neaparat sa mergeti pe o roata acolo sus ps. cand am vazut ghostrider am zis ca o roata e in plus............se pare ca la voi ambele roti sunt in plus,.......accesorii nefolositoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Decembrie 22, 2004 Admin Share Postat Decembrie 22, 2004 bafta mai baieti - sa filmati totul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_fan Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 s-a mai facut, chiar in romania, aku mai bine de 30-40 de ani. era unu pe nume bashtanu', cine shtie cunoashte, voi baietzi probabil ca stiti despre cine vorbesc, era o legenda si cred ca mai este inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Decembrie 22, 2004 Autor Share Postat Decembrie 22, 2004 ne pare rau, nu stim despre cine este vorba ...daca stii ceva suntem curiosi sa aflam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_fan Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 prin anii 50-60 s-au facut tot felul de experimente la 01847 Buzau. bastanu' era comandantul unitatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Decembrie 23, 2004 Autor Share Postat Decembrie 23, 2004 multumim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
profudechimie Postat Decembrie 24, 2004 Share Postat Decembrie 24, 2004 salutare "iraqienilor" ( bogdan si daniel)!!! ce mai faceti voi pe acolo?n -ati mai dat un semn de viata de multa vreme.cand veniti acasa?scrie-mi pe mail. mesteru" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate