chelie Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Era un prieten bun....................... Nu stiu cum s-a intamplat..... Daca stie cineva ceva ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Despre cine e vb? R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Cine? Cand? Cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laur85 Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 RIP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chelie Postat Septembrie 7, 2007 Autor Share Postat Septembrie 7, 2007 Doru S. nu prea ,,state" pe aici E cel cu bluza rosie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Daca sti si in ce circumstante? oricum pentru el nu mai conteaza, dar poate pentru noi,da. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chelie Postat Septembrie 7, 2007 Autor Share Postat Septembrie 7, 2007 Daca sti si in ce circumstante? oricum pentru el nu mai conteaza, dar poate pentru noi,da. RIP NU STIU ABSOLUT NIMIC Nici unde s-a intamplat, nici cum ... Stiu ca a fost dus la spital la Fetesti, unde s-a stabilit decsul iar de acolo a fost luat si dus la morga in Slobozi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 (editat) Tragedie pe A2 7 Septembrie 2007 Un tanar motociclist si-a pierdut viata in aceasta dupa amiaza, in urma unui accident petrecut pe Autostrada Soarelui, informeaza Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Politiei (IGP). Accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive cu care victima a intrat intr-o curba usoara, acrosand glisiera metalica ce desparte sensurile de mers. Politia Rutiera recomanda motociclistilor sa adapteze viteza la conditiile de drum si trafic si sa nu schimbe directia de mers fara sa se asigurare, pentru ca exista riscul sa nu fie observati in timp util de catre soferi. http://www.evz.ro/article.php?artid=321756 RIP! Editat Septembrie 7, 2007 de andrei_c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lethal.energy Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 R.I.P. s-o ia dracu' de viteza ca din cauza ei murim pe capete.. condoleante familiei si prietenilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
auto_geo Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 este vb despre doru, a avut service auto, distribuia piese auto la service-uri. iar de cateva luni lucra la autorom-mercedes. cand mi-am luat gsx-r-ul acum 2 ani am vrut sa o aducem in seat-ul inca pe care tocmai o cumparase dar nu a incaput. un baiat la locul lui, de comitet. chiar imi pare rau sa aud de vreun accident de motociclist cu atat mai mult daca e vorba despre un amic. un amic care s-a dus la spital acum si mi-a spus ca si-a rupt coloana in zona cervicala(gat). accidentul s-a produs in drum spre constanta, chiar sub podul de dupa locul unde erau taxatoarele inainte pe vechea autostrada. omul a intrat cu viteza pe sub pod si se pare ca l-a lovit o pala de vant. si viteza era cam mare, din cate am inteles. familia lui este acolo si vor sa-l aduca la bucuresti dar acum vor sa-l duca la urziceni si abia maine il pot aduce in bucuresti. ce mai putem spune acum? trebuie sa fim mai atenti de 5 ori cand suntem pe motoreta decat cand suntem in masina ca uitati ce se poate intampla! REST IN PEACE doru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigNC Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k1M Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut_cretzu Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Intradevar viteza este de multe ori de vina, mai ales in curbe si mai ales acuma cu vremea asta nasoala RIP pt rider si dap trebuie sa fim mult mai atenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KVL Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Acum ama flat si eu am vb cu un amic care era prieten cu cel care a decedat :what:>se pare ca a intrat in voblaj si s-a lovit de parapet.A murit pe loc.avea doar 27 de ani. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 (editat) Tragedie pe A2 7 Septembrie 2007 Un tanar motociclist si-a pierdut viata in aceasta dupa amiaza, in urma unui accident petrecut pe Autostrada Soarelui, informeaza Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Politiei (IGP). Accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive cu care victima a intrat intr-o curba usoara, acrosand glisiera metalica ce desparte sensurile de mers. Politia Rutiera recomanda motociclistilor sa adapteze viteza la conditiile de drum si trafic si sa nu schimbe directia de mers fara sa se asigurare, pentru ca exista riscul sa nu fie observati in timp util de catre soferi. http://www.evz.ro/article.php?artid=321756 RIP! Cat sa fie vantul ala de puternic ca sa intri intr-o curba stanga in glisiera metalica? Uff cat ma bucuram cand intram la accidente si vedeam raspunsuri la teme de mult invechite Condoleante familiei si prietenilor! Editat Septembrie 7, 2007 de PHANTOM II Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 stie cineva ce viteza avea?.... Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 r.i.p! odata ce te sui pe motor trebuie sa te impaci cu gandul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 ne-am dat draq cu autostrada soarelui azi, in jurul orei 20.00 un barbat a murit la km 46. n-am inteles nimic din accident, doar ca era implicata o masina alba ff shifonata iar decedatul zacea imprastiat (la propriu!!) pe banda a-3-a. sper, macar, el sa fi fost singura victima. sa le fie tarana usoara si sa-i ierte dumnezeu aveti mare grija la drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sensv Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Cat sa fie vantul ala de puternic ca sa intri intr-o curba stanga in glisiera metalica? Uff cat ma bucuram cand intram la accidente si vedeam raspunsuri la teme de mult invechite Condoleante familiei si prietenilor! Prieten foarte bun... RIP ...parca nu stim cum e cand treci pe langa un camion... e aceeasi reactie a motorului la curentul de dupa camion... ...nu avea viteza... Asa a fost sa fie. Sa avem grija de noi. Odihneasca-se in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Prieten foarte bun... RIP ...parca nu stim cum e cand treci pe langa un camion... e aceeasi reactie a motorului la curentul de dupa camion... ...nu avea viteza... Asa a fost sa fie. Sa avem grija de noi. Odihneasca-se in pace. Iti dau perfecta dreptate,dar parca instinctul ala inainte de a intra in umbra unui camion,sau pe un pod,te face sa reduci din viteza automat,deja simti ca motocicleta se comporta altfel sub tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrash_Rider Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 R.I.P. Condoleante familiei Totusi nu pot intelege cu ce viteza trebuie sa rulezi sa te infigi in glisiera....chiar nu imi pot imagina,am mers pe autostrada si in Austria si in Ungaria cu viteza legala 130 poate un pic mai mult....dar nu am avut DELOC probleme de manevrabilitate sau cu vantul.Inca odata se demonstreaza(sumbru) ca VITEZA UCIDE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 R.I.P acum am aflat si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildangel Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 R.I.P amice .... viteza mare am inteles de la un prieten ca nu avea ...oricum nu mai conteaza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate