Saracie Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Nu ma gandeam la cumparare ci eram curios eu si colegul meu asa ca model,cum arata si date tehnice mai detaliate.Mentionez ca nu e vb de modelul Rocker.De acela stim.Am inteles ca ar fi un model nou,numit Rocketeer,care este in clasa power cruiser.Asa am primit si eu informatia. CVO Convertible ? sau poate vreun custom cu numele asta... La Multi Ani !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Rocketeer e Triumph Triumph e Rocket. Triumph Rocket III. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 (editat) Triumph e Rocket. Triumph Rocket III. Exact! Serie limitata. Editat Decembrie 31, 2009 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 Exact! Serie limitata. Nu e serie limitata. E doar o customizare foarte simpla, tot ce a fost crom vopsit negru si o aripa spate modificata, dar destul de des intalnita. Fac pariu ca au un singur exemplar, e scump ca dracu si de aceea nu l-au dat inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 Nu e serie limitata. E doar o customizare foarte simpla, tot ce a fost crom vopsit negru si o aripa spate modificata, dar destul de des intalnita. Fac pariu ca au un singur exemplar, e scump ca dracu si de aceea nu l-au dat inca. Chiar si asa,arata f bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 ultima actiune de vanzari HD http://www.harley-davidson.com/en_US/Conte...Vanity_trade-in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 si in aceeasi nota http://3.bp.blogspot.com/_FK1NTsVArrk/Sz1e.../s1600-h/no.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 si in aceeasi nota http://3.bp.blogspot.com/_FK1NTsVArrk/Sz1e.../s1600-h/no.jpg Saptamana trecuta a fost cel mai mare transport de Harley-uri ever din New Zealand catre Japonia. Cineva (orezar) a cumparat aproape toate Harley-urile clasice de la shovel in jos de pe piata aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 In zilele de 10 si 11 aprilie va opri in premiera in Romania Harley-Davidson Demo Truck, dotat cu 25 de modele disponibile la test. Inscrierile se fac pe site-ul dealerului din Bucuresti. http://www.harley-davidson-bucuresti.ro/ SURSA : www.0300.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 done! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 done! asa asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 sa vedem daca ma suna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 numa in Buc e,asai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 * da. si numai sambata si duminica (a doua din aprilie). hai, veniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 up ! sa stie lumea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 ma tenteaza si pe mine. Mesaj completat Gata, m-am inscris la FLHTX Ultra LTD... Astept sa ma sune, sa vedem ce se intampla, si care sunt conditziile, sa nu vin in Bucureti degeaba, adika sa ma plimbe cineva pe post de pasager... Ce fain era daca test drive-ul se facea pe Route 66... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 * bey, care primiti telefon, va rog sa scrieti aici, sunt curioasa cat sunt de "seriosi si hotarati" in demersul asta. (sau e doar o fitza de marketing si vor chema ptr. imagine doar VIP-uri ). pax et bonum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 Merg si eu sa plimb porksterul de fier . Sambata intre 12-13. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 Fat Boy special, Duminica intre 13.00-14.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 Abia astept sa calaresc Rocker-ul...Chiar sunt curios dac-or sa ma sune...Mai ales ca-l stiu pe Marcel,de niste ani buni...Acuma,daca decide el,cine o avea "onoarea" sa-ncerce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 m-am inscris....sper sa pot ajunge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 (editat) * hai sa vedem cine primeste primul telefon. dati semnale pe aici, domnilor! abia astept ziua de duminica (dupa Pasti) sa va mai ridic putin coluturile gurii in sus, uite, va trimit un fragment dintr-un film: http://www.youtube.com/watch?v=7HvD5uQCp9U...player_embedded Editat Martie 28, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Distractie faina baieti si fete! E tare fain cand pui prima data popoul pe un Harley... e ca si prima data pe motor! Pur si simplu altceva... nu zic mai bun , nu zic mai extraterestu, dar pur si simplu altceva! O sa vedeti la ce ma refer cand o sa dati tura! garantat! E ca si cand ai avea prima data un motor din fier dupa ce toata viata ai avut plastic intre picioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 can't freakin wait. ne vedem acolo. eu voi si ala cu zambetu' de la ureche la ureche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Distractie faina baieti si fete! E tare fain cand pui prima data popoul pe un Harley... e ca si prima data pe motor! Pur si simplu altceva... nu zic mai bun , nu zic mai extraterestu, dar pur si simplu altceva! O sa vedeti la ce ma refer cand o sa dati tura! garantat! E ca si cand ai avea prima data un motor din fier dupa ce toata viata ai avut plastic intre picioare. Daca vor merge cu modelele pe injectie, nu stiu cat de "pur si simplu altceva" va mai fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate