adorlith Postat Ianuarie 16, 2005 Share Postat Ianuarie 16, 2005 finally Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 16, 2005 Share Postat Ianuarie 16, 2005 nice....in sfarsit ti-ai indeplinit dorinta...sa ne vedem cu bine pe drum...SI FARA CAZATURI ca in "curba lui BALAN" abia astept sa fac tura cu ea bineinteles daca mi-o dai noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian... Postat Ianuarie 16, 2005 Share Postat Ianuarie 16, 2005 1400??? Sa o stapanesti sanatos! Si astfel se implinesc visurile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 16, 2005 Share Postat Ianuarie 16, 2005 In sfirsit dom'le. Nu mai sunt singur cu 1400! Acum avem ce combate impreuna. Felicitari si Welcome to the Club. Baga ceva amanunte ca sunt curios... Recomandari: engine-case guard cu scarite suplimentare. tobe k lumea, parbriz pentru albine si alte zburatoare, coburi, capac inox ax cardanic si baterie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Ianuarie 17, 2005 Share Postat Ianuarie 17, 2005 Felicitari Domnu'!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Ianuarie 17, 2005 Share Postat Ianuarie 17, 2005 Bravos, man!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Ianuarie 17, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2005 In sfirsit dom'le. Nu mai sunt singur cu 1400! Acum avem ce combate impreuna. Felicitari si Welcome to the Club. Baga ceva amanunte ca sunt curios... Recomandari: engine-case guard cu scarite suplimentare. tobe k lumea, parbriz pentru albine si alte zburatoare, coburi, capac inox ax cardanic si baterie. Motorul e din '98, 17.000 km. Deocamdata e in Paris, sa vad cum fac sa-l aduc acasa. Vreau comenzi avansate in loc de engine guard, parbriz a avut, dar l-am dat jos, tobe bineinteles, si coburi, dar tre sa mut semnalizarile din spate pe numar sa incapa coburi mai mari. Cand ajung in Buc. iti dau un PM, vreau sa vad cum arata coburile si tobele tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Ianuarie 17, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2005 Merci de urari. Dau si de baut cand ajung acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hobbix Postat Ianuarie 17, 2005 Share Postat Ianuarie 17, 2005 Faina !!! Nu-i bai daca te mai plimbi si prin Paris o vreme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 17, 2005 Share Postat Ianuarie 17, 2005 Felicitari!Frumoasa jucaria....Una de oras si una mai mare de mers afara?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roa Postat Ianuarie 17, 2005 Share Postat Ianuarie 17, 2005 Merci de urari. Dau si de baut cand ajung acasa Cand ajungi acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 18, 2005 Share Postat Ianuarie 18, 2005 Motorul e din '98, 17.000 km. Deocamdata e in Paris, sa vad cum fac sa-l aduc acasa. Vreau comenzi avansate in loc de engine guard, parbriz a avut, dar l-am dat jos, tobe bineinteles, si coburi, dar tre sa mut semnalizarile din spate pe numar sa incapa coburi mai mari. Cand ajung in Buc. iti dau un PM, vreau sa vad cum arata coburile si tobele tale. how much? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Ianuarie 18, 2005 Share Postat Ianuarie 18, 2005 Felicitari omule!! asteptam berea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 18, 2005 Share Postat Ianuarie 18, 2005 bravos dom"le.....da doua motoare?....grofu-le! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Ianuarie 18, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2005 Pretul e 4600 euro, vama e si ea vreo 1600 + transportul cred ma ajunge pe la 6600 euro. Intruderul de 800 vreau sa-l vand sa am bani de customizari, poate mai incolo o sa-mi iau un naked mai mic sa merg in bucuresti cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Ianuarie 18, 2005 Share Postat Ianuarie 18, 2005 foarte frumos felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Ianuarie 18, 2005 Share Postat Ianuarie 18, 2005 cat vrei pe intruder? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Ianuarie 18, 2005 Share Postat Ianuarie 18, 2005 buna intrebare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Ianuarie 18, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2005 cat vrei pe intruder? 2600 euro. Cauciuc nou pe spate. Manual intretinere Clymer. Shock-urile de pe spate reconditionate, deci nu mai merg ca alea noi. N-am pus-o pe site la vanzare pentru ca nu sunt in romania si tre sa-i schimb cauciucul spate si semeringuri furca, asta prin februarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Ianuarie 18, 2005 Share Postat Ianuarie 18, 2005 adjudecat am fost primul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Ianuarie 18, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2005 adjudecat am fost primul n-ai kawa, la ce-ti mai trebuie una ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Ianuarie 18, 2005 Share Postat Ianuarie 18, 2005 sunt excentric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 18, 2005 Share Postat Ianuarie 18, 2005 Vorba Black-ului...Alt grof!Daca nu aveam baba mea,m-ar fi interesat si pe mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 18, 2005 Share Postat Ianuarie 18, 2005 Daca tot esti prin Franta si ai timp poate te uiti la un set de cauciucuri pentru Intruder ca al nostru, dar cu talon alb. Daca nu gasesti, vezi un set de cauciucuri normale, ceva Avon sau Michelin. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Ianuarie 18, 2005 Share Postat Ianuarie 18, 2005 Frumoasa rau jucaria, s-o calaresti sanatos Vreau comenzi avansate in loc de engine guard, parbriz a avut, dar l-am dat jos Felicitari pentru intentii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate