wtf? Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 Am cumparat de curand o motoreta cu contract de vanzare cumparare, fisa de inmatriculare si fiscal. In carte si talon este proprietar o alta persoana decat cea de la care am cumparat eu motoreta. Persoana care nu e trecuta in acte. De la cel din urma am certificat fiscal care dovedeste ca motoreta a fost tinuta la fiscal si are taxele platite. Intrebare: Eu pot face acte pe numele meu cu actele de mai sus ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 Da cred ca trebuie si contract intre cel din acte si cel din fiscal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 (editat) Da, se pot face actele pe numele tau.Doar ca ai nevoie si de fiscalul celui care este trecut in carte si talon, fiscal eliberat pentru cel care ti-a vandut tie mai exact. Editat Aprilie 13, 2016 de The One. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinAnicai Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 (editat) Faci contract intre proprietarul din carte si cel de cel care ai luat mobra si contract, intre cel de la care ai mobra si certificatul fiscal si tine. Daca ai restul de acte poti sa te apuci sa il inscrii Bafta Editat Aprilie 13, 2016 de AlinAnicai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 Fiscalul celui djn carte a fost depus de nr. 2, cel care ti-a vandut-o tie. Nu mai e valabil, n-ai de unde sa-l iei si nici nu-ti trebuie. Contract intre 1 si 2 da, de ala ai nevoie dar e simplu, un formular completat de mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 Fiscalul celui djn carte a fost depus de nr. 2, cel care ti-a vandut-o tie. Nu mai e valabil, n-ai de unde sa-l iei si nici nu-ti trebuie. Contract intre 1 si 2 da, de ala ai nevoie dar e simplu, un formular completat de mana. Am priceput, merci de pont Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Windrider Postat Aprilie 17, 2016 Share Postat Aprilie 17, 2016 Am adus o motocicleta din Anglia la care detin V5 ul.As vrea sa stiu ce acte sunt necesare pt RAR si politie.(in mod special la RAR) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BitKode Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 Salut, am gasit o motocicleta la un pret destul de ok si as vrea sa o cumpar dar are o incurcatura cu actele. Are 2 proprietari. Primul este trecut in carte/talon si motocicleta este inmatriculata pe numele lui. Al doilea are contract V-C cu primul. Eu daca o cumpar acum , cel de al doilea proprietar a zis ca imi da fiscal si contract V-C. Ca sa o inmatriculez pe numele meu ce ar fi de facut? E incurcata treaba sau se rezolva? Motocicleta are itp si asigurare expirate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 Eu nu știu să îți răspund exact, dar am văzut un topic aproape identic nu demult, vezi poate dai de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 Cauta mai bine o motocicleta cu actele in regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 Se rezolva fara probleme. Intr-o situatie asemanatoare am fost eu in urma cu ani. Am cumparat o mobra pe care am introdus-o doar la fisc. NU am inmatriculat-o pe numele meu. La vanzare i-am dat cumparatorului actele motoretei asa cum le-am primit de la fostul proprietar + fiscalul meu + contractul vanzare-cumparare intre mine si viitorul proprietar. Mi-am scos mobra de la fisc si ura si la gara. Acum 2 ani am vazut mobra ruland pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BitKode Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 Si daca as vrea sa o inmatriculez? Ce e de facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 (editat) Am si eu o intrebare, mi-am vandut si eu motocicleta de curand, de ce acte as avea nevoie pentru a o scoate de pe numele meu de la taxe, de la primarie/fisc ? Multumesc! Editat Aprilie 22, 2016 de florin46p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 BitKode> exact situatia ta am avut-o cand am luat masina sotiei. Nu am avut absolut nicio problema! florin46p> iti trebuie contractul de vanzare / cumparare si un formular pe care cei de la finante iti pun stampila. Acelasi formular ii trebuie noului proprietar la inmatriculare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BitKode Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 Multumesc frumos tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus23AB Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 Asigura-te ca exista certificat fiscal si de la cel care este trecut in civ/certificat.... conform legii chiar daca cel de la care o cumperi nu a inmatriculat-o ai nevoie de 2 certificate fiscale.... de la vanzatorul intitial si de la intermediar.... in rest... restul se rezolva... daca ai carte+certificat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo3inq Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 Legea este clara... -vanzare-cumparare cu fisa de inmatriculare care are stampila de la fisc ca sa scos agregatul si certificatul fiscal, pe talon scris instrainat catre ...adica tu te duci frumos la tine la administratie si o treci pe numele tau. -apoi rca si programare la rar.taxe toate pe numele tau si gata ai inmatriculat scula. -pune vanzatorul sa iti de-a mobra cu itp facut,musai Bafta si drumuri bune la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Imi puteti spune, va rog , daca trebuie sa achit taxa de inmatriculare in valoare de 60 lei la primarie/posta pentru motor ? Am fost zilele trecute la posta si nu au stiut sa mi primeasca aceasta suma... Cica ei au in sistem doar pentru auto. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Da. La noi o iau la taxe locale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 (editat) salutare anul trecut am vandut o motocicleta iar noul proprietar nu vrea sa o inmatriculeze si merge cu numerele mele.\ eu nu sunt de acord cu asta si am tinut sa-i mentionez de la bun inceput, acum intrebare, cum il pot obliga in termeni legali sa-si inmatriculeze motocicleta? Editat Aprilie 27, 2016 de Alex28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Salutare. Tin minte ca citisem mai prin iarna un articol legat de faza cu transportul unei motociclete proaspat cumparate. Exemplu : sunt in cautarea unei motociclete. Sa presupunem ca gasesc ceva dar nu din orasul meu, ci de prin tara. Merg in judetul respectiv, fac toate demersurile, primesc actele si trebuie sa ma intorc acasa. Intrebare : pot veni direct cu motocicleta ? Sa presupunem ca are ITP valabil. Numarul se preda la politie in momentul depunerii dosarului pentru inmatriculare. Asigurare ii fac acolo local, inainte de a pleca. Din momentul asta, ma mai impiedica ceva sa vin pe ea ? Intreb pentru ca am citit in legatura cu asta si nu s-ar mai putea din motive pe care nu mi le mai amintesc acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Te poate impiedica vremea rea! Daca are asigurare si itp valabil poti sa vii calare! Ideea e sa iei mobra in mintile ei, ca te poate lasa pe drum. Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 salutare anul trecut am vandut o motocicleta iar noul proprietar nu vrea sa o inmatriculeze si merge cu numerele mele.\ eu nu sunt de acord cu asta si am tinut sa-i mentionez de la bun inceput, acum intrebare, cumn il pot obliga in termeni legali sa-si inmatriculeze motocicleta? Din cate stiu eu ar trebui sa-l dai in judecata pt obligarea de a perfecta actele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 I-ai trecut numele in talon data si semnatura? Daca da si a trecut termenul, atunci o mica sesizare la politia din localitatea lui cu adresa, sau eventual copia de buletin daca ti-a dat, si cred ca se rezolva... (ar trebui) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 vin si eu cu o intrebare,cand am cumparat mobra am facut contractul v-c pe numele lu taicamio , si acum vreau sa o inmatriculez pe el , pot sa fac eu asta fara procura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate