warlock Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 .am fost nemotivat asa te-a trecut mihai (tubifri): absenta nemotivata! sa nu cumva sa "faci rost" de scutire ca nu merge. (platesc dreptu' de autor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 cred ca a avut apa inghetata in radiator si da'ia nu a putut veni. Ce ? Nu aveti radiator? de ce? aaaa daaaaaaaGs-eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 pentru joi se mai inscrie cineva? Mihai, daca tot nu mai mergi cu motocicleta, croseteaza-mi te rog frumos si mie un fularel, ca imi intra frigul pe sub casca... Multumeeeesc doar tu spuneai ceva de solidaritate intre motociclisti,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CCN Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 pentru joi se mai inscrie cineva? Mihai, daca tot nu mai mergi cu motocicleta, croseteaza-mi te rog frumos si mie un fularel, ca imi intra frigul pe sub casca... Multumeeeesc doar tu spuneai ceva de solidaritate intre motociclisti,nu? eu ajung; as prefera sa vin mai devreme, totusi (intre 5 jumatate si 6) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 in principiu sunt motorizat maine.... eu am rezovat-o cu vantu, o cagula cu windstopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 .... eu am rezovat-o cu vantu, o cagula cu windstopper si eu, am vorbit cu el sa nu mai bata !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 pentru joi se mai inscrie cineva? Mihai, daca tot nu mai mergi cu motocicleta, croseteaza-mi te rog frumos si mie un fularel, ca imi intra frigul pe sub casca... Multumeeeesc doar tu spuneai ceva de solidaritate intre motociclisti,nu? ti-as face...dar ce sa faci cu el vara. ca acuma n-am cu ce sa ajung la academie sa ti-l dau, si pasager ai zis ca nu ma iei. Sa nu zici ca-s rau si nu vreau sa-ti fac ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 si eu sunt de acord sa ne vedem mai devreme. 5, 5:30, voi cand puteti sa ajungeti? Mesaj completat sunt sigura ca se gaseste cineva sa te ia eu ti-am spus de ce nu pot...si caserita de la RDS ma roaga sa o plimb in fiecare luna si trebuie sa o refuz. it's for a greater good Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CCN Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 si eu sunt de acord sa ne vedem mai devreme. 5, 5:30, voi cand puteti sa ajungeti?Mesaj completat sunt sigura ca se gaseste cineva sa te ia eu ti-am spus de ce nu pot...si caserita de la RDS ma roaga sa o plimb in fiecare luna si trebuie sa o refuz. it's for a greater good 5 e perfect pentru mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 eu ajung; as prefera sa vin mai devreme, totusi (intre 5 jumatate si 6) Pai cam asa sper sa ajung si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 in principiu sunt motorizat maine.... eu am rezovat-o cu vantu, o cagula cu windstopper salve !! de unde ti-ai luat cagula antivant ??da mai multe detalii te rog ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 salve !! de unde ti-ai luat cagula antivant ??da mai multe detalii te rog ! de la Inter Motorcycle (honda-bikes.ro) localizat pe soseaua pipera cum treci de sediul politie inmatriculari mai departe vreo cateva sute de m, exact cand incepe un pod sa se inalte. aici gasesti 2 magazine, mai este si yamaha, dual-tours (http://www.motociclete.com.ro/) .. zic ca ai de unde alege chiar de pe stoc, sa pui si mana pe produse. oficial se inchide la 7... la ambele magazine. Mesaj completat azi ceva / cineva la intalnirea GS/FZ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Pai da.. de la Fazeristi am fost trei si ulterior a aparut si al patrulea iar de la GSisti doar Raisa. Noi ne-am adunat pe la 5 si am stat la Academie pana pe la vreo 6 si ceva apoi ne-am tirat in The Jack, ca-i in apropiere (e un loc bun unde putem stramuta intrunirea pe timp de iarna, preturi de bun simt si au si mancare - dar nu mai tin minte preturile la gustari). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 doar Raisa. mdap, tru' bikers! azi pe la intersectia mihalache cu turda l-am vazu pe florin si pe raisa (nu stiu daca s-au vazut, erau pe directii perpendiculare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CCN Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Pai da.. de la Fazeristi am fost trei si ulterior a aparut si al patrulea iar de la GSisti doar Raisa. Noi ne-am adunat pe la 5 si am stat la Academie pana pe la vreo 6 si ceva apoi ne-am tirat in The Jack, ca-i in apropiere (e un loc bun unde putem stramuta intrunirea pe timp de iarna, preturi de bun simt si au si mancare - dar nu mai tin minte preturile la gustari). in medie intre 10 si 15 lei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 mdap, tru' bikers! azi pe la intersectia mihalache cu turda l-am vazu pe florin si pe raisa (nu stiu daca s-au vazut, erau pe directii perpendiculare) dap,eu eram. si mi s-a parut ca vad un GS [FZul nu e nevoie sa il vezi, il auzi oricum ] dar nu te-am recunoscut, si oricum probabil eram prea ocupata sa nu calc babele pe trecere- e un adevarat ritual in intersectia turda cu mihalache sa sara babele/ pe peste tine chiar daca esti la 2 m de trecere. asa ca...Salut cu intarziere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 mi s-a parut ca vad un GS ti s-a parut, eram cu masina , am mers in spatele tau cateva sute m, dar te-am pierdut ... avantaj bicla! Mesaj completat Salut hello too! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 ba ce e ma linistea asta pe aici ..si acum ca a venit primavara ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 doar aici, pe strada facem galagie. azi am refacut plinul... si intentionez sa mai fie anu' asta si altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaby-s Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 se face ceva saptamina asta ?/? k a inceput sa apara soarele?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 se face se face ..ne vedem acolo sa cinstim cu totii sosirea primaverii ..fi pe faza ..un deget pe mouse si unul pe frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaby-s Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 deci ramine pe joi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 vorba cantecului"ne vedem joi,ne vedem joooooi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 ne vedem, ne vedem !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 sa inteleg ca ramane ora 5, ora de iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate