Just_John Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 ups..sory..n-am vazut... in aceeasi idee mai cauti pe cineva tot asa la costum..si veti fi Bonnie si Clyde... ..sau Lolec si Bolec, Miaunel si Balanel.. in functie de costume, de arme, si mai ales de palarie.. Nuka, no offence, it's all in good fun.. Eo intizial voiam sa vin imbracat in muiere (mai ezac calugarita), da' cand am vazut ce-a patit Ranga.. mi-a pierit chefu'.. Inca mai e timp, mai gasesc eo idei.. John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 ..sau Lolec si Bolec, Miaunel si Balanel.. in functie de costume, de arme, si mai ales de palarie.. Nuka, no offence, it's all in good fun.. Eo intizial voiam sa vin imbracat in muiere (mai ezac calugarita), da' cand am vazut ce-a patit Ranga.. mi-a pierit chefu'.. Inca mai e timp, mai gasesc eo idei.. John I rarely get offended... :( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 I rarely get offended... Sa mai incerc?? Sorry de off-topic.. John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 (editat) gata v-ati saturat de noi si vreti prospaturi? costumatia e obligatorie? am inteles ca ursu' vrea silicoane dar sa aduca o mostra live costumata in Eva sa vedem si noi miracolul silicoanelor daca vine Noty, poti sa te deghizezi in iepuras playboy Si asa sunt eu prezent mai mereu pe acolo, deci, i'm in, si am si de ales intre mai multe costumatii, dar cred ca aleg una care va trezi spaima in voi Editat Octombrie 17, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 O sa fie super tare, deja a inceput agitatia printre motocicliste/i pt costume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 No agitation. Ac, ata, 20 minute si lumina buna. Io deja tin costumelul la pachet in sifonier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 No agitation. Ac, ata, 20 minute si lumina buna. Io deja tin costumelul la pachet in sifonier bine ca tu ai altii tre sa-si caute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Pot sa-si faca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 bine ca tu ai altii tre sa-si caute Adevarat si la mine. Searching... nothing found yet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Adevarat si la mine. Searching... nothing found yet! Ce faci bah frate raven? Te pregatesti de bal mascat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Ce faci bah frate raven? Te pregatesti de bal mascat? Ia uite pe cine am identificat . Incercam si noi ce putem cu balu' ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Ia uite pe cine am identificat . Incercam si noi ce putem cu balu' ala tre' sa facem fata...nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 eu probabil voi veni costumata in faraon . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 eu probabil voi veni costumata in faraon . adica in mumie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 adica in mumie normal, mai ales ca ma ajuta si varsta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 gata, se fac dezvaluiri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Merenptah: Sigur nu e mai misto sa vii costumata in "faraoanca"? =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Merenptah: Sigur nu e mai misto sa vii costumata in "faraoanca"? =)) "faraoanca" o fi Mercedesa sau Stralucirea....eu cel mult sunt barbata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Atunci eu vin deghizat in motociclistul fara motoreta (ca nu-i place alcoolul)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 As veni deghizat in @stephon sa ne stringem miinile si sa ne multumim (ca in cretina aia de reclama) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 As veni deghizat in @stephon sa ne stringem miinile si sa ne multumim (ca in cretina aia de reclama) . multumesc fanilor, familie si...nu in ultimul rand....lui Dumnezeu! remu....fac cinste la petrecere! numai sa ne recunoastem! ca...daca o sa fii costumat in...mine...sigur nu o sa iti dau de baut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Eu stiu cel putin doua persoane care se vor face cui la party. Acum se aduna gasca, se reorganizeaza trupele... Um, Ina, faraoanca mea, de ce nu vii tu deghizata in Atilla the Bitch...pardon, Atilla the Hun? Alina, costum poti inchiria si de la teatru, nu te costa cine stie ce. Ideea e sa vii cu niste schimburi ca nu stii cine isi uita tigara in rochia ta sau cine iti confunda faldurile cu paharul gol de bere care trebuie "refilled"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Eu stiu cel putin doua persoane care se vor face cui la party. Acum se aduna gasca, se reorganizeaza trupele... Um, Ina, faraoanca mea, de ce nu vii tu deghizata in Atilla the Bitch...pardon, Atilla the Hun? Alina, costum poti inchiria si de la teatru, nu te costa cine stie ce. Ideea e sa vii cu niste schimburi ca nu stii cine isi uita tigara in rochia ta sau cine iti confunda faldurile cu paharul gol de bere care trebuie "refilled"... se strange gasca, oooohhh daaa this should be fun Ralu, ms de pont, ma voi interesa la teatru see you there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 intrebare...mare intrebare: la cata lume se preconizeaza ca o sa fie...unde dracu vor incapea toti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 intrebare...mare intrebare: la cata lume se preconizeaza ca o sa fie...unde dracu vor incapea toti??? La tine in poala Ne videm la berica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate