night81angel Postat Februarie 19, 2005 Share Postat Februarie 19, 2005 (editat) Catre cei interesati, vand filme cu bikeri: HELLS ANGELS ON WHEELS 1967 in curand multe altele cine cumpara filmul de mai de sus primeste bonus HELLS ANGELS book cine doreste , sa isi scrie adresa de mail si va dau mai multe detalii. Editat Februarie 19, 2005 de night81angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 19, 2005 Share Postat Februarie 19, 2005 robychopper@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 19, 2005 Share Postat Februarie 19, 2005 renegadevs1400@yahoo.com Daca e varianta de pe ftp-ul mentionat de clegi, il am si eu. Daca poti face cumva rost de Easy Rider as fi recunoscator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Februarie 19, 2005 Share Postat Februarie 19, 2005 hellfire.ss@gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Februarie 19, 2005 Share Postat Februarie 19, 2005 mishumotor@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Februarie 19, 2005 Share Postat Februarie 19, 2005 salut, vreau o copie daca se poate.......nu numai pt mine, le copiez si le fac cadou si altor motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Februarie 19, 2005 Share Postat Februarie 19, 2005 ftp://81.196.21.28/ ...................m/am descurcat, Hells angels on wheels Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crash Postat Februarie 19, 2005 Share Postat Februarie 19, 2005 crash@fk.ro 0745.26.11.22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Februarie 19, 2005 Share Postat Februarie 19, 2005 ftp://81.196.21.28/ ...................m/am descurcat, Hells angels on wheels marfa selectia man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Februarie 20, 2005 Share Postat Februarie 20, 2005 (editat) buna treaba ghost. trag de acolo cu cca. 450 k/s sper ca nu ti-au pus astia limita lunara la transferuri, ca deja am tras un film, si sper sa le pot trage pe toate, ca sunt numa "bunaciuni". bravos, ai o bere de la mine, fara doar si poate. Editat Februarie 20, 2005 de ares666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Februarie 20, 2005 Share Postat Februarie 20, 2005 buna treaba ghost. trag de acolo cu cca. 450 k/s sper ca nu ti-au pus astia limita lunara la transferuri, ca deja am tras un film, si sper sa le pot trage pe toate, ca sunt numa "bunaciuni". bravos, ai o bere de la mine, fara doar si poate. nu am nici un merit........multumeste-i lui j walker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Februarie 20, 2005 Share Postat Februarie 20, 2005 Am tras si eu vreo 3. In mai multe zile ca merge cu 10 kb. Dar sunt gratis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 Ma intereseaza filmul. da-mi un mail cu mai multe detalii: alt_motomaniac@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.Walker Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 @ares666 Nu exista nici o limita lunara si poti trage cu 1.5Mbs daca ai cu ce sper numa sa ne se supara nimen ca sunt copi de pe net. . . . so long . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 mihaidobrin@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeRelu Postat Februarie 22, 2005 Share Postat Februarie 22, 2005 rockerelu@yahoo.co.uk doar daca e in ENGLEZA,nu de alta da l-am vazut cel de pe ftp in germana si n-am inteles nika bafta si numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 ma intereseaza si pe mine filmul,daca e in engleza.....cat costa? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
night81angel Postat Martie 2, 2005 Autor Share Postat Martie 2, 2005 este in limba germana, dar in 2 saptamani aduca 170 filme orignale numai si cu bikeri din 1950-2004 L&R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M_RIDER Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 mihnea_ionascu@yahoo.com 0722 869 268 bip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 Mihnea,te stii cu Cretescu si Phoenix_Harley din Craiova??? nu uita sa-ti completezi datele la profil.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M_RIDER Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 Blackrider esti Cristi din Sibiu cumva? Phoenix_Harley este Andrei cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 1.Da 2.Da B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 renegadevs1400@yahoo.comDaca e varianta de pe ftp-ul mentionat de clegi, il am si eu. Daca poti face cumva rost de Easy Rider as fi recunoscator. RENEGADE iti pot face eu cd cu Easy Rider Daca vrei ma poti contacta ori pe messenger ori la telefon 0744.392.703 Sunt in Bucuresti-Regie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 @ares666 Nu exista nici o limita lunara si poti trage cu 1.5Mbs daca ai cu ce sper numa sa ne se supara nimen ca sunt copi de pe net. . . . so long . . . sorry, te confundam cu ghost. excelenta selectie. am tras de mi-au iesit ochii. merge destul de bine. am luat tot serialul "The Long Way Round". superb. mai ales ca sunt fan Ian McGregor. am urmarit totul intr-o singura zi, intai am avut rabdare sa descarc tot serialul si apoi floricele si bere. excelent filmat, si prin cate au trecut. apoi am tot luat de la tine si OCC daytona bike week, si jesse james cu a lui motorcycle mania, si Harley si Marlboro. fantastic, ce sa zic. P.S. berea se transfera in contul tau cand ne vedem la prima intrunire. numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 tica.r@k.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate