atillas Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 unde este terasa aia in ostroveni si unde este 4 tunning??ca noi suntem mai batrani si nu frecventam.. de exemplu noi(free bike team)ia joia cina impreuna de regula la restaurantul chinezesc si uneori (tot joi)la artista..pizzeria din autogara 1 mai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
L4uR Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 noi suntem o comunitate ....mai multi baieti , propietari de masini modificate si nu neaparat modificate ...ne intalnim vorbim despre masini , viata de zi cu zi , seminte , suc , glume .... ziua si ora in care e intalnirea se stabileste in comun pe forumul 4tuning:).....am voie sa pun aici link...sa va arat despre ce e vorba? am fi bucurosi daca ati participa la intalniri:) astept raspuns:D in public nu se poate spune adresa....doar pe privat....daca e ceva ma gasiti la : L4uR_yo @yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 da a fost al meu SV-ul Rosu!Ii sta f bine cu rezervorul gri un pic aerografiat! Salutari Mircea! Bine ai venit printre noi! da, f frumos, data viitoare cand mai trec pe acolo opresc sa fac cunostinta cu el. daca ar avea carenaj complet cred ca ar arata si mai bine... salutare Laur, bine ai venit printre motoristi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
L4uR Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 mersi:)....eu tot astept un raspuns:D intalnirea sar putea sa fie vineri seara sau daca nu sambata seara:)...o sa fie ceva frumos:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Hai sa s au mai inmultit prin Valcea.....Sunt Radu, stau in Bucuresti de vreo 7 ani dar mai trec si pe acasa din cand in cand, in drum spre trasee Pana anu asta am avut un Transalp, de vreo saptamana Africa Twin..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
L4uR Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) am gasit pe forum o aprilia (cea a lui robi) ...si am zis sa ma joc putin in photoshop ....iata ce a iesit><... Editat Iulie 22, 2008 de L4uR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 noi suntem o comunitate ....mai multi baieti , propietari de masini modificate si nu neaparat modificate ...ne intalnim vorbim despre masini , viata de zi cu zi , seminte , suc , glume .... ziua si ora in care e intalnirea se stabileste in comun pe forumul 4tuning:).....am voie sa pun aici link...sa va arat despre ce e vorba? am fi bucurosi daca ati participa la intalniri:) astept raspuns:D in public nu se poate spune adresa....doar pe privat....daca e ceva ma gasiti la : L4uR_yo @yahoo.com sorry..asta e un site strict ptr motociclisti.ideea e sa ne vedem cu alti motociclisti si sa discutam despre moto,pe mine unul personal si sigur si pe cei din clubul nostru nu ii intereseaza masinile modificate sau etc..apropos ultima achizitie a unuia din "haita" este un porshe cayman negru aproape nou..singurele comentarii la vederea masinii au fost:misto,cati cai are??..280 bravo..hai sa ne dam pe deal cu motoarele.. concluzie:daca se discuta de motoare cu placere,daca se discuta de alte motorizari zicem pas..bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
L4uR Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 noi nu suntem contra motoristilor...eu sunt fan 2 roti:)...imi plac mai mult senzatiile traite pe asa ceva decat pe 4 roti:)....dar totusi....ca prieteni...daca vreti voi va dati ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_cb750 Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) Hai sa s au mai inmultit prin Valcea.....Sunt Radu, stau in Bucuresti de vreo 7 ani dar mai trec si pe acasa din cand in cand, in drum spre trasee Pana anu asta am avut un Transalp, de vreo saptamana Africa Twin..... Il cunosc pe tipul de la care ai luat-o. imi este prieten. Stiu si motorul, e misto, chiar a fost intretinut... vroia sa se duca cu el in africa. s-o stapanesti sanatos! Editat Iulie 22, 2008 de stefan_cb750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
L4uR Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 (editat) imi cer scuze... acum nu mai este ...daca vreti modificari in photoshop sau idei sa-mi spuneti Editat Iulie 25, 2008 de L4uR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 imi cer scuze... acum nu mai este ...daca vreti modificari in photoshop sau idei sa-mi spuneti acum nu mai are deloc reflexie, nu e bine... , sunt doar putin rautacios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 salutare Eu sunt Cristi, am luat de curand un cb500 ,sunt incepator nah... si am sa apar si eu acasa luni sau marti, ca sa imi termin actele de facut pentru motor...si ne vedem prin oras, deocamdata am nr de bh.... Numa bine... era sa uit si poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 salut, frumoasa motoreta, frumos costumul... bine ai venit printre noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 salut,frumoasa motoreta, frumos costumul... bine ai venit printre noi! Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teone Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Salutare, Ma cheama Teo, stau de 5 ani in Buc. din motive de scoala, insa mai trec si pe acasa (vl) de fiecare data cand am ocazia. De aproape o luna sunt fericitul posesor al unui F 650 GS. Bafta tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 salut, sa fiti sanatosi amadoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serbi Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 (editat) Hai salut! Sunt Serbi, calare pe o Honda CB500. Vor veni si poze! VL - 07 - CoolMoFo Asfalt uscat! Editat August 24, 2008 de Serbi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 noroc! bine ai venit printre noi. vad ca ai userul facut de acum doi ani, bine ca te-ai motorizat in sfarsit. numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serbi Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 deh, dorinta e arzatoare si veche... mi-a lipsit imboldul si in sfarsit am prins ... aripi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 deh, dorinta e arzatoare si veche... mi-a lipsit imboldul si in sfarsit am prins ... aripi... foarte bine. ai grija de tine si de motoreta ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
L4uR Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 salut:)...are cineva vreo kawa albastra?:-?....si se plimba mai mereu prin oras...zilnic cand merg spre servici intalnesc asa ceva:)....apropo....de maine incep lucrul pentru A1.....deocamdata doar invat....pana fac rost de cineva cu care sa invat in poligon:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 ....pana fac rost de cineva cu care sa invat in poligon:) pai dute in poligon cand se tin orele de moto si sigur o sa gasesti acolo intructorii. eu am facut cu un mosulica, gheorghe parca, avea un Voshod, probabil s-au mai schimbat instructorii si nu mai este. si asa inveti si poligon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumi_meseriasu Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Salutare tuturor, eu sunt Dumy, stau in Pausesti Maglasi si de Vineri 29.08.2008 am si A pe permis. Mi-am luat si eu o Aprilia Pegaso 650 din 1997 in urma cu o luna. De maine pot sa ies si eu la strada ca m-am saturat de drum de tara si ulicioare stramte. Sper sa ne intalnim si noi prin oras sa stam de vorba si ceva sfaturi pt incepatori sunt bine venite.Asfalt Uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Salutare tuturor, eu sunt Dumy, stau in Pausesti Maglasi si de Vineri 29.08.2008 am si A pe permis. Mi-am luat si eu o Aprilia Pegaso 650 din 1997 in urma cu o luna. De maine pot sa ies si eu la strada ca m-am saturat de drum de tara si ulicioare stramte. Sper sa ne intalnim si noi prin oras sa stam de vorba si ceva sfaturi pt incepatori sunt bine venite.Asfalt Uscat bravo..se inmultesc motoarele in pausesti..cu tine suntem vreo 4(care cu viteze care cu stradale)..ptr strada du-te la clubul lui parscoveanu..pe varianta langa citronel...asta daca vrei sa iesi in gasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Salutare tuturor, eu sunt Dumy, stau in Pausesti Maglasi si de Vineri 29.08.2008 am si A pe permis. Mi-am luat si eu o Aprilia Pegaso 650 din 1997 in urma cu o luna. De maine pot sa ies si eu la strada ca m-am saturat de drum de tara si ulicioare stramte. Sper sa ne intalnim si noi prin oras sa stam de vorba si ceva sfaturi pt incepatori sunt bine venite.Asfalt Uscat salut, bine ai venit! ...si cati mai multi Km pana la sf anului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate