dark_alinutza Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 sanatate si voua si la bebe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2008 Am uitat sa mai spun ceva: sa faceti, sa facem...cu totii....cati mai multi motociclisti/ motocicliste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 categoric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 casa de piatra si din partea mea pt Alba Ca Zapada si Fat (frumos) fricos....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 cata dreptate...mersi fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 casa de piatra si din partea mea pt Alba Ca Zapada si Fat (frumos) fricos....... groooooaaaaarrrrrrr !!!! multzam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 groooooaaaaarrrrrrr !!!! multzam fain ai pus-o........, si din partea mea, toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 ai pus-o........, si din partea mea, toate cele bune! multumim cu toate ca nu stim din partea cui vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 ai pus-o........, si din partea mea, toate cele bune! Bravo mai Bimbo! In sfarsit dai semne de umanizare! jos palaria....ma inclin in fata ta! fara ironie de data asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 In Cisnadie urarea ar fi fost "Casa de sashi!". Sa nu va culcati niciodata suparati unul pe celalalt. Sa fiti fericiti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) In Cisnadie urarea ar fi fost "Casa de sashi!". Sa nu va culcati niciodata suparati unul pe celalalt. Sa fiti fericiti!!! ) asta e buna...la fix ai ziso, zici ca ai fost langa noi aseara .... ai auzit iubi...nu avem voie sa dormim suparati Editat Noiembrie 11, 2008 de dark_alinutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black diamond Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Sa fiti fericiti ca certurile si asa vin! Important e sa si treaca si sa nu lase urme! Acuma nunta o vom vedea...dar copilasii? Cretzi si blonzi ca tata sau cretzi si bruneti ca mama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 stai sa finalizam pasul unu si apooooooooooooooi pasul doi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 casa de piatra. nu stiu cui urez dar banuiesc ceva dupa cat am citit de aici era sa scriu ''casca'' de piatra chiar nu banuiam inainte ce planuri aveti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 SA FIE INTR-UN CEAS BUN! DE TINUT MINTE: DISTANTA REGULAMENTARA FATA DE SOACRA-ATATA CAT SA NU AJUNGA LA VOI IN CAPOT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 spre bucuria lui Alex are o soacra rockeritza si super de gasca ... multumim baieti, dar sa stiti ca mai avem ceva timp sa ne razgandim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyfaur Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 stai sa finalizam pasul unu si apooooooooooooooi pasul doi pasi de care ati fi scapat amandoi linishtitzi daca ai fi stiut sa zici "nu" dar cum zarurile au fost aruncate ........ iar casa de piatra suna a mormant (foarte tare!) ...... final fericit la dansul asta in 2 pasi, 3, 4, n+1 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 mersi dar de ce va grabitzi toti...mai e timp sa ne razgandim, ink nu am zis da la sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Noiembrie 13, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2008 Hmmmmm Cam nehotarata viitoarea familie Mitrea....nu-i a bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 hmmmmmm ....... oare asa e? .... sau glumeam mai inainte ..... nu stiu ...... sunt nehotarata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Noiembrie 13, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2008 Stie cineva cand se vor schimba permisele de conducere, conform U.E. ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Din informatiile mele a inceput deja. De acum carnetul iti vine aprox in 2 saptamani si il ridici de la politie. Este tiparit in Bucuresti. Pana atunci soferii primesc o dovada inlocuitoare (cu care binenteles ca nu se poate iesi din tara). Si pe viitor vor veni carnetele acasa (dupa ce o sa se castige licitatia pentru firma de curierat care se va ocupa cu asta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Noiembrie 13, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2008 Multumesc! am auzit eu ceva de genul asta, dar parca de la anul... apai nici nu mai stiu ca ba spun ceva, ba e altceva ( Din informatiile mele a inceput deja. De acum carnetul iti vine aprox in 2 saptamani si il ridici de la politie. Este tiparit in Bucuresti. Pana atunci soferii primesc o dovada inlocuitoare (cu care binenteles ca nu se poate iesi din tara). Si pe viitor vor veni carnetele acasa (dupa ce o sa se castige licitatia pentru firma de curierat care se va ocupa cu asta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Stie cineva cand se vor schimba permisele de conducere, conform U.E. ?Multumesc din 2009 incepand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate