Bimbo's Fighter Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Esti praf! nota 4! stai jos! canta la alta masa. n-am maruntis pentru tine. asculta in continuare melodia ta preferata. bulibasa e ma-ta si toata familia ta de analfabeti. Ti se pare ciudat un nume si razi singur? Ti se pare ca uimesti pe cineva cu asta? Te inseli mai pui de vaca ce esti... Mi se pare normal sa amintesti numele unora care au trecut clasa cu brio si nu au ramas repetenti ca tine la gramatica limbii romane...din pacate, aici ramai singur. ...adevarul doare... ....acuma faci spume la gura ..... vezi sa nu te musti de limba ca vei muri otravit cu propriul venin. ....esti jalnic. P.S....ma duc in piata, da doamne sa dau de doamna Barbu.............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 ...adevarul doare.......acuma faci spume la gura ..... vezi sa nu te musti de limba ca vei muri otravit cu propriul venin. ....esti jalnic. P.S....ma duc in piata, da doamne sa dau de doamna Barbu.............. stiu ca te doare. observ. o arati destul de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 PE CURAND RAMBO! O sa ne vedem la ''o bere''. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Ar fi foarte frumos din partea voastra daca nu ati mai umple forumul cu discutiile voastre si v-ati trimite PM-uri. Va multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Ar fi foarte frumos din partea voastra daca nu ati mai umple forumul cu discutiile voastre si v-ati trimite PM-uri.Va multumesc anticipat. este mai jos un topic cu ''motociclisti frustrati'' (no offence). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Imi cer scuze fata de motociclistii sibieni pentru ceea ce am facut pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Imi cer scuze fata de motociclistii sibieni pentru ceea ce am facut pe aici. Relax mane ! pe mine ma distreaza la max . pana la urma ii free talk . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Imi cer scuze fata de motociclistii sibieni pentru ceea ce am facut pe aici. wow!!! pai asta inseamna ca ti-ai cerut automat scuze si in fata lui bimbo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 wow!!! pai asta inseamna ca ti-ai cerut automat scuze si in fata lui bimbo ma refeream strict la oameni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiutd Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 a zis motociclisti , cand l-ai vazut tu pe bimbo cu motoru ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 a zis motociclisti , cand l-ai vazut tu pe bimbo cu motoru ? ....daca-mi lasi ceva timp pentru a-mi asterne gandurile pe foaie o sa incerc sa-ti inlatur nedumeririle............ ....daca-mi lasi ceva timp pentru a-mi asterne gandurile pe foaie o sa incerc sa-ti inlatur nedumeririle............ ..........am avut timp de cateva minute iluzia ca intelectualii s-au trezit si au curajul sa protesteze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 ....daca-mi lasi ceva timp pentru a-mi asterne gandurile pe foaie o sa incerc sa-ti inlatur nedumeririle............ ..........am avut timp de cateva minute iluzia ca intelectualii s-au trezit si au curajul sa protesteze... asta-i buna de pus la "Bancuri" pe bune!!! Chestia naspa e ca daca vreodata o sa te hotarasti sa iesi din mister...si sa te bagi la o bere...trebuie sa cheltuiesti ceva banuti...sa-ti iei o armura...ca vad ca ai cam putini sustinatori! La naiba! Esti simpatic! Cred ca sunt printre putinii tai fani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 am o intrebare : unde se tine duminica piata moto in Sibiu ? eventual daca poate cineva sa imi deseneze o harta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 vi degeaba....dar daca insisti,se tine duminica, la intrarea in Sibiu dinspre Medias,exact linga Petrom. drum bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 daca e acolo une este/ a fost piata de masini , atunci stiu unde este. Multumesc de info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 is una linga alta:piata de vechituri,piata moto,piata auto etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Merge cineva la mare ? - Seawolves Bikers Fest Mamaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Salutare . Am citit un interviu misto despre alinutza in Adevarul de seara ! Felicitari ! la mai mare ! P.S. Alinitza nu mai gati paste ca se ingrasa Alex ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 (editat) Salutare . Am citit un interviu misto despre alinutza in Adevarul de seara ! Felicitari ! la mai mare ! P.S. Alinitza nu mai gati paste ca se ingrasa Alex ) pune si un link, sa stim si noi cu ce ne mandrim... LE Gata, am rezolvat-o! http://www.adevarul.ro/articole/sibiu-alin...tocicletei.html Editat Iunie 3, 2009 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 (editat) Salutare . Am citit un interviu misto despre alinutza in Adevarul de seara ! Felicitari ! la mai mare ! P.S. Alinitza nu mai gati paste ca se ingrasa Alex ) mersi ... cat despre burtica lui alex ... no comment ca mi-o iau Editat Iunie 3, 2009 de dark_alinutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Foarte reusit articolul. Surprinde spiritul motociclist intr-un mod original. Bravo Alinuta Stay strong! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 thanx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papillion Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 thanx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 La multi ani Sim !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Saru' mana!!! Si tie tot ce iti doresti, draga mea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate