..:::ZAR:::... Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 pune poze cu ea, ce probleme ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reddogsibiu Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 (editat) salut no problem doar vreau si eu cat mai multe informatii ca pana acum am avut doar enduro si nu prea stiu cum sa ma port cu astea adica vroiam si eu sa stiu daca are cineva din zona suportii pt lazile laterale sa-mi fac si eu si chestii de astea Editat Ianuarie 3, 2013 de reddogsibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 nu prea e nimic de stiut decat: scoate-o pe camp si da-i capat! Arata criminal moto asta...de auutonomie nu mai zic nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tziganu' Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 si eu tot pe Teclu merg Pe Teclu mi-au facut un motor praf. Nu stiu ce solutie au folosit dar tot ce este din aluminiu e praf. Din vara dau cu ulei pe motor si iese cocleala prin ulei. Nu mai zic de suruburile care nu au fost vopsite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Pe Teclu mi-au facut un motor praf. Nu stiu ce solutie au folosit dar tot ce este din aluminiu e praf. Din vara dau cu ulei pe motor si iese cocleala prin ulei. Nu mai zic de suruburile care nu au fost vopsite. solutia "de spalat motoare" nu este pentru spalat motociclete, este pentru scurgerile de ulei de pe blocul motoarelor cu ardere interna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 salutari, stie cineva ceva de motoru asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Ianuarie 11, 2013 Share Postat Ianuarie 11, 2013 (editat) salutari, stie cineva ceva de motoru asta? de care? Editat Ianuarie 11, 2013 de vrajitoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Ianuarie 11, 2013 Share Postat Ianuarie 11, 2013 salutari, stie cineva ceva de [ motoru asta ] ? e linku atasat acolo, da cu clicku peste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AleX_id Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 salut, stiti cumva pe unde gasesc autosol metal polish in sibiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victorisaia Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Salutare , din 2013 ma alatur si eu motociclistilor din sibiu cu un superb gsxr 600 din 2003...Victor ma numesc si de abia astept caldura sa ies si sa va cunosc...momentan am cunoscut doar un singur motociclist din sibiu pe jerry al nostru de la magazin (un om super tare) , m.a ajutat cu manusile:)) as fi vrut si geaca dar s.a dovetit a fi mult prea scumpa pentru bugetul meu , in rest ce sa zic , suzuki-ul meu sta in husa pana se mai incalzeste putin , mai trebuie sa-i fac itp asigurare alea alea , astept caldura ! Ma bucur sa va cunosc! Salutare , sau cum se spune pe la noi "asfalt uscat" PS: Jerry am luat shoei-ul xr1000 , mortal...la shoei imi trebuia marimea S.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Salutare , din 2013 ma alatur si eu motociclistilor din sibiu cu un superb gsxr 600 din 2003...Victor ma numesc si de abia astept caldura sa ies si sa va cunosc...momentan am cunoscut doar un singur motociclist din sibiu pe jerry al nostru de la magazin (un om super tare) , m.a ajutat cu manusile:)) as fi vrut si geaca dar s.a dovetit a fi mult prea scumpa pentru bugetul meu , in rest ce sa zic , suzuki-ul meu sta in husa pana se mai incalzeste putin , mai trebuie sa-i fac itp asigurare alea alea , astept caldura ! Ma bucur sa va cunosc! Salutare , sau cum se spune pe la noi "asfalt uscat" PS: Jerry am luat shoei-ul xr1000 , mortal...la shoei imi trebuia marimea S.. baga acolo la "SIbienilor Prezentati-va" , aci esti relativ off-topic ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 (editat) salut, stiti cumva pe unde gasesc autosol metal polish in sibiu? daca intrebi de vata aia cu care am slefuit eu jantele de duraluminiu, si nu gasesti in oras, pot sa iti dau eu pt ca nu am folosit decat un sfert de cutie ps-si eu o am dela un magazin desfiintat Editat Februarie 8, 2013 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AleX_id Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 multumesc dar am rezolvat, am gasit la binal sib. Nu e vata, e un fel de polish, e crema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victorisaia Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 salut..am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva , vrea al meu tata sa imi cumpere un combinizon de prin germania si habar nu am ce marime am nevoie...cum pot afla ce marime imi trebuie , am 1,74 inaltime si 70 kg...multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 salut..am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva , vrea al meu tata sa imi cumpere un combinizon de prin germania si habar nu am ce marime am nevoie...cum pot afla ce marime imi trebuie , am 1,74 inaltime si 70 kg...multumesc anticipat eu am 1.87 si vre0 85 kg si am L,cel mai probabil ti se potriveste un M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victorisaia Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 multumesc de indrumari! o saptamana faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 dute duminica in tirg,este o tiganca care avea citva combinezoane de piele,la vinzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 14, 2013 Share Postat Februarie 14, 2013 multumesc de indrumari! o saptamana faina! http://www.louis.de/_205c26409c43ca9330cf78b7f2bc8b8b3b/shop/groessen.php?GTYP=3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victorisaia Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 http://www.louis.de/_205c26409c43ca9330cf78b7f2bc8b8b3b/shop/groessen.php?GTYP=3 Multumesc pt ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 Multumesc pt ajutor vezi ca pe louis gasesti marimi pentru "bostan", pt manusi ... pt orice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victorisaia Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 CE PARERE aveti despre uleiul MOTUL , nu stiu exact cum se scrie:))...vreau sa bag in suzi a mea...ce ziceti e ok? am vazut ca e un pret super piperat , dar sa si fie ok...mai pe romaneste sunt dispus sa platesc dar sa fie ulei de calitate...aveti vreo idee???? multumesc anticipat , salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 este de calitate MOTUL, REPSOL si mai sunt vreo cateva marci dar nu-mi sar acuma in minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduropefaianta Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 cam putine marci de ulei cunosti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 sunt mai multe, dar sincer nu m-au interesat restul mai ales ca cele 2 care le-am enuntat mai sus le gasesti in sibiu fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victorisaia Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 ai idee cam cat ar costa 1 L de motul? din cate am inteles pt moto meu am nevoie de 10w 50...trebuie sa il fac neaparat schimbul si ma cam grabesc ca am programul la munca foarte incarcat si sapt viitoare sunt mai liber si daca tot am ocazia macar sa o pregatesc putin....si unde as gasi? la jerry al shop e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate