ursake Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 Salutare, Pentru ca sunt nou in familie...ma intereseaza care sunt cele mai bune uleiuri de motor, cutie, cardan s.a. Ma refer la firme (despre caracteristici, mai greu..). Si cum vine aia sintetic, fullsintetic, aproape-sintetic??.. Faza cu specificatiile din manual nu tin pt ca nu am manualul.. Iarna nuica vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 gasesti mai multe topicuri referitoare la uleiuri in "SERVICE" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 here we go again.... ia de aci: /index.php?...c=62409&hl= lectura placuta. sa ne zici ce concluzie ai tras. concluzia mea este in semnatura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Locul 1: Silkolene Dupa aia vine Motul Dual Esther Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Da si eu am auzit de Motul numai vorbe bune....Dar e bine sa consulti si manualul...Nu e bine sa bagi asa orice fel de ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursake Postat Decembrie 15, 2007 Autor Share Postat Decembrie 15, 2007 Multumesc pentru sfaturi. Asa e la inceput..dar la cat am tras pentru trotineta asta, acum vreau sa am grija de ea. Astept manualul..am ce citi intre timp.. SARBATORITI FERICITI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 nu stiu daca e cel mai bun... castrol.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 un amic de-al meu a bagat motul intr-o yamaha r6 si a cam dat cu fum.inainte avea shell si era ok.eu zic ca depinde si de motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 17, 2007 Admin Share Postat Decembrie 17, 2007 ..Ar mai fi Bunica,Ulvex si la urma de tot cel de cocos! PS:I.mbecil topic.. De parca n-ar fi toate o apa si-un pamint.. Ca sa nu mai spun de 100 de subiecte deschise anapoda,de parca n-ar exista functia search.. A cam inceput sa mi se acreasca de forumul asta unde moderatorii(daca exista..eu ma indoiesc)dorm pe ei! Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Cel mai bun ulei e cel schimbat cit mai des . Simplu , nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 moderatorii(daca exista..eu ma indoiesc)dorm pe ei Normal, fac munca voluntara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursake Postat Decembrie 17, 2007 Autor Share Postat Decembrie 17, 2007 make L.U.V. not w.a.r.! ..si daca va enerveaza topicuri, nu le mai cititi ! mai dorm si moderatorii, ca nu suntem la un meci de handball.. In rest numai bine, frate.. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 17, 2007 Admin Share Postat Decembrie 17, 2007 ..Stii ce este enervant? Nu ideea de informatie,avem nevoie de ea,ci faptul ca pe tema asta(si nu numai..)se deschid zeci de subiecte pe care se bat campii aiurea. Si nu ma simt deloc bine cind caut o informatie sau ceva anume care se pierde insa in noianul de subiecte deschise aiurea si repetate pina iti vine greata.Cam asta-i sentimentul,daca ma intelegi.Nu am nimic cu tine,ideea este generala. Sanatate. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursake Postat Decembrie 17, 2007 Autor Share Postat Decembrie 17, 2007 de data asta aveam nevoie de o idee generala - inteleg ce spui - Cel mai bun ulei se ridica intotdeauna la suprafata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 N-ai sa vezi niciodata decretat un ulei ca fiind cel mai bun din lume. E o intreaga industrie bazata pe marketing, teste comandate, teste contrafacute, interese, imagine, etc. Iar pe forumuri vei gasi impresiile unuia, ale altuia, dar atat. Cel mai concret si explicit topic, acolo unde ar trebui discutat tot ce tine de uleiuri, este acesta -> /index.php?showtopic=62409 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursake Postat Decembrie 17, 2007 Autor Share Postat Decembrie 17, 2007 ok - mersi motoreitor (not sleepin"...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UrsuCarpatin Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 S-a trezit si L.U.V. asta sa dea din gura. Topicul nu e imbecil. Imbecili sint aia care care se gasesc vorbind fara sa-i intrebe cineva, ceva. Daca nu te intereseaza ce se discuta sub topicul asta, cara-te si lasa-ne sa vorbim despre ce ne intereseaza. Astia ca tine ar trebui exclusi definitiv de pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 @Urscarpatin , ca nou venit pe aici ar fi bine sa te porti mai smerit . Macar la inceput . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate