radupop Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Avand in vedere venirea pe bune a primaverii (cu o luna intaziere fata de anul trecut) propun prima intalnire oficiala a Bucurestenilor pe anul 2005 la Arc, ca de obicei (unii mai au si servici... ), la ora 19.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 asha-i unii mai au, da termina putzin mai tarziu 21.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 I'm in!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Avand in vedere venirea pe bune a primaverii (cu o luna intaziere fata de anul trecut) propun prima intalnire oficiala a Bucurestenilor pe anul 2005 la Arc, ca de obicei (unii mai au si servici... ), la ora 19.00. eu vin numai la cele neoficiale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Primitzi shi Mobre, sau ma batetzi cu oo clocite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Martie 14, 2005 Autor Share Postat Martie 14, 2005 eu vin numai la cele neoficiale Nu-i bai; stai acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Martie 14, 2005 Autor Share Postat Martie 14, 2005 Primitzi shi Mobre, sau ma batetzi cu oo clocite? Lasa vere ca altii nici Mobre n-are... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Be there too! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 eu inca depind de iubitzelu' meu sa vin cu el...dar mai e un pic si..si...vin si eu cu motoiu' meu!! O sa vedeti voi!! Da mai e putin!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 hmmm in rest nu se mai anuntza nimeni?? au prognozat ca pe miercuri - joi va ninge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 (editat) unde ma wizzie? ca era sa te injur cand scrisesi ca ninge .... uite ce zice weather.com ca sunt sanse sa ploaie, dar nici vorba de zapezi... damn it, ma k.k.sem pe mine, de abia am scos si eu viroaga de la iernat si acu se apuca sa ninga. noooo. iar pe vremea.com si yahoo weather se lauda meteorologii ca nu mai ninge. asa ca wizzie, esti un raspandac care imi da palpitatii cand se lauda cu vremea. (no offence man ) Ne vedem la ARC. Editat Martie 14, 2005 de ares666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 sac! eu nu vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 ce mah, pana acum n-atzi mai fsot pe-acolo?... ce dreq, va shtiam baetzi serioshi... :-D bre am concert la ateneu pe 16 da' pe 23 vin sigur! cu RCA facut, nu ca in prima decada a lu' ianuarie cand... ups! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Vreme buna, numa' timp liber sa fie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Distractie placuta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Fac tot posibilul sa vin shi eu. Problema este ca trebuie sa indepartez o tona de vasilina de pe motorul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 BAAAAAAA! E meciul miercuri! Steaua Remeber????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Si??? PT mine motoru e de 10000 de ori mai important... vin si eu... ma primiti??? da sa ma bagati si pe mine in seama , da??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Vino! S-ar putea sa fii singurul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Te asigur ca nu vei fi singur shi daca ma vezi shi pe mine pe acolo (vin cu minsk-ul) trage-ma de maneca shi te bag in sema ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 Nu dau meciu pe motoare never Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 Diseara l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 Diseara la 19? Okey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate