owene Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Tre' sa se sacrifice cineva sa ia castana si pacaleala, ca altfel lumea nu intreaba si se duce buhu lui dracones ca are motor prost cu piston de tractor. De ce nu as fi crezut-o, cand exista la cofetarii de te doare mintea. Toate motocicletele comuniste sunt in rodaj, fara exceptie. Eu nu am intrebat daca o sa faca km mai multi decat 50(are deja 10 conform ceasului) sau daca poate, ci daca o sa mearga mai departe de 50 de km, sa o vedem si live fara sa mergem in Cluj - care e cu totul alta intrebare(simpatica). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Trebuie sa mearga....nu are cum! la cum arata...... Am bagat eu cu a mea vreo 1400 km in 3 luni,si arata mult mai prost! recunosc ,cu anumite defectiuni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario_z750 Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Multi imi pomenesc de www.piese-mz.net/ro,vreau sa va spun ca demult incerc sa cumpar de la ei,dar nu au ce am nevoie si nici posibilitate de aducere nu au,asa ca.... deocamdata stau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 daca ai bani http://www.ost2rad.de/ transportul e cu DHL/Cargus, pretul e fix, nu la kg. Eu am cumparat piese de 2 ori de acolo si sunt foarte ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Multi imi pomenesc de www.piese-mz.net/ro,vreau sa va spun ca demult incerc sa cumpar de la ei,dar nu au ce am nevoie si nici posibilitate de aducere nu au,asa ca.... deocamdata stau. Îți răspund aici căci pe PM nu pot pune poze. Pahare amortizor 11 euro bucata. toba ETZ 52 euro aici, numai că eu am luat aceeași tobă de la Tg. Mureș (Okany) cu 170 lei. Fă necesarul de piese, strange banii, comandă-le toate odată și plătești transport 17 euro. Dacă vei comanda de mai multe ori, la fiecare transport plătești cei 17 euro. Spor la treabă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 (editat) Nu vreau sa-i supar pe baietii de la piese mz dar pe moment am fost multumit de piesele luate de la ei, in schimb acestea s-au dovedit a fi piese proaste. Din cate stiu mai multi comercianti se aprovizioneaza de la aceeasi sursa, deci lipsa asta de calitate este mai greu de ocolit pentru comenzile facute la noi in tara. Si in Germania o sa dai de piese chinezesti / turcesti dar daca colegii de suferinta sunt multumiti de ost2rad, atunci da-i inainte. Pentru comenzi viitoare tot la ei o sa apelez si eu. Cand citesc topicul asta imi aduc aminte ca ETZ-ul meu n-are nevoie de reparatii, buna alegere am facut ca am luat MZ, ma felicit :D Editat Septembrie 27, 2013 de dani_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Caut aripa fata de ETZ in stare buna. PS. Ovidiule, daca nu gasesc una, care sa nu necesite reparatii, o dau pe cea de la tine la tinichigiu sa ii refaca urechile de prindere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 (editat) oglinda stare buna pedala de frana are o sudura spre capat, dar cu finisare atenta va arata f bine unul din suportii de far are o indoitura superficiala rezolvabila jugul nu are reparatii dar se exfoliaza cromul, un suport de ghidon are gaura de 8 , celalalt de 6 le dau pe toate la pachet cu 100 lei + transport Editat Octombrie 2, 2013 de BLACK SPIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 M-ar interesa suporti de far.Un pret de rog.Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 40+transp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 40+transp Ok.Multumesc.Ma depaseste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 suportii de far s-au dat.... oglinda stare buna pedala de frana are o sudura spre capat, dar cu finisare atenta va arata f binejugul nu are reparatii dar se exfoliaza cromul, un suport de ghidon are gaura de 8 , celalalt de 6 propuneti voi ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 .Salut.Ce as putea sa ii fac la pinionul asta sa imi merga si a treia. .Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 sa-l schimbi cu unul bun, cred ca are uzura suficient de mare. Mai sunt posibilitati limitate cu incarcarea cu sudura si rectificare dar nu sunt for home user, si nici nu prea tine. Restul cum arata? vad un ciocan acolo. nu-i bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 sa-l schimbi cu unul bun, cred ca are uzura suficient de mare. Mai sunt posibilitati limitate cu incarcarea cu sudura si rectificare dar nu sunt for home user, si nici nu prea tine. Restul cum arata? vad un ciocan acolo. nu-i bine Da dar cu incarcarea cu sudura mia zis cineva ca si-ar pierde tratamentul.Ca as putea forte simplu sa fac dar doar la asta cu tratamentul ma gandesc.Si la faza cu ciocanul e vina mea:)) Nu va mai fi pe acolo )Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 Tu ai pierdut material acolo tratamentul totdeauna se aplica ca si tratament superficial, o cementare urmata de o revenire. Doar faptul ca erau 5 dinti i-a lungit viata. furca cum e, ca s-a chinuit sa tina crabotii cuplati. Roata adiacenta cu gauri cum arata? la motoare avem o varianta sau alta de dog-gears. Moartea lor e rotunjirea colturilor la impact, la tine a tinut glorios pot sa zic, numai sa nu ai de schimbat 3 piese de fapt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 La mine sa stricat ca pinionul acela are ceva de ungere si de nustiu unde a intrat niste span si sa blocat.Piesele celelalte sunt perfecte.Doar asta e dus din fericire pot sa zic Nu stiti daca de la un mz etz se potriveste mansoanele alea de cauciuc de pus pe lant(burduf lant) pt un mz rt 125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Suna la magazin si roaga-i sa-ti masoare niste burdufuri de ETZ 150. Daca nu, ia legatura cu cineva care are Minsk/Voshod si roaga sa-ti masoare lungimea, respectiv dimensiunile capetelor. Poate ai noroc. La MZ ES se potrivesc burdufuri de Planeta 5 (putin scurtate). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Suna la magazin si roaga-i sa-ti masoare niste burdufuri de ETZ 150. Daca nu, ia legatura cu cineva care are Minsk/Voshod si roaga sa-ti masoare lungimea, respectiv dimensiunile capetelor. Poate ai noroc. La MZ ES se potrivesc burdufuri de Planeta 5 (putin scurtate). Ok.Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 dar cat costa un burduf de lat de rt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 nustiu.Am gasit cu un pret care imi convine dar sunt de etz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 De RT 17 euro . Si nu merg de la ETZ/ TS sau altele. Incearca de ceva rusesc , poate cu ceva adaptare/scurtare vei reusii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Cauta la Dany, vezi daca mai are eu le am de 3ani de la el si nu au crapat nu le-am taiat ,nimic si au costat si 20 de lei ambele nu mai cumpara fake-uri la pret de original! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Cauta la Dany, vezi daca mai are eu le am de 3ani de la el si nu au crapat nu le-am taiat ,nimic si au costat si 20 de lei ambele nu mai cumpara fake-uri la pret de original! Care Dany.chiar ma intereseaza.Si deci nu merge de etz nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Habar nu am daca merg de etz cauta de minsk Dany_tunky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate