ioneld Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 (editat) salutare am si eu nevoie pentru un mz 125 rt an 61 urmatoarele: - sei cat mai bune - stop original ( cel mic) Astept semne.... Sa intelegem ca ai reusit pana la urma sa-ti iei si tu mult doritul MZeu ? Daca e asa, Bunule poti dormii linistit Editat Ianuarie 25, 2010 de ioneld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Sa intelegem ca ai reusit pana la urma sa-ti iei si tu mult doritul MZeu ? Daca e asa, Bunule poti dormii linistit Nu dorm linistit.I-am gasit pe Inserat un MZ in stare f.buna la 300 E.Am pierdut ocazia sa-i fiu de folos.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiroCatalin Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Are cineva bascula de MZ ETZ 125? Cred ca se potrivesc intre ele si de la mai mari nu? pe a mea am strambat-o.( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 Un alt MZ bine reconditionat , l-a avut bunicul meu in curte din 1961 pana in 1995 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 Un alt MZ bine reconditionat , l-a avut bunicul meu in curte din 1961 pana in 1995 . Super.Si acum unde se afla?Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 acum se afla pe un site de prin Polonia sau fosta Germanie Democrata . Poza asta o am ca desktop de vreo 5 ani Mesaj completat uite-o si din partea cealalta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 (editat) Caut MZ ETZ 250 sau 251. Ofer la schimb http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...003-261519.html Editat Februarie 3, 2010 de Andrei_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puiubimboi Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 salut, am si eu un mz 125 din 1956, si cred ca ma apuc de reconditionat. care are de vanzare burdufele de la telescoapele fata(oricum numai alea au burdufe ). ale mele sunt coapte. ms, astept raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastoru Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 (editat) Salut Andrei! si eu am trecut de la un scuter de 49 cmc la un ETZ 250 bafta, sper sa-ti gasesti ceva! am si eu cateva intrebari, daca nu va suparati: 1. are cineva, sau stiti unde as gasi o aripa spate clasica, rotunjita, pentru ETZ? a mea e dreapta si cu colturi. 2. un maner pentru pasageri unde as putea gasi? si 3. o oglinda rotunda de dreapta, daca sunteti buni astept preturi daca are cineva dintre voi, domnilor. Numai bine! Editat Februarie 8, 2010 de pastoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiroCatalin Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 (editat) Salut Andrei! si eu am trecut de la un scuter de 49 cmc la un ETZ 250 bafta, sper sa-ti gasesti ceva! am si eu cateva intrebari, daca nu va suparati: 1. are cineva, sau stiti unde as gasi o aripa spate clasica, rotunjita, pentru ETZ? a mea e dreapta si cu colturi. 2. un maner pentru pasageri unde as putea gasi? si 3. o oglinda rotunda de dreapta, daca sunteti buni astept preturi daca are cineva dintre voi, domnilor. Numai bine! http://www.brockolow.de/ Aici gasesti orice piesa la orice MZ. Preturile sunt bune! Cu transportul e cam nasol, costa . Numai bine! Editat Februarie 9, 2010 de BiroCatalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 salut, am si eu un mz 125 din 1956, si cred ca ma apuc de reconditionat. care are de vanzare burdufele de la telescoapele fata(oricum numai alea au burdufe ). ale mele sunt coapte. ms, astept raspuns Greu de gasit si scumpe mansoanele.Du-te la un magazin de piese auto si cauta mansoane pentru caseta de directie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiroCatalin Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 (editat) salut, am si eu un mz 125 din 1956, si cred ca ma apuc de reconditionat. care are de vanzare burdufele de la telescoapele fata(oricum numai alea au burdufe ). ale mele sunt coapte. ms, astept raspuns Da, are dreptate bachus, burduful de la directie de la ARO este aproximativ ca cel de la telescoape. Si sunt ieftine, 6lei bucata,cred. Editat Februarie 10, 2010 de BiroCatalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 hmm...si mie nu imi spuneati asta nu? Intrebare in acelas set..aproximativ, burduful sau mai bine zis plasticul care inveleste lantul la mz 125 rt unde as putea gasi.Parca si la ij 49 sunt asemanatoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaha.ionel Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Pt.telescoapele fata de mz rt 125 se pot folosi burdufe de bieleta de directie reglabila de dacia la partea de jos si completate cate 2 ca unu nu ajunge, iar la lant burduf de mz etz 125 din care se scurteaza un pic.... spor la treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Salut! Am si eu nevoie de un cadru cu acte de MZ ES250(gat de lup); si de cateva piese cum ar fi maneta de ambreiaj; avans centrifugal de la aprindere;capacul de la aprindere si mai multe piese. eventual un mz paraginit dar cu acte! numai bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puiubimboi Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 multumesc mult, baieti. voi incerca asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 (editat) Greu de gasit...scump scump dincolo era mai ieftin!!! poate ai norock cine stie...eu stiu unu da ..nu cred ca te apropii sub 500ron:| Mesaj completat daca gasesti vreunul sa aibe ambreiajul si instalatia electrica..cat de cat originale. daca le are...face.. . acuma dac avrei sa restaurezi ...ca daca vrei sa mergi cu el...si atat nu e chiar asa de greu!depinde ce satisfactie vrei sa obtii!...din pacate! Editat Februarie 10, 2010 de lantz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 vreau sa fie cat de cat original si da...vreau sa merg cu el...dar imi trebuie cadru cu acte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIRO Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 vreau sa fie cat de cat original si da...vreau sa merg cu el...dar imi trebuie cadru cu acte... salut Iulica este unu la noi ,are dreptate lantz dar are nr vechi ,si cam ai de munca la el daca il iei mult noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 asa orice motocicleta devine dacie sau minsk, dupa caz, cu grefe de aro, etc. Chiar nu se mai gasesc mansoanele alea? la ETZ inca se gasesc. La pret mai piparat se gasesc si pt RT125, la comanda din vest. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaha.ionel Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 am dat o solutie la indemana tuturor cu acele burdufe, dar pt. replici dupa model se gasesc la o firma din polonia ca face elemente de cauciuc la scarite, pedale ,mansoane si colaboreaza cu oldtimer garaje.........au si preturile afisate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastoru Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 http://www.brockolow.de/ Aici gasesti orice piesa la orice MZ. Preturile sunt bune! Cu transportul e cam nasol, costa . Numai bine! mersi mult pentru link, o sa ma uit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiroCatalin Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Spor la lucru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 pe cat sunt jentile de MZ ES 250 si cate spite au???? daca-s pe 17" cu 40 de spite ma tenteaza sa pun pe nipra asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Sînt pe 16''. Cîte spițe au... nu-mi amintesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate