Constantin Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 Danube Bikers va invita simbata 19. 03. 2005 la o excursie de inceput primavara pe traseul Bucuresti - Pitesti - Rimnicu Vilcea - Horezu - Polovraci - Pestera Muierii si retur. Start: ora 9,00 Arcul de triumf Sosire: ora 12,00 Horezu Plecare Pestera Muierii : ora 15,00 Sosire Bucuresti Arc: ora 18,00 Costi Constantin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 Merge si cu motoare de strada? Adika, e asfalt tot drumul au ba? Dar vad ca se anunta ploaie ptr simbata in Bucuresti si nu numai In prinzipiu m-ar tenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 17, 2005 Autor Share Postat Martie 17, 2005 Este asfalt pina la Pestera Muierii, adica tot drumul. Ploi anemice se anunta in jumatatea de nord a tarii. Decidem pe loc simbata. Costi Constantin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 Dar vad ca se anunta ploaie ptr simbata in Bucuresti si nu numaiIn prinzipiu m-ar tenta mah..nu va mai luati dupa prognozele qurului...luati-va un combinezon de ploaie..si aia e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 Interesanta idee ...vorbim miine sau mai bine simbata, cum bine zicea Constantin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 daca e loc, poate ma bag si eu. da nu e cam matinal 9 dimineata mah ? Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 Prognozele qurului = euronews.net Ma agit pt ca inafara de o pelerina din aia galbena de la Selgros nu am altceva Mergeti si cu consoartele sau numai baietii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 18, 2005 Autor Share Postat Martie 18, 2005 1. Orice amator de motociclism este binevenit, conducator sau insotitor. 2. Viteza de rulare este rezonabila, avind in vedere distanta totala de parcurs in acceasi zi, respectiv 20 - 30 km/ora peste cea legala. De aceea startul nu este matinal. 3. PUNCTE DE REGRUPARE Pentru cei care pot ajunge mai usor la iesirea spre autostrada sau care vin mai tirziu ori se pierd pe drum propunem urmatoarele puncte de regrupare: 3.1. Arc triumf ora 9,00 3.2. Metro Militari ora 9,30 3.3. Iesirea din Pitesti spre Rimnicu Vilcea, curba la 90 de grade la stinga, unde este si bifurcatia spre Curtea de Arges, la Benzinarie, ora 10,45 3.4. Horezu, Centru (hotel), ora 12,15 3.5. Pestera Muierii, ora 13,00 3.6. Pestera Muierii, ora 15,00, PLECAREA spre Bucuresti Costi - Constantin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Baieti, vesti proaste! Astia la inmh arata lapovita in toata tzara miine! Iar pe euronews doar ploaie http://www.inmh.ro/index.php?id=261 Iar incepe ca anul trecut cind ploua doar in weekend de m-am inmbolnavit de nervi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 daca e loc, poate ma bag si eu. da nu e cam matinal 9 dimineata mah ? Sorinake N-aveti un loc liber (in spate sau in fata, nu conteaza)? Si raman datoare cu un drum , la toamna. ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Sa mor io ce as fi venit ... dar peste tot anunta ploi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Prognoza la Pitesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Prognoza pentru Ramnicu Valcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Veneam shi eu dar kawa nu e inmatriculat, iar cu minskuletz-ul nu merge asha de rpd... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 18, 2005 Autor Share Postat Martie 18, 2005 CE VREM NOI? ETUVA! Nu vint, nu ploaie, nu frig, nu prea cald, nu denivelari ale carosabilului, nu aglomeratie si blocaje, nu radare, nu politai, nu distante mari, nu........ Luna viitoare se aduna in Belgia cca 300 motociclisti care au facut ocolul pamintului sau al unui continent. Cu pretentiile noastre nu le ajungea o viata. Eu ma voi duce simbata la Polovraci ca antrenament. In Mai plec in tarile nordice si nu ma astept sa fie conditii mai bune ca la noi. Costi (Constantin) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Este de salutat initziativa shi o urmam neconditzionat dar am un program stabilit cu o saptamana inainte shi nu pot sa-l aman. Fara suparare dar este mai bine daca astfel de initziative s-ar anuntza mai din timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 Este o initiativa mai mult decat laudabila (salutari domnul Costi! si va multumim). La fel si eu, as fi venit, indiferent de vreme, dar motorul meu nu este inca pregatit pentru drumuri lungi. Promit insa ca data viitoare sa nu mai ratez. P.S. Intr-adevar Placebo are dreptate. Ar fi bine daca s-ar putea anunta ceva mai dni vreme. P.P.S. Si poate ar fi binevenita pentru unii dintre noi o estimare a bugetului necesar pentru un astfel de tur... Drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 20, 2005 Autor Share Postat Martie 20, 2005 Si acum rezultatul excursiei. Am participat trei: Costi, Doru si Stefan. Dus intors cca 500 km. Drum uscat la dus si pina la intrarea pe autostrada , la Pitesti, la intoarcere. Nu a pliuat dar ultima ora de mers a fost frig. Am plecat din Buc la ora 9,30 si am ajuns la Pestera Muierii la 13,00. Am decolat de acolo dupa vizitarea Pesterii, la 15,00 si am ajuns in Buc la 19,00. Experianta obtinuta este utila. Asteptam alta data mai multi amatori de senzatii si oboseala. Atasat sunt pozele cu Pestera si drumul. Costi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 20, 2005 Autor Share Postat Martie 20, 2005 La intrarea in pestera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 20, 2005 Autor Share Postat Martie 20, 2005 Prin cotloane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 20, 2005 Autor Share Postat Martie 20, 2005 iesirea din pestera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_boy_jr Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 dragut motoru albastru!!! ce motor e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 oooo,.............asta da echipa! .................ma bucur sa va revad......aproape sunt invidios................tot respectul din partea mea si ma simt onorat ca odata am facut o 'cheia' impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 da..frumos...Daca mai plecati undeva, postati aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 dragut motoru albastru!!! ce motor e ? Well mister... I believe t'is a TRIUMPH! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate