TaChe Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 Avansam Inainte aveti si un cd felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 felicitari pt CD... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 E tare CD-ul...ar fi o idee sa fie si un cd cu film despre tunning-ul unor motoare sport dupa aceea unul despre aerografie...o idee doar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 BRAVO VOUA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 Avansam Inainte aveti si un cd felicitari! Sa se avanseze inapoi, ar fi mai dificil!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 da nu imposibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 E tare CD-ul...ar fi o idee sa fie si un cd cu film despre tunning-ul unor motoare sport dupa aceea unul despre aerografie...o idee doar dupa aia unul erotic eventual da tot cu motoare... No offense, just kidding o idee ar fi un film care sa prezinte detalii asupra stilului de condus si a abordarii diverselor situatii pentru incepatori... (si pe episoade...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkamarad Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 N-am cumparat-o inca dar oricum nu o sa o pierd! Mai ales ca are $i C.D. ! Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 20, 2005 Autor Share Postat Martie 20, 2005 Avansam Inainte ps. Pelonasmul a fost intentionat l-am folosit pentru a accentua ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 20, 2005 Autor Share Postat Martie 20, 2005 pleonasmul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 Până ajunge revista la chioşc, ziceţi şi voi ce e pe cdul ăla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 21, 2005 Autor Share Postat Martie 21, 2005 Are filmulete cu constructia customului de pe coperta si niste wallpapere cu motorul de pe coperta si cu customul din numarul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 21, 2005 Autor Share Postat Martie 21, 2005 Bai fratilor v-am laudat dar revista e plina de greseli! la voi nu corecteaza nimeni articolele inaintesa mearga la tipar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skorpion Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 1. Multumim pentru aprecieri, facem si noi ce putem! 2. ktmbull, nr asta am lucrat foarte mult si la catalog si ne-am aglomerat peste masura, riscand sa ne slabeasca atentia la revista. Ne cerem scuze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 Acu serios .... eu astept varianta cu DVD ! Sau poate se sesizeaza Univers Moto mai repede ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 22, 2005 Autor Share Postat Martie 22, 2005 TREACA MEARGA ATI AVUT CD SI POSTERUL E SUPER TARE SE IARTA! PS E VREO SANSA CA IN NUMARUL VIITOR SA APARA POSTERUL CU CELALALT CUSTOM DE LA BAIETII AIA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 (editat) Ce ma bucur ca are CD. Pacat ca cel din revista cumparata de mine a ajuns in alta parte (am fost totusi de acord sa o cumpar cu CD-ul lipsa).Oricum cea mai mare teapa cu revista Moto Life am luat-o de la un chiosc din Gara De Nord cand am cumparat in mai anul trecut o revista sigilata care avea coperta din mai iar continutul din aprilie. Editat Martie 22, 2005 de edi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skorpion Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 Salut domnu' Edi, dar pentru aceste anormalitati nu suntem noi de vina, ci distributia sau tipografia. Trebuia sa ne suni si sa ne semnalezi imediat aceste lucruri ca sa stim cui sa-i dam o revista in cap. p.s. nu e timpul pierdut si poti sa ne contactezi si acum sa vedem cum putem remedia aceste deficiente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 Nu mai este cazul. Revista am cumparat-o in drum spre Germania ,iar la intoarcere pt ca am venit cu motocicleta nu am luat cu mine si exemplarul cu pricina.Intrucat ma gandeam mai mult la noua (sh totusi) mea motocicleta nu m-a afectat prea tare chestia asta . La fel si lipsa CD-ului ; vanzatoarea mi-a spus ca lipseste de cand am cerut revista iar pt ca customu-rile nu sunt pasiunea mea am luat revista asa cum era. Oricum faceti reviste din ce in ce mai bune,deci nu sunt suparat pe voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brigandul Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Un CD-Custom este o idee geniala ! Un subiect bazat care intereseaza pe toti motociclistii din lume. Pacat ca nu a aparut de 1 aprilie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Nr urmator ce presupuneti ca va contine? Doamne ajuta sa fie si cu CD data viitoare...poate asa ma chinui si imi pun bani de un abonament de un an... just kiding sigur ca imi fac de luna viitoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 Succes pt initiativa!!! E super CDul! Astept urmatorul numar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkamarad Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Un amic căruia i-am împrumutat C.D.-ul mi-a zis că are viru$i. Dar el mai minte câteodată. Voi atzi avut probleme de genul ăsta (cu viru$i în C.D.-ul de la MotoLife? Că amici care mint $tiu că avetzi...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 ideea cu un cd pentru incepatori mi se pare foarte buna ! si sunt sigur ca nu numai incepatorii s-ar uita pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 Virus nu are. Pe bune, eu sunt blindat. Ar fi sarit Nortonul in aer daca era cea. Poate prietenul avea virus. La cap... CD-ul... super, un deliciu. Exista viata si dupa OCC Nu sunt ei alfa si omega, se pare ca si in Belgia se fac dracii faine. Bravo revistei si super-bravo ideii cu filmuletele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate