Thomas Postat Februarie 24, 2010 Autor Share Postat Februarie 24, 2010 Tipul de baterie este TB10L-B2 si este facuta de YUASA(Nitro) OffTopic De cand Yuasa fabrica si marca Nitro ? Ca m-ai facut curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 (editat) OffTopicDe cand Yuasa fabrica si marca Nitro ? Ca m-ai facut curios Dupa informatiile pe care le detin Nytro este fabricata sub licenta Yuasa, produsa in China(ca multe latele din gama asta si nu numai) o baterie din clasa low cost....(JIS STANDARD JAPAN). Daca informatia mea este eronata....atunci mea culpa ca am citat ceea ce scrie in pliante Precizez ca bateriile vin USCATE(fara electrolit), acestea urmand a fi umplute de user, electrolit care nu este inclus la achizitionare. Nota: Mentionez ca am gresit codul mai sus...acesta este(pentru GS 500) : YB10L-B2 Stima, Liviu Editat Februarie 24, 2010 de Unchiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 24, 2010 Autor Share Postat Februarie 24, 2010 Dupa informatiile pe care le detin Nytro este fabricata sub licenta Yuasa, produsa in China(ca multe latele din gama asta si nu numai) o baterie din clasa low cost....(JIS STANDARD JAPAN).Daca informatia mea este eronata....atunci mea culpa ca am citat ceea ce scrie in pliante Incorecte informatiile tale, nu este produs de Yuasa sau de afiliati: http://www.yuasabatteries.com/affiliates.php -> http://www.gs-yuasa.com/gyin/en/links/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 Incorecte informatiile tale, nu este produs de Yuasa sau de afiliati:http://www.yuasabatteries.com/affiliates.php -> http://www.gs-yuasa.com/gyin/en/links/index.html Deacord cu tine....TRAIASCA WWW..... Mai ramane sa spui ca nici codul(tipul de baterie) nu este bun si atunci tre' sa merem peste chhinezi sa ii batem la poponeatza pentru dezinformare Stima, Liviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 salutare. baieti ma intereseaza la ce pret gasesc un ambreaj si de unde as putea sa iau unul,dar nou sa fie.mc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 25, 2010 Autor Share Postat Februarie 25, 2010 Discurile le mai am eu (noi) - /index.php?...t&p=2166997 Daca ai nevoie si de arcuri, te mai costa 5-10 E la orice magazin de profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 @ AliNOS, daca nu se prelinge ulei pe furca si ti se pare ok duritatea eu zic sa nu umbli la ea ca am schimbat eu acum un an semeringurile si uleiul cu Motul 10W Medium. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 Dezmembrez GS 500, click aici. Am mai ramas cu: Roata spate cu disc, foaie, cauciuc. Rezervor Cutia de la filtrul de aer Filtrul de aer Etrier Jugul superior cu semighidoane si blocuri de comenzi galeria de evacuare cu tot cu toba originala si cu aparatoare pentru toba Aparator de lant Undertail Semnalizari spate Baterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit25 Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 Zic ceau tuturor.Sunt un motociclist incepator asa ca am foarte putzina experienta in motoare.Am un suzuki gs 500 naked din 91 model din ala mai vechi si mi-ar placea sa ii pun niste carene ca pt inceput mi-o fost bun dar acuma incepem sa vb de estetica si mi-ar placea sa pot sa il modific un pic.Am vazut mai multe poze in care apare carenat si arata destul de bine la banii aia.Problema este ca nu stiu ce carene s-ar putea adapta si de unde as putea cumpara si nu stiu daca inafara de carene mai am nevoie si de suporti sau alte chestii ,de unde cumpar far si oglinzi chestii din astea.. Daca cineva ar putea sa ma ajute cu un sfat bun m-as bucura sincer...Astept sa imi scrieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Dezmembrez GS 500, click aici. Am mai ramas cu: Undertail O poza pentru undertail te rugam si un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 O poza pentru undertail te rugam si un pret si eu sunt curios ce inseamna pt tine "undertail" .. eu vreau asa ceva: rear hugger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 (editat) @jcdenton : Bateria de care este si la ce scor? Editat Martie 1, 2010 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 si eu sunt curios ce inseamna pt tine "undertail" .. eu vreau asa ceva: rear hugger la asta ma candeam si eu ca ar trebui sa fie si o vreau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piscotelul Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 SUZUKI gs 500 e - 1500 EURO Informatii despre motocicleta Producatorul motocicleteiSUZUKI Modelul motocicleteigs 500 e Anul fabricatiei1997 Categoriesport/touring Kilometri60000 Km Putere50 CP Capacitatea482 cmc Culoarerosu Starea tehnica si juridica Starebuna Acteinmatriculata Detaliile anuntului de vanzare Pret1500 EURO Locatiabucuresti Comentariidupa cum se vede am revopsit o,deoarece nu mi a placut culoarea care o avea,si nu am cazut cu ea;are oglinzi ,ambreaj si pabriz noi.pretul este negociabil. Introdus la2010-01-19 Expira in983 zile Detalii despre vanzator Numealex/daniela emaild_Daniela57@yahoo.com Telefon0762698968/0767408276 Mesaj completat SUZUKI gs 500 e - 1500 EUROInformatii despre motocicleta Producatorul motocicleteiSUZUKI Modelul motocicleteigs 500 e Anul fabricatiei1997 Categoriesport/touring Kilometri60000 Km Putere50 CP Capacitatea482 cmc Culoarerosu Starea tehnica si juridica Starebuna Acteinmatriculata Detaliile anuntului de vanzare Pret1500 EURO Locatiabucuresti Comentariidupa cum se vede am revopsit o,deoarece nu mi a placut culoarea care o avea,si nu am cazut cu ea;are oglinzi ,ambreaj si pabriz noi.pretul este negociabil. Introdus la2010-01-19 Expira in983 zile Detalii despre vanzator Numealex/daniela emaild_Daniela57@yahoo.com Telefon0762698968/0767408276 http://www.bikeshop.ro/handler.php?src=db&...m&ID=261369 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 cine a avut gs si acum are un f2 sau f3 si ia intins distributia pe la sfarsitul toamnei sa imi trimita un pm. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black-Corsair Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Salut sunt proaspat posesor al unui Gs 500 din '94 , as dori sa-i montez un geam fata , de preferabil fumuriu , idei careva, ceva oferte !? lasati pm cu detalii de contact si preturi la oferte . Mersi anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 ai putea sa te uici aici sa vezi poze: http://www.louis.de/_104b30a3385253d1a23e4...r&grwgr=450 sau aici sau aici sau poate aici sa-ti faci idee, dar arata ca draku, americani bolnavi la cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 eu am luat de la bbmoto cu mai putin de 100lei http://www.bbmoto.ro/gheorgheni/index.php?...=29&start=0 se pare ca il au pe stoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 eu am luat de la bbmoto cu mai putin de 100lei http://www.bbmoto.ro/gheorgheni/index.php?...=29&start=0 se pare ca il au pe stoc super! ai niste poze detaliate? as vrea sa vad cum arata asa, si eu as vrea unul putin mai inalt. tot asa voiam si eu, dar nu stiu cum arata si cat ar fi de util. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliNOS Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 @Nk155 Salut Multumesc pentru info. Nu stiam cand au fost schimbate. O sa le las asa ca atat cat ma pricep eu duritatea e ok. Tu ce mai zici? Ai scos deja motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 @Nk155 Salut Multumesc pentru info. Nu stiam cand au fost schimbate. O sa le las asa ca atat cat ma pricep eu duritatea e ok. Tu ce mai zici? Ai scos deja motoreta? caut pe cineva sa imi curete si sincronizeze carburile cu tarife mai de criza asa inca nu am iesit cu ea, am fost racit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 super!ai niste poze detaliate? as vrea sa vad cum arata asa, si eu as vrea unul putin mai inalt. tot asa voiam si eu, dar nu stiu cum arata si cat ar fi de util. Cam asa arata.Utilitate in afara de zgomot la viteza mare si aspect placut nu are.(Cu salutari de la trupa pentru GS-isti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 (editat) Salut sunt proaspat posesor al unui Gs 500 din '94 , as dori sa-i montez un geam fata , de preferabil fumuriu , idei careva, ceva oferte !? lasati pm cu detalii de contact si preturi la oferte . Mersi anticipat ! Sau aici (cod louis 10006611 pentru GS) Din asta am eu, Pun si cateva poze sa-ti faci o idee despre cum ar arata: /index.php?...t&id=533666 /index.php?...t&id=533665 Mie mi s-a parut f. util parbrizul. Inainte sa-l am viteza "de croaziera" era cam 100, cu parbriz: 120. Arunca mai sus o parte din vantul care iti vine in piept Bafta ! Hai cu primavara aia odata .... Editat Martie 1, 2010 de mdvd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Hai cu primavara aia odata .... pai hai! eu am inceput! @work cu motoretu fusei Mesaj completat Cu salutari de la trupa hello too! la mine arata asa, fix degeaba e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 La Multi Ani, conas Tubifri! Sa traiesti si sa iti dea D-zeu numai asfalt uscat si benzina ieftina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate